FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Kia Niro i juni 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Kia Niro.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Kia Niro

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har gjort sig känt genom sin moderna och digitala approach. De erbjuder en smidig ansökningsprocess där du kan få en direktprisuppgift genom att fylla i ditt registreringsnummer och information om din bil på deras hemsida eller i deras app.

Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringar för KIA Niro: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom, medan halvförsäkringen inkluderar skydd mot stöld, inbrott, brand, glasskador, räddningsskydd och bärgning.

I helförsäkringen ingår allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen täcker samt skydd för vagnskador. En unik fördel med Hedvig är att de erbjuder kristerapi för att behandla psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder BackUp Plus-paketet, ett omfattande tillägg som täcker en rad olika situationer längs vägen.

För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. Tillägget inkluderar skydd mot stöld, motorskador och tankning av fel drivmedel.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Kia Niro

När du äger en bil i Sverige är det obligatoriskt att ha en trafikförsäkring. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom i händelse av en olycka. Samtliga försäkringsbolag som nämnts erbjuder trafikförsäkringar för KIA Niro.

Halvförsäkring för Kia Niro

En halvförsäkring ger ett bredare skydd än trafikförsäkringen. Den inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand, glasskador, räddningsskydd och hjälp med bärgning om det skulle behövas. Samtliga försäkringsbolag som nämnts erbjuder halvförsäkringar för KIA Niro.

Helförsäkring för Kia Niro

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din bil. Utöver det som trafikförsäkringen och halvförsäkringen täcker, inkluderar helförsäkringen vanligtvis skydd för vagnskador.

Vad kostar en försäkring för en Kia Niro

Priset för en försäkring för en KIA Niro varierar beroende på flera faktorer, inklusive försäkringsbolaget, bilens ålder, förarens ålder och körhistorik.

Frågor & svar om försäkringar för Kia Niro

Vilket försäkringsbolag har den bästa prisgarantin för KIA Niro?

ICA Försäkring erbjuder en femårig prisgaranti för KIA Niro-försäkringar, vilket innebär att priset inte höjs under de första fem åren förutsatt att inga skador inträffar under den perioden.

Vilket försäkringsbolag erbjuder kristerapi som en del av försäkringen?

Hedvig erbjuder kristerapi som en del av hel- eller halvförsäkringen för KIA Niro. Detta skydd hjälper till att behandla psykisk ohälsa som kan uppstå till följd av en trafikolycka eller rån.

Vilket försäkringsbolag erbjuder ett tillval för unga förare?

evoli erbjuder ett tillval som kallas "Ung förare", vilket tar bort den förhöjda självrisken för förare under 24 år.

Vilket försäkringsbolag erbjuder det mest omfattande tilläggspaketet för KIA Niro?

OKQ8 Försäkring erbjuder BackUp Plus-paketet, som inkluderar ett brett utbud av skydd längs vägen, inklusive skydd mot stöld, motorskador och felaktig tankning.

Skaffa bilförsäkring