FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Jaguar E-PACE i oktober 2023

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Jaguar E-PACE.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi evoli.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Jaguar E-PACE

1. evoli

evoli är ett digitalt försäkringsbolag som erbjuder en smidig ansökningsprocess online. Deras försäkringar kan anpassas efter dina specifika behov, och du kan enkelt lägga till eller ta bort tillval via deras app. En unik fördel med evoli är tillvalet "Ung förare", där den förhöjda självrisken för förare under 24 år tas bort.

2. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som erbjuder snabba och smidiga digitala lösningar. De erbjuder tre olika typer av bilförsäkringar för din Jaguar E-PACE. Deras trafikförsäkring täcker personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar även skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. I helförsäkringen ingår allt som trafik- och halvförsäkringarna täcker, samt skydd för vagnskador. En unik fördel med Hedvig är att de inkluderar kristerapi för att hjälpa dig och eventuella passagerare att behandla psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån.

3. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder förmånliga priser för bilförsäkringar. De erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för din Jaguar E-PACE. En unik fördel med ICA Försäkring är att de lovar att inte höja priset under de första fem åren, förutsatt att du inte har några skador under den perioden. De erbjuder också olika tillval, inklusive hyrbil och assistanstillägg för att ge extra skydd och hjälp på vägen.

4. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för din Jaguar E-PACE. Vad som skiljer Gjensidige från många andra försäkringsbolag är att de erbjuder ett brett utbud av tillval. Du kan till exempel lägga till skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. De erbjuder även ersättning för reparationer som överstiger 1000 kronor vid skadegörelse.

5. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder BackUp Plus, ett tilläggspaket som ger omfattande skydd längs vägen. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. Detta tilläggspaket täcker även skador såsom stöld, motorskador och sanering av tanken vid tankning av fel drivmedel.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Jaguar E-PACE

När det kommer till trafikförsäkringar för din Jaguar E-PACE erbjuder både Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, evoli och OKQ8 Försäkring detta grundläggande skydd. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom i händelse av en olycka. Det är en lagstadgad försäkring som alla ägare av fordon i Sverige måste ha.

Halvförsäkring för Jaguar E-PACE

När du väljer en halvförsäkring för din Jaguar E-PACE får du ett utökat skydd jämfört med en trafikförsäkring. Beroende på försäkringsbolaget kan en halvförsäkring omfatta skydd mot stöld, inbrott, brand, glasskador och även räddningsskydd. Det kan vara en bra mellanväg om du vill ha extra trygghet utan att välja en fullständig helförsäkring.

Helförsäkring för Jaguar E-PACE

Om du önskar ett ännu mer omfattande skydd för din Jaguar E-PACE kan en helförsäkring vara det bästa valet. Med en helförsäkring får du samma skydd som trafik- och halvförsäkringen, samt ett skydd för vagnskador. Detta inkluderar skador som orsakats av olyckor där du är ansvarig.

Vad kostar en försäkring för en Jaguar E-PACE

Det är viktigt att notera att priserna för försäkringar kan variera beroende på flera faktorer, såsom modell och ålder på din Jaguar E-PACE, din ålder som ägare och var du bor. För att få en exakt prisuppgift för försäkringen bör du besöka försäkringsbolagens hemsidor och ange dina personliga uppgifter samt bilens registreringsnummer. Då kommer du få ett prisförslag som är anpassat efter din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för Jaguar E-PACE

Vilket försäkringsbolag är billigast för min Jaguar E-PACE?

Priserna på försäkringar varierar beroende på flera faktorer, såsom din bilmodell, ålder och var du bor. För att hitta det billigaste alternativet för din Jaguar E-PACE rekommenderas att du jämför priserna hos olika försäkringsbolag genom att ange dina uppgifter på deras hemsidor.

Vilket försäkringsbolag erbjuder kristerapi som en del av försäkringen?

Hedvig är ett försäkringsbolag som inkluderar kristerapi som en del av hel- eller halvförsäkringen. Detta skydd hjälper dig och eventuella passagerare att behandla psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån.

Vilket försäkringsbolag erbjuder assistans på vägen inom en timme?

ICA Försäkring är ett försäkringsbolag som erbjuder assistans på vägen inom en timme, oavsett orsak. Du får hjälp vid situationer som bensinstopp, urladdat batteri, maskinfel eller om du råkar låsa in dina nycklar i bilen.

Vilket försäkringsbolag har flest tillägg att välja mellan?

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder ett brett utbud av tillägg för din försäkring. Du kan lägga till skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse, bland andra populära tillval.

Skaffa bilförsäkring