FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Kia Ceed i oktober 2023

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Kia Ceed.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi evoli.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Kia Ceed

1. evoli

evoli är ett försäkringsbolag som har satsat stort på att erbjuda en smidig digital ansökningsprocess för sina kunder. De har även en användarvänlig app där du själv kan lägga till eller ta bort tilläggstjänster efter behov.

En unik tilläggstjänst som evoli erbjuder är "Ung förare". Med detta tillval kan förare under 24 år ta bort den förhöjda självrisken som vanligtvis gäller för unga förare.

2. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har blivit känt för sin moderna och digitala approach. De erbjuder enkelheten att kunna se ditt försäkringspris direkt på deras hemsida eller i appen genom att ange ditt registreringsnummer och fordonsinformation. Detta har gjort dem populära bland svenska bilägare.

Hedvig erbjuder tre olika försäkringsalternativ för Kia Ceed-ägare. Trafikförsäkringen täcker skador på personer och egendom i en olycka där du är ansvarig. Halvförsäkringen inkluderar även skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador, samt räddningsskydd och bärgningsassistans vid behov. Helförsäkringen inkluderar allt i trafik- och halvförsäkringen samt skydd för vagnskador.

En unik fördel med Hedvig är att de erbjuder kristerapi som en del av sin helförsäkring eller halvförsäkring. Om du eller dina passagerare skulle behöva behandling för psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån, täcker Hedvig upp till tio terapisessioner per person. Detta skydd varar i upp till 12 månader och har ingen självrisk.

3. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder konkurrenskraftiga priser för Kia Ceed-ägare. De erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar, och en av deras unika fördelar är att de lovar att inte höja priset under de första fem åren, förutsatt att du inte gör några skadefrågor under den perioden.

När du tecknar en försäkring hos ICA Försäkring kan du även välja till olika tillägg. Ett populärt tillval är Hyrbil, där du får ersättning för hyrbilskostnader om din bil blir skadad och behöver repareras. ICA Försäkring erbjuder också assistans på vägen inom en timme oavsett orsak, inklusive hjälp vid exempelvis bensinstopp, urladdat batteri, maskinfel eller om du låser in dina nycklar i bilen.

4. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för Kia Ceed-ägare. Vad som sticker ut med Gjensidige är det breda utbudet av tilläggstjänster som de erbjuder.

Du kan välja till olika tillägg hos Gjensidige, såsom skydd mot parkeringsskador, djurkollisioner och skadegörelse. Om du skulle drabbas av skadegörelse kan du få upp till 6 000 kronor i ersättning, förutsatt att reparationskostnaderna överstiger 1 000 kronor.

5. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en förmånlig försäkring för Kia Ceed-ägare, med ett särskilt tilläggspaket kallat BackUp Plus. Detta tilläggspaket täcker i princip alla tänkbara situationer längs vägen, inklusive stöld, motorskador och sanering av tanken om du skulle råka tanka fel drivmedel.

För att få teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Kia Ceed

Trafikförsäkringen är den lagstadgade grundförsäkringen som alla fordonsägare måste ha. Den täcker skador som du orsakar på andra personer och deras egendom vid en olycka där du är ansvarig. Priset för trafikförsäkringen varierar beroende på faktorer som din ålder, körvana och bostadsort.

Halvförsäkring för Kia Ceed

Halvförsäkringen är ett mellanalternativ som erbjuder utökat skydd jämfört med trafikförsäkringen. För Kia Ceed-ägare inkluderar halvförsäkringen vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador samt räddningsskydd och bärgningsassistans. Priset för halvförsäkringen beror på flera faktorer, inklusive bilens värde och förarens historik.

Helförsäkring för Kia Ceed

Helförsäkringen ger det mest omfattande skyddet för din Kia Ceed. Utöver trafik- och halvförsäkringens täckning inkluderar helförsäkringen skydd för vagnskador. Priset för helförsäkringen beror på flera faktorer, inklusive bilens värde, förarens historik och försäkringsbolagets villkor.

Vad kostar en försäkring för en Kia Ceed

Priset för en försäkring för en Kia Ceed varierar beroende på flera faktorer, inklusive bilens värde, förarens ålder, körhistorik och valt försäkringsbolag.

Frågor & svar om försäkringar för Kia Ceed

Vilket försäkringsbolag är bäst för en Kia Ceed?

Det bästa försäkringsbolaget för en Kia Ceed beror på dina individuella behov och preferenser. evoli, Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring är några av de populära försäkringsbolagen som erbjuder förmånliga försäkringsalternativ för Kia Ceed-ägare.

Vad är skillnaden mellan trafik-, halv- och helförsäkring?

Trafikförsäkringen är den lagstadgade grundförsäkringen som täcker skador som du orsakar på andra vid en olycka där du är ansvarig. Halvförsäkringen erbjuder utökat skydd och inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Helförsäkringen ger det mest omfattande skyddet och inkluderar även skydd för vagnskador.

Vilket försäkringsbolag har de bästa tillvalen för Kia Ceed-ägare?

Gjensidige erbjuder ett brett utbud av tillvalstjänster för Kia Ceed-ägare, inklusive skydd mot parkeringsskador, djurkollisioner och skadegörelse. ICA Försäkring erbjuder populära tillval som Hyrbil och assistanstillägg. evoli har ett unikt tillval som kallas "Ung förare", som tar bort den förhöjda självrisken för förare under 24 år.

Vilket försäkringsbolag har den mest prisvärda försäkringen för Kia Ceed?

Priserna för försäkringar varierar mellan olika försäkringsbolag och beror på flera faktorer. Det är bäst att jämföra priser och erbjudanden från olika försäkringsbolag för att hitta den mest prisvärda försäkringen för din Kia Ceed.

Skaffa bilförsäkring