FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa & billigaste försäkring för Kia EV6

När man köper en ny bil, som till exempel KIA EV6, är det viktigt att också se till att den är försäkrad för att skydda sig mot eventuella skador och olyckor. Att hitta rätt bilförsäkring kan dock vara en utmaning med tanke på det stora antalet försäkringsbolag och deras olika erbjudanden. I den här jämförelsen kommer vi att utforska några av de bästa försäkringsbolagen och deras försäkringsalternativ för KIA EV6 samt ta reda på vad de erbjuder och vilka kostnader som kan förväntas.

Bra val av försäkring för Kia EV6 i juli 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Kia EV6.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Kia EV6

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har blivit populärt bland svenska bilägare. De erbjuder enkelhet och flexibilitet genom att tillåta kunder att se priserna direkt på deras hemsida eller i appen. Detta gör det smidigt att få en översikt över försäkringskostnaden för din KIA EV6. Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar även skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador, samt räddningsskydd och hjälp med bärgning vid behov. Helförsäkringen inkluderar allt från trafikförsäkringen och halvförsäkringen, samt ett skydd för vagnskador. En unik fördel med Hedvig är deras kristerapi-tillval som erbjuder psykiskt stöd för dig och eventuella passagerare efter en trafikolycka eller ett rån.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en fördelaktig försäkring för KIA EV6 med ett tilläggspaket som heter BackUp Plus. Detta tilläggspaket täcker i princip alla eventualiteter längs vägen, inklusive stöld och motorskador. För att kunna teckna BackUp Plus behöver man först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Kia EV6

När det gäller trafikförsäkringar erbjuder både Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, evoli och OKQ8 Försäkring detta grundläggande skydd för KIA EV6. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka där du är ansvarig för skadan. Detta är en lagstadgad försäkring som krävs för alla bilar i Sverige.

Halvförsäkring för Kia EV6

Halvförsäkringen är ett mellanalternativ som erbjuds av Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige och evoli för KIA EV6. Halvförsäkringen inkluderar vanligtvis trafikförsäkringens skydd samt ytterligare försäkringar mot exempelvis stöld, inbrott, brand och glasskador. Räddningsskydd och hjälp med bärgning kan också ingå i halvförsäkringen, vilket kan vara till nytta om du skulle råka ut för problem längs vägen.

Helförsäkring för Kia EV6

Helförsäkringen är den mest omfattande försäkringsformen som erbjuds för KIA EV6 av Hedvig och Gjensidige. Utöver trafikförsäkringens och halvförsäkringens skydd inkluderar helförsäkringen även ett omfattande skydd mot vagnskador. Detta innebär att även om du orsakar en olycka själv täcker försäkringen kostnaderna för att reparera din egen bil.

Vad kostar en försäkring för en Kia EV6

Priset för en bilförsäkring för KIA EV6 kan variera beroende på faktorer som kundens ålder, körhistorik, bostadsort och försäkringsbolagets individuella prissättning.

Frågor & svar om försäkringar för Kia EV6

Vilket försäkringsbolag har det bästa priset för KIA EV6?

Priset på bilförsäkringar kan variera mellan olika försäkringsbolag och individuella faktorer. Det är därför viktigt att jämföra priser från olika försäkringsbolag som Hedvig, OKQ8 Försäkring, för att hitta det bästa priset för KIA EV6.

Vilket försäkringsbolag har det bredaste utbudet av tillval för KIA EV6?

Gjensidige erbjuder ett brett utbud av tillval för KIA EV6, inklusive skydd mot parkeringsskador, djurkollisioner och skadegörelse. Det är dock värt att notera att tillvalen kan variera mellan olika försäkringsbolag, så det kan vara bra att undersöka vilka specifika tillval som erbjuds av varje försäkringsbolag.

Vilket försäkringsbolag har den mest flexibla försäkringen för KIA EV6?

Hedvig är känt för sin flexibilitet genom att erbjuda försäkringar utan bindningstid. Detta innebär att du kan byta försäkringsbolag eller ändra din försäkring när som helst utan att behöva vänta till förfallodagen.

Vilket försäkringsbolag erbjuder psykiskt stöd efter en olycka för KIA EV6?

Hedvig erbjuder kristerapi som en del av deras hel- och halvförsäkringar för KIA EV6. Detta erbjuder psykiskt stöd genom legitimerade psykologer efter en trafikolycka eller ett rån.

Skaffa bilförsäkring