FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Lamborghini i oktober 2023

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Lamborghini.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi evoli.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Lamborghini

1. evoli

evoli är ett annat försäkringsbolag som har tagit digitaliseringen på allvar. Genom deras smidiga app kan du enkelt lägga till eller ta bort tillval för din försäkring. De erbjuder också ett unikt tillval som kallas "Ung förare", vilket kan vara fördelaktigt om du är under 24 år och vill minska den förhöjda självrisken.

2. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har utmärkt sig genom sitt moderna tillvägagångssätt och fokus på digitalisering. Genom att använda deras hemsida eller app kan du snabbt få en prisuppgift för din Lamborghini genom att ange ditt registreringsnummer och annan relevant information. Hedvig erbjuder tre olika typer av bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring.

3. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder bra priser på bilförsäkringar. De lovar sina kunder att inte höja priset under de första fem åren, förutsatt att inga skador inträffar under den perioden. Du kan även välja till populära tillval, som hyrbilsersättning och assistansservice.

4. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring för din Lamborghini. Vad som skiljer Gjensidige från många andra försäkringsbolag är att de erbjuder ett stort antal tillägg som du kan lägga till för att anpassa din försäkring efter dina behov. Till exempel kan du välja till skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse.

5. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett tilläggspaket som heter BackUp Plus, vilket inkluderar omfattande skydd längs vägen. Detta tillägg täcker bland annat stöld, motorskador och sanering av tanken om du skulle tanka fel drivmedel. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Lamborghini

När det gäller trafikförsäkring för din Lamborghini är det obligatoriskt att ha denna typ av försäkring enligt svensk lag. Trafikförsäkringen täcker skador som du orsakar på andra personer eller deras egendom i en trafikolycka. Alla försäkringsbolag som vi har nämnt erbjuder trafikförsäkring för din Lamborghini.

Halvförsäkring för Lamborghini

En halvförsäkring ger utökat skydd utöver trafikförsäkringen. Det kan inkludera skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Räddningsskydd och hjälp med bärgning kan också ingå.

Helförsäkring för Lamborghini

Helförsäkringar erbjuder det mest omfattande skyddet för din Lamborghini. Förutom trafikförsäkringen och skyddet som ingår i halvförsäkringen täcker en helförsäkring även skador på din egen bil, till exempel vagnskador. Om du planerar att ta din Lamborghini utomlands kan det vara fördelaktigt att ha en helförsäkring som även täcker kollisionsskador utomlands.

Vad kostar en försäkring för en Lamborghini

Priset på en försäkring för din Lamborghini kan variera beroende på flera faktorer, såsom bilmodell, ålder på bilen och din ålder som ägare, samt var du bor. För att få en exakt prisuppgift behöver du gå in på försäkringsbolagens hemsidor och ange dina uppgifter, som registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Då kommer du att få ett prisförslag baserat på din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för Lamborghini

Vilket försäkringsbolag är det billigaste alternativet för en Lamborghini?

Priset på försäkringen för din Lamborghini beror på flera faktorer och kan variera mellan olika försäkringsbolag. För att hitta det billigaste alternativet är det bäst att jämföra priserna hos olika försäkringsbolag genom att ange dina uppgifter på deras hemsidor.

Vilket försäkringsbolag erbjuder bäst tillägg för en Lamborghini?

Gjensidige och OKQ8 Försäkring erbjuder båda ett stort antal tillägg som du kan lägga till för att anpassa din försäkring efter dina behov. Det kan vara fördelaktigt att jämföra vilka tillägg som ingår och vad som passar dig och din Lamborghini bäst.

Vilket försäkringsbolag har den bästa digitala plattformen för att hantera försäkringen?

Både Hedvig och evoli har satsat mycket på att vara digitala och erbjuder smidiga appar där du själv kan hantera din försäkring. Genom att använda deras digitala plattformar kan du enkelt lägga till eller ta bort tillval och hantera ditt försäkringsärende.

Vilket försäkringsbolag har bäst service för Lamborghini-ägare?

Servicekvaliteten kan variera mellan olika försäkringsbolag, men allmänt är evoli, Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring bra val.

Skaffa bilförsäkring