FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för IVECO Daily i juni 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för IVECO Daily.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för IVECO Daily

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har gjort sig känt för sin moderna och digitala plattform. De erbjuder enkelhet och transparens genom att låta dig se ditt pris direkt på deras hemsida eller app. Du kan även byta försäkring omedelbart utan bindningstid. Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. De har också ett unikt tillval som inkluderar kristerapi för att behandla psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett omfattande tilläggspaket vid namn BackUp Plus. Detta tillägg täcker i princip allt som kan hända längs vägen, inklusive stöld, motorskador och felbränslefyllning. För att teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. Genom att erbjuda detta tilläggspaket ger de ett extra lager av skydd och trygghet för din IVECO Daily.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för IVECO Daily

När det gäller trafikförsäkringar är det lagstadgat att ha en giltig försäkring för att få köra din IVECO Daily på svenska vägar. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom vid en eventuell olycka.

Halvförsäkring för IVECO Daily

En halvförsäkring ger dig ett bredare skydd än en trafikförsäkring. Utöver att täcka personskador och skador på annans egendom inkluderar en halvförsäkring vanligtvis också skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Dessutom kan det innebära räddningsskydd och hjälp med bärgning om det skulle behövas.

Helförsäkring för IVECO Daily

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din IVECO Daily. Utöver det som täcks av trafikförsäkringen och halvförsäkringen inkluderar en helförsäkring vanligtvis också skydd för vagnskador. Detta innebär att om du skulle vara inblandad i en olycka som orsakar skador på din egen bil, kommer din försäkring att täcka kostnaderna för reparation eller ersättning.

Vad kostar en försäkring för en IVECO Daily

Priset på en försäkring för en IVECO Daily kan variera beroende på flera faktorer. Faktorer som kan påverka priset inkluderar modell och ålder på din bil, din ålder som ägare samt var du bor. För att få en exakt prisuppgift behöver du gå in på försäkringsbolagens hemsidor och ange dina uppgifter, såsom registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Du kommer då att få ett prisförslag baserat på din specifika situation. Genom att jämföra priser och villkor från olika försäkringsbolag kan du hitta det bästa och mest kostnadseffektiva alternativet för din IVECO Daily.

Frågor & svar om försäkringar för IVECO Daily

Vilket försäkringsbolag är det billigaste alternativet för en IVECO Daily?

Priserna på försäkringar kan variera beroende på flera faktorer, såsom bilmodell, ålder och din personliga profil som förare. För att hitta det billigaste alternativet för din IVECO Daily är det bäst att jämföra priserna från olika försäkringsbolag genom att använda deras hemsidor och ange dina specifika uppgifter. På så sätt kan du få exakta prisuppgifter och hitta det försäkringsbolag som erbjuder det mest kostnadseffektiva alternativet för dig.

Vilket försäkringsbolag har det bästa tillvalet för hyrbil?

ICA Försäkring erbjuder ett tillval som heter Hyrbil, vilket ger dig ersättning för hyrbilskostnader om din försäkrade bil skadas och behöver repareras. Du får ersättning för 75 procent av dygns- och kilometerkostnader för hyrbilen. Det är viktigt att notera att bränslekostnaderna för hyrbilen måste betalas av dig själv. Genom att välja detta tillval kan du vara säker på att du har tillgång till en hyrbil medan din IVECO Daily repareras.

Vilket försäkringsbolag erbjuder skydd mot vagnskador utomlands?

Hedvig erbjuder en helförsäkring som inkluderar skydd mot vagnskador. Detta skydd gäller inte bara i Sverige, utan även om du skulle vara inblandad i en kollision utomlands. Det ger dig extra trygghet och skydd om du planerar att ta din IVECO Daily på en bilsemester utomlands.

Vilket försäkringsbolag erbjuder kristerapi som en del av sin försäkring?

Hedvig erbjuder kristerapi som en del av sina hel- och halvförsäkringar. Detta innebär att om du eller dina passagerare skulle behöva behandling av psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån, kommer Hedvig att täcka kostnaderna för upp till tio terapisessioner per person. Detta skydd ger dig och dina passagerare stöd och behandling vid behov och kan vara till stor hjälp för att hantera traumatiska händelser.

Skaffa bilförsäkring