FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Land Rover Defender i juni 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Land Rover Defender.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Land Rover Defender

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har blivit mycket populärt bland svenska bilägare. De erbjuder enkelheten att se försäkringspriset direkt på deras hemsida eller i deras app genom att fylla i registreringsnumret och bilinformationen. Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring.

Trafikförsäkringen hos Hedvig innefattar skydd mot personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar även skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Dessutom erbjuder Hedvig räddningsskydd och hjälp med bärgning vid behov. Helförsäkringen hos Hedvig täcker allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen redan inkluderar, samt skydd för vagnskador.

En unik fördel med Hedvig är deras kristerapiskydd. Om du har en hel- eller halvförsäkring hos Hedvig ingår detta skydd, vilket kan hjälpa dig och dina passagerare att behandla psykisk ohälsa som kan uppstå efter en trafikolycka eller rån. Hedvig erbjuder upp till tio terapisessioner per person och betalar självriskfritt för detta skydd.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en BackUp Plus-tilläggspaket som täcker det mesta som kan hända längs vägen. Detta tillägg inkluderar skydd mot stöld, motorskador och sanering av tanken om du skulle tanka fel drivmedel. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Land Rover Defender

Trafikförsäkringen är den grundläggande försäkringen som alla bilar måste ha enligt lag. Den täcker skador som du orsakar på andra personer eller egendomar vid en olycka. Samtliga försäkringsbolag erbjuder trafikförsäkring för din Land Rover Defender, och priset kan variera beroende på faktorer som din ålder, biltyp och var du bor.

Halvförsäkring för Land Rover Defender

Halvförsäkringen ger ett utökat skydd jämfört med trafikförsäkringen. Den täcker vanligtvis skador som stöld, inbrott, brand och glasskador. Hos de försäkringsbolag som nämnts ovan kan du hitta halvförsäkringsalternativ för din Land Rover Defender, vilka erbjuder olika tillägg och förmåner.

Helförsäkring för Land Rover Defender

Helförsäkringen ger det mest omfattande skyddet för din bil. Den inkluderar vanligtvis allt som trafik- och halvförsäkringarna täcker, samt ett skydd för vagnskador. Helförsäkring kan vara det bästa valet om du vill ha maximalt skydd för din Land Rover Defender.

Vad kostar en försäkring för en Land Rover Defender

Priset på en försäkring för en Land Rover Defender varierar beroende på flera faktorer, inklusive modell och ålder på bilen, samt ålder på ägaren och var du bor. För att få det mest exakta priset rekommenderas det att gå in på försäkringsbolagens hemsidor och ange dina specifika uppgifter, såsom registreringsnummer och personnummer. Då kommer du att få ett prisförslag baserat på din situation.

Frågor & svar om försäkringar för Land Rover Defender

Vilket försäkringsbolag har den billigaste försäkringen för en Land Rover Defender?

Priset på försäkringen kan variera beroende på flera faktorer. För att hitta det billigaste alternativet bör du jämföra priserna genom att ange dina uppgifter på försäkringsbolagens hemsidor eller kontakta dem direkt.

Vilket försäkringsbolag erbjuder det bredaste utbudet av tillval för en Land Rover Defender?

Gjensidige erbjuder ett brett utbud av tillval för att anpassa din försäkring efter dina behov. De har bland annat tillval för parkeringsskador, djurkollisioner och skadegörelse.

Vilket försäkringsbolag har det enklaste ansökningsprocessen för en Land Rover Defender?

evoli har satsat stort på att erbjuda en smidig ansökningsprocess online. Deras app gör det enkelt att lägga till eller ta bort tillval enligt dina önskemål.

Vilket försäkringsbolag erbjuder kristerapiskydd för en Land Rover Defender?

Hedvig erbjuder kristerapiskydd för både hel- och halvförsäkringar. Detta skydd kan hjälpa dig och dina passagerare att behandla psykisk ohälsa som kan uppstå efter en trafikolycka eller rån.

Skaffa bilförsäkring