FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Kia Stonic i april 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Kia Stonic.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Gjensidige.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Kia Stonic

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har blivit populärt bland svenska bilägare. De erbjuder enkel och smidig prissättning direkt på deras hemsida eller app. En fördel med Hedvig är att de inte har någon bindningstid, vilket innebär att du kan byta försäkring omedelbart om du skulle vilja det.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är också ett populärt alternativ med bra priser för Kia Stonic-ägare. En unik fördel med ICA Försäkring är deras löfte att inte höja priset under de första fem åren, förutsatt att du inte har några skador under den perioden. De erbjuder också populära tillval som hyrbilsersättning och assistans på vägen.

3. Gjensidige

Gjensidige sticker ut genom att erbjuda fler tillval än många andra försäkringsbolag. De har tillval för skydd mot parkeringsskador, djurkollisioner och skadegörelse. Om du är intresserad av ett omfattande skydd och vill kunna anpassa din försäkring efter dina specifika behov kan Gjensidige vara ett bra alternativ att överväga.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett tilläggspaket kallat BackUp Plus, som inkluderar omfattande skydd längs vägen. Det täcker även stöld, motorskador och sanering av tanken om du skulle råka tanka fel drivmedel. För att teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Kia Stonic

För att köra lagligt på svenska vägar krävs en trafikförsäkring för Kia Stonic. Alla de tidigare nämnda försäkringsbolagen erbjuder trafikförsäkringar, vilket ger grundläggande skydd för personskador och skador på annans egendom vid en olycka. Priserna för trafikförsäkringen brukar variera mellan bolagen så det är en bra idé att jämföra för att hitta det bästa erbjudandet.

Halvförsäkring för Kia Stonic

För ett mer omfattande skydd kan en halvförsäkring vara ett bra alternativ för Kia Stonic-ägare. Halvförsäkringen täcker vanligtvis stöld, inbrott, brand och glasskador. Vissa försäkringsbolag erbjuder även räddningsskydd och hjälp med bärgning vid behov. Genom att välja en halvförsäkring kan du få extra trygghet och skydd för din bil.

Helförsäkring för Kia Stonic

För den mest omfattande försäkringen kan en helförsäkring vara det bästa valet för Kia Stonic. Helförsäkringen täcker allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen redan omfattar, samt ett skydd för vagnskador. Med en helförsäkring kan du ha extra trygghet och skydd för din bil i olika situationer.

Vad kostar en försäkring för en Kia Stonic

Priset för en bilförsäkring för Kia Stonic varierar beroende på flera faktorer, inklusive försäkringsbolag, försäkringstyp och din egen profil som förare.

Frågor & svar om försäkringar för Kia Stonic

Vilket försäkringsbolag är det billigaste alternativet för Kia Stonic?

Det billigaste försäkringsbolaget för Kia Stonic kan variera beroende på flera faktorer. Priserna kan påverkas av ditt geografiska område, din körhistorik och andra individuella faktorer. För att hitta det billigaste alternativet är det bäst att besöka flera försäkringsbolags hemsidor och jämföra deras priser.

Vilket försäkringsbolag erbjuder det mest omfattande skyddet för Kia Stonic?

Flera försäkringsbolag erbjuder omfattande skydd för Kia Stonic så som Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, OKQ8 Försäkring . Deras helförsäkringar ger vanligtvis det mest omfattande skyddet, inklusive vagnskador och andra tilläggstjänster.

Kan jag lägga till tillval som hyrbilsersättning eller assistans på vägen?

Ja, flera försäkringsbolag erbjuder tillval som hyrbilsersättning och assistans på vägen. Tillvalen kan variera mellan försäkringsbolagen, så det är bra att kontrollera vilka tillval som erbjuds och vilka kostnader som är involverade.

Kan jag teckna försäkringen direkt online?

Samtliga försäkringsbolag på sidan erbjuder möjligheten att teckna försäkringen direkt online. Detta gör det enkelt och bekvämt att jämföra alternativ och pris.

Skaffa bilförsäkring