FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Maxus Euniq i oktober 2023

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Maxus Euniq.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi evoli.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Maxus Euniq

1. evoli

evoli är ett försäkringsbolag som också har satsat stort på digitala lösningar. De erbjuder en snabb och smidig ansökningsprocess online samt en användarvänlig app där du själv kan anpassa ditt försäkringsskydd. En unik fördel med evoli är tillvalet "Ung förare", som tillåter förare under 24 år att ta bort den förhöjda självrisken på tio procent av ett prisbasbelopp.

2. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har fått mycket uppmärksamhet på marknaden på senare tid. De sticker ut genom att erbjuda moderna och digitala lösningar för sina kunder. En av de stora fördelarna med Hedvig är att de tillåter sina kunder att se försäkringspriset direkt på deras hemsida eller i appen. Detta ger dig en snabb översikt över kostnaden för att försäkra din Maxus Euniq. Dessutom erbjuder Hedvig försäkringar utan bindningstid, vilket innebär att du kan byta försäkring när som helst utan att behöva vänta på förfallodagen.

3. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder bilförsäkringar till förmånliga priser. En unik fördel med ICA Försäkring är deras "Prisgaranti i 5 år", vilket innebär att de lovar att inte höja priset på din försäkring under de första fem åren, förutsatt att du inte får några skador under den perioden. Utöver grundförsäkringen kan du välja till olika tillval, som exempelvis hyrbil och assistans på vägen.

4. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för din Maxus Euniq. En av deras fördelar är att de erbjuder fler tillägg än många andra försäkringsbolag. Du kan lägga till tillval som skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Tillägget "BackUp Plus" är särskilt förmånligt, då det ger omfattande skydd för olika händelser längs vägen, inklusive stöld och motorskador.

5. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett tilläggspaket som kallas "BackUp Plus", vilket ger omfattande skydd längs vägen. Detta tillval täcker allt från stöld till motorskador. För att få teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Maxus Euniq

När det kommer till trafikförsäkringar är det viktigt att välja en som uppfyller dina behov och följer lagens krav. Alla försäkringsbolag erbjuder trafikförsäkringar för att täcka skador som kan orsakas till andra personer eller deras egendom. Priserna för trafikförsäkringar kan variera baserat på faktorer som din ålder och var du bor, så det är bäst att jämföra olika försäkringsbolag för att få det bästa priset för din Maxus Euniq.

Halvförsäkring för Maxus Euniq

En halvförsäkring är ett mellanalternativ mellan trafikförsäkring och helförsäkring. Den ger utökat skydd för din bil genom att täcka skador som stöld, inbrott, brand och glasskador. Utöver detta kan en halvförsäkring även inkludera räddningsskydd och hjälp med bärgning om det skulle behövas. Genom att välja en halvförsäkring kan du känna dig tryggare med att din Maxus Euniq är skyddad mot olika händelser.

Helförsäkring för Maxus Euniq

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din Maxus Euniq. Utöver det som täcks av trafik- och halvförsäkringar inkluderar helförsäkringen skydd för vagnskador. Detta innebär att även om du orsakar en skada på din egen bil, kommer försäkringen att täcka kostnaderna för reparation eller ersättning. En helförsäkring ger dig ett högre skydd och ökad trygghet för din Maxus Euniq.

Vad kostar en försäkring för en Maxus Euniq

Priset för en försäkring för en Maxus Euniq kan variera beroende på flera faktorer. Faktorer som kan påverka priset inkluderar modellen och åldern på din bil, samt din ålder som ägare och var du bor. För att få en exakt prisuppgift behöver du gå in på försäkringsbolagens hemsidor och ange dina specifika uppgifter, som registreringsnummer för din bil och ditt personnummer. Därefter kommer du att få ett prisförslag som är anpassat efter din situation.

Frågor & svar om försäkringar för Maxus Euniq

Vilket försäkringsbolag är det billigaste alternativet för en Maxus Euniq?

Priset på en försäkring kan variera baserat på flera faktorer, inklusive din bilmodell och dina personuppgifter. För att hitta det billigaste alternativet bör du jämföra olika försäkringsbolag och deras erbjudanden. Gå in på försäkringsbolagens hemsidor och ange dina uppgifter för att få prisförslag som är anpassade efter din situation.

Vilket försäkringsbolag erbjuder den bästa kundservicen?

Det är viktigt att notera att kundservice kan variera från person till person och baseras på individuella erfarenheter, men evoli, Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring kan vara bra alternativ.

Vilket försäkringsbolag är mest populärt bland svenska bilägare?

Hedvig och ICA Försäkring är två försäkringsbolag som har fått mycket uppmärksamhet och popularitet bland svenska bilägare. Detta beror på deras moderna och digitala lösningar samt förmånliga erbjudanden. Gjensidige och evoli är också populära försäkringsbolag som erbjuder olika försäkringsalternativ för din Maxus Euniq.

Vilket försäkringsbolag har flest tillägg och extra skydd för bilägare?

Gjensidige är känt för att erbjuda fler tillägg och extra skydd än många andra försäkringsbolag. Deras tilläggspaket ger dig möjlighet att anpassa din försäkring och lägga till extra skydd, som exempelvis skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Det kan vara värt att överväga Gjensidige om du är intresserad av att ha omfattande skydd för din Maxus Euniq.

Skaffa bilförsäkring