FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Jeep Compass i april 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Jeep Compass.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Gjensidige.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Jeep Compass

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har fått mycket uppmärksamhet på marknaden. De erbjuder en enkel och digital ansökningsprocess där du kan få prisförslag direkt via deras hemsida eller app. Hos Hedvig kan du teckna en trafikförsäkring som ger skydd mot personskador och skador på annans egendom. De erbjuder också halv- och helförsäkringar som inkluderar ytterligare skydd som stöld, inbrott, brand och glasskador. En unik fördel med Hedvig är att de erbjuder kristerapi som en del av hel- eller halvförsäkringen, vilket kan vara till hjälp vid psykisk ohälsa efter en trafikolycka eller rån.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder attraktiva priser på sina bilförsäkringar. Du kan välja mellan trafik-, halv- och helförsäkring för din Jeep Compass. En fördel med ICA Försäkring är deras prislöfte, där de lovar att inte höja priset på din försäkring under de första fem åren, förutsatt att du inte får några skador under den perioden. ICA Försäkring erbjuder även populära tillval som hyrbil och assistanstillägg för att ge extra trygghet på vägen.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för din Jeep Compass. Vad som skiljer Gjensidige från många andra försäkringsbolag är det breda utbudet av tillvalsmöjligheter. Du kan lägga till tillval som skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Till exempel kan du få ersättning upp till 6000 kronor för reparation av skador till följd av skadegörelse, förutsatt att reparationskostnaderna överstiger 1000 kronor.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en BackUp Plus-paketet som ger ett omfattande skydd för din Jeep Compass. BackUp Plus täcker bland annat stöld, motorskador och sanering av tanken vid felaktig tankning. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Jeep Compass

När du äger en bil som Jeep Compass är det obligatoriskt att ha en trafikförsäkring enligt svensk lag. Trafikförsäkringen skyddar dig ekonomiskt om du skulle orsaka personskada eller skador på annans egendom i en olycka. Priset på trafikförsäkringen kan variera beroende på faktorer som din ålder, bilmodell och bostadsort. För att få exakt prisuppgift rekommenderas det att du besöker försäkringsbolagens webbplatser och anger dina specifika uppgifter.

Halvförsäkring för Jeep Compass

För att få ett utökat skydd för din Jeep Compass kan du överväga att teckna en halvförsäkring. Halvförsäkringen inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. I vissa fall kan det även ingå räddningsskydd och hjälp med bärgning om det skulle behövas.

Helförsäkring för Jeep Compass

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din Jeep Compass och inkluderar vanligtvis allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen täcker. Utöver det kan en helförsäkring ge ett skydd för vagnskador, vilket är särskilt viktigt om du vill ha ett brett skydd för din bil.

Vad kostar en försäkring för en Jeep Compass

Priset på en försäkring för en Jeep Compass varierar beroende på flera faktorer. Dessa inkluderar bilmodell, ålder, ägarens ålder och bostadsort. För att få en exakt prisuppgift för din specifika situation rekommenderas det att du besöker försäkringsbolagens webbplatser och använder deras verktyg för att få prisförslag. Genom att ange ditt registreringsnummer och personnummer kan du få en skräddarsydd prisuppgift för din Jeep Compass.

Frågor & svar om försäkringar för Jeep Compass

Vilket försäkringsbolag har det bästa priset för en Jeep Compass?

Priset på en försäkring för en Jeep Compass kan variera mellan olika försäkringsbolag. För att hitta det bästa priset rekommenderas det att du besöker försäkringsbolagens webbplatser och använder deras verktyg för att få prisförslag baserat på din specifika situation.

Vilket försäkringsbolag erbjuder det bredaste skyddet för en Jeep Compass?

Flera försäkringsbolag erbjuder ett brett skydd för en Jeep Compass. Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, OKQ8 Försäkring är några populära alternativ som erbjuder olika försäkringspaket och tillval för att möta dina behov.

Vilket försäkringsbolag har enkel ansökningsprocess?

Hedvig och evoli är två försäkringsbolag som erbjuder enkel och smidig ansökningsprocess online. Du kan få prisförslag och anpassa din försäkring genom deras användarvänliga webbplatser eller appar.

Vilket försäkringsbolag erbjuder unika tillval för en Jeep Compass?

ICA Försäkring erbjuder tillval som hyrbil och assistanstillägg, medan Gjensidige erbjuder flera tillval som skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Genom att jämföra dessa försäkringsbolag kan du hitta de unika tillvalen som passar dina behov för din Jeep Compass.

Skaffa bilförsäkring