FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för KIA Picanto i juli 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för KIA Picanto.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för KIA Picanto

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har vuxit i popularitet tack vare sin moderna och digitala strategi. Genom att erbjuda möjligheten att få en prisuppgift direkt på deras hemsida eller genom deras app, har Hedvig blivit populärt bland svenska bilägare. Dessutom kan du teckna deras bilförsäkringar utan bindningstid, vilket ger flexibilitet och möjlighet att byta försäkring omedelbart.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder BackUp Plus, ett tilläggspaket som ger ett omfattande skydd längs vägen för KIA Picanto-ägare. Detta inkluderar skydd mot stöld, motorskador och felaktig tankning. För att kunna teckna BackUp Plus behöver man först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för KIA Picanto

En trafikförsäkring är ett lagkrav för alla bilar i Sverige, inklusive KIA Picanto. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka. Alla de nämnda försäkringsbolagen erbjuder trafikförsäkringar för KIA Picanto och det är viktigt att välja en pålitlig och prisvärd försäkring som passar dina behov och budget.

Halvförsäkring för KIA Picanto

En halvförsäkring är ett utökat skydd som inkluderar trafikförsäkringens grundläggande täckning samt skydd mot stöld, inbrott, brand, glasskador och räddningsskydd. Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige och evoli erbjuder halvförsäkringar för KIA Picanto med olika tillägg och förmåner.

Helförsäkring för KIA Picanto

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din KIA Picanto. Förutom trafikförsäkringens grundläggande täckning och skyddet som ingår i halvförsäkringen, inkluderar en helförsäkring också skydd för vagnskador. Hedvig, Gjensidige och OKQ8 Försäkring erbjuder helförsäkringar med olika fördelar och tillval.

Vad kostar en försäkring för en KIA Picanto

Kostnaden för en försäkring för en KIA Picanto kan variera beroende på olika faktorer som försäkringsbolag, täckningsnivå och förarens profil.

Frågor & svar om försäkringar för KIA Picanto

Vilket försäkringsbolag är bäst för KIA Picanto?

Det bästa försäkringsbolaget för KIA Picanto beror på dina individuella behov och preferenser. Hedvig, OKQ8 Försäkring, är alla välrenommerade försäkringsbolag som erbjuder förmånliga alternativ för KIA Picanto-ägare.

Vilken försäkringstyp behöver jag för min KIA Picanto?

En trafikförsäkring är ett lagkrav för alla bilar i Sverige. För ett mer omfattande skydd kan du välja en halvförsäkring eller helförsäkring, beroende på dina behov och budget.

Vilka tillval är värda att överväga för min KIA Picanto?

Några populära tillval att överväga är till exempel hyrbil, assistanstillägg, skydd mot parkeringsskador och skydd mot skadegörelse. Vilka tillval som är bäst för dig beror på dina preferenser och körvanor.

Vilken försäkring är den billigaste för en KIA Picanto?

Priset på försäkringen kan variera beroende på flera faktorer. Det är bäst att jämföra priser och täckning från olika försäkringsbolag för att hitta den mest kostnadseffektiva lösningen för din KIA Picanto.

Skaffa bilförsäkring