FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Lexus NX 300h i oktober 2023

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Lexus NX 300h.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi evoli.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Lexus NX 300h

1. evoli

evoli är ett annat försäkringsbolag som har satsat stort på en smidig digital ansökningsprocess. Genom deras användarvänliga app kan du enkelt lägga till eller ta bort tillval som passar dina önskemål. De erbjuder också ett unikt tillval för unga förare, vilket innebär att den förhöjda självrisken för förare under 24 år tas bort.

2. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har blivit populärt bland svenska bilägare. Genom att erbjuda en smidig och digital ansökningsprocess gör Hedvig det enkelt för dig att få en försäkring utan bindningstid. De erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring.

3. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt val bland bilägare som söker bra priser och flexibla försäkringsalternativ. Hos ICA Försäkring kan du välja mellan trafik-, halv- och helförsäkring för din Lexus NX 300h. Ett unikt erbjudande från ICA Försäkring är att de lovar att inte höja priset under de första fem åren, förutsatt att du inte får några skador under den perioden.

4. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för din Lexus NX 300h. Det som gör Gjensidige speciellt är det breda utbudet av tilläggstjänster som de erbjuder. Du kan till exempel lägga till skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Det ger dig möjlighet att anpassa försäkringen efter dina specifika behov.

5. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en omfattande försäkring för din Lexus NX 300h. En av deras största fördelar är det välrenommerade tilläggspaketet BackUp Plus, som täcker en rad olika situationer längs vägen. Tilläggstjänsterna inkluderar bland annat skydd mot stöld, motorskador och tankning av fel drivmedel. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Lexus NX 300h

Trafikförsäkringen är den lagstadgade grundförsäkringen som alla bilar måste ha i Sverige. Den täcker personskador och skador på annans egendom vid en eventuell olycka där du är ansvarig. Vid ägande av en Lexus NX 300h är det viktigt att ha en trafikförsäkring för att vara lagligt skyddad på vägarna.

Halvförsäkring för Lexus NX 300h

En halvförsäkring ger utökat skydd jämfört med enbart trafikförsäkringen. Den täcker vanligtvis stöld, brand, inbrott och glasskador. En halvförsäkring kan vara en bra kompromiss för att få ett extra skydd till ett rimligt pris för din Lexus NX 300h.

Helförsäkring för Lexus NX 300h

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din Lexus NX 300h. Utöver det som täcks av trafik- och halvförsäkringen ingår skydd för vagnskador. Detta innebär att eventuella skador på din bil, inklusive krockskador, också täcks av försäkringen.

Vad kostar en försäkring för en Lexus NX 300h

Priset på en försäkring för en Lexus NX 300h kan variera beroende på flera faktorer, inklusive bilmodell, ålder på bilen och din egen ålder. För att få en exakt prisuppgift bör du besöka försäkringsbolagens hemsidor och ange dina uppgifter, som registreringsnummer och personnummer. Där kommer du att få ett prisförslag baserat på din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för Lexus NX 300h

Vilket försäkringsbolag är det bästa för en Lexus NX 300h?

Svar: Det bästa försäkringsbolaget för en Lexus NX 300h beror på dina specifika behov och preferenser. evoli, Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring är några av de populära alternativen att överväga.

Vilket försäkringsbolag erbjuder den mest kostnadseffektiva försäkringen?

Svar: Priserna för försäkringar kan variera beroende på flera faktorer, såsom bilmodell, ålder och din egen profil som förare. För att hitta den mest kostnadseffektiva försäkringen för din Lexus NX 300h rekommenderas det att du jämför priser från olika försäkringsbolag.

Vilka försäkringsbolag erbjuder tilläggstjänster för min Lexus NX 300h?

Svar: Försäkringsbolag som ICA Försäkring, Gjensidige, evoli och OKQ8 Försäkring erbjuder olika tilläggstjänster som kan anpassas efter dina behov och önskemål.

Är det möjligt att teckna en försäkring utan bindningstid?

Svar: Ja, det är möjligt att teckna en försäkring utan bindningstid. Försäkringsbolaget Hedvig erbjuder möjligheten att teckna bilförsäkringar utan bindningstid.

Skaffa bilförsäkring