FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Kia Stinger i juli 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Kia Stinger.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Kia Stinger

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som utmanar branschens etablerade aktörer genom att erbjuda en smidig digital upplevelse. De erbjuder tre olika bilförsäkringar för Kia Stinger-ägare. Trafikförsäkringen ger grundläggande skydd mot personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar även skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador, samt räddningsskydd och bärgning. Helförsäkringen täcker allt som trafik- och halvförsäkringen inkluderar, samt skydd mot vagnskador. En unik fördel med Hedvig är att de erbjuder kristerapi som en del av hel- och halvförsäkringen, vilket kan vara till stor hjälp vid psykisk ohälsa efter en olycka eller rån.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett tilläggspaket kallat BackUp Plus, vilket inkluderar omfattande skydd längs vägen. Det täcker allt från stöld och motorskador till sanering av tanken om du skulle råka tanka fel drivmedel. För att kunna teckna BackUp Plus måste du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Kia Stinger

När det gäller trafikförsäkringar för Kia Stinger kan både Hedvig och Gjensidige erbjuda ett grundläggande skydd som täcker personskador och skador på annans egendom. Dessa försäkringar ger dig lagstadgat skydd och är ett krav för att få köra din bil på svenska vägar.

Halvförsäkring för Kia Stinger

För ett bättre skydd kan du överväga en halvförsäkring för din Kia Stinger. Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige och evoli erbjuder alla halvförsäkringar som inkluderar skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Räddningsskydd och bärgning kan också vara inkluderade.

Helförsäkring för Kia Stinger

Om du vill ha det mest omfattande skyddet för din Kia Stinger kan en helförsäkring vara det bästa alternativet. Hedvig, ICA Försäkring och Gjensidige erbjuder alla helförsäkringar som inkluderar allt som trafik- och halvförsäkringarna täcker. Helförsäkringen ger dig också skydd mot vagnskador, vilket kan vara särskilt värdefullt om du är involverad i en kollision.

Vad kostar en försäkring för en Kia Stinger

Priset på en försäkring för en Kia Stinger kan variera beroende på flera faktorer, inklusive modell och ålder på bilen samt ålder på ägaren. För att få en exakt prisuppgift bör du besöka försäkringsbolagens webbplatser och ange dina personuppgifter, som registreringsnummer och personnummer. Då får du en prisuppgift baserat på din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för Kia Stinger

Vilket försäkringsbolag erbjuder det bästa priset för en Kia Stinger-försäkring?

Priserna på försäkringar kan variera, och det bästa priset beror på dina specifika omständigheter. Genom att jämföra priser från olika försäkringsbolag kan du hitta det mest kostnadseffektiva alternativet för dig.

Vilket försäkringsbolag har den bästa täckningen för en Kia Stinger?

Hedvig, ICA Försäkring och Gjensidige erbjuder alla omfattande försäkringspaket för Kia Stinger-ägare. Det är viktigt att noggrant granska villkoren och jämföra täckningen för att hitta den bästa för dina behov.

Vilket försäkringsbolag erbjuder bäst tillval för en Kia Stinger-försäkring?

ICA Försäkring och Gjensidige erbjuder ett brett utbud av tillval för att skräddarsy din försäkring. Tillval som hyrbilsersättning, assistans och skydd mot parkeringsskador kan vara värdefulla att överväga.

Kan jag ändra min försäkringsplan om jag inte är nöjd?

Hos Hedvig kan du ändra din försäkringsplan direkt utan bindningstid. Detta ger dig flexibilitet att anpassa din försäkring efter behov. Andra försäkringsbolag kan ha olika regler, så det är bäst att kontakta dem för att få exakt information.

Skaffa bilförsäkring