FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Jeep Renegade i april 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Jeep Renegade.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Gjensidige.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Jeep Renegade

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har gjort sig känt för sin användarvänlighet och digitala fokus. Genom att erbjuda en smidig app och möjligheten att se prisförslag direkt på deras hemsida har Hedvig blivit populärt bland svenska bilägare. De erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. En intressant funktion som Hedvig erbjuder är kristerapi, som ingår i både halv- och helförsäkringen och kan vara till stor hjälp om du eller dina passagerare skulle behöva behandling för psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder bra priser på sina bilförsäkringar. En unik fördel med ICA Försäkring är att de garanterar att priset inte kommer att höjas under de första fem åren, förutsatt att du inte har några skador under den perioden. Du kan välja mellan trafik-, halv- och helförsäkring hos ICA Försäkring, och de erbjuder också olika tillval som hyrbilsskydd och assistans. Deras assistanstillägg ger dig hjälp på vägen inom en timme om du skulle behöva det, oavsett orsak.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som sticker ut genom att erbjuda ett stort antal tillägg för sina försäkringar. Du kan lägga till skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse bland andra tillägg. Gjensidige erbjuder trafik-, halv- och helförsäkring, samt ett pluspaket som ger dig ännu fler möjligheter att anpassa din försäkring efter dina behov.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett förmånligt tilläggspaket vid namn BackUp Plus. Detta tillägg täcker i princip allt som kan hända längs vägen och ger dig extra skydd vid till exempel stöld eller motorskador. För att få teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Jeep Renegade

När det gäller trafikförsäkringar kan både Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, evoli och OKQ8 Försäkring erbjuda detta grundläggande skydd för din Jeep Renegade. En trafikförsäkring är lagstadgad och täcker personskador och skador på annans egendom om du skulle vara inblandad i en olycka.

Halvförsäkring för Jeep Renegade

För att få ett bättre skydd för din Jeep Renegade kan du överväga att teckna en halvförsäkring. Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, evoli och OKQ8 Försäkring erbjuder alla halvförsäkringar som inkluderar skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. I halvförsäkringen ingår också räddningsskydd och hjälp med bärgning om det skulle behövas.

Helförsäkring för Jeep Renegade

För ett ännu mer omfattande skydd kan du välja att teckna en helförsäkring för din Jeep Renegade. Helförsäkringen inkluderar allt som trafik- och halvförsäkringen redan täcker, samt ett skydd för vagnskador. Detta innebär att du får ett bredare skydd vid till exempel kollisioner eller om du skulle råka skada din bil själv.

Vad kostar en försäkring för en Jeep Renegade

Priset på en försäkring för en Jeep Renegade kan variera beroende på flera faktorer, såsom modell och ålder på bilen samt din ålder som ägare och var du bor. För att få en exakt prisuppgift bör du besöka försäkringsbolagens hemsidor och fylla i dina uppgifter, inklusive registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Genom att göra detta får du ett prisförslag som är baserat på din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för Jeep Renegade

Vilket försäkringsbolag har den lägsta självrisken?

Beroende på vilket försäkringsbolag du väljer kan självrisken variera. Det är bäst att jämföra olika försäkringsbolag för att hitta den som erbjuder den lägsta självrisken för din Jeep Renegade.

Vilket försäkringsbolag har det bästa tilläggsskyddet?

Flera försäkringsbolag erbjuder olika tilläggsskydd för din bil. OKQ8 Försäkring sticker ut med deras BackUp Plus-tilläggspaket som ger ett omfattande skydd längs vägen.

Vilket försäkringsbolag erbjuder den bästa digitala upplevelsen?

Både Hedvig och evoli är kända för sin digitala inriktning och användarvänliga appar, vilket ger en smidig och modern försäkringsupplevelse.

Kan jag teckna försäkringen omedelbart?

Hos Hedvig kan du teckna försäkringen omedelbart utan bindningstid, vilket ger dig större flexibilitet att anpassa din försäkring efter behov.

Skaffa bilförsäkring