FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Mazda CX-5 i april 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Mazda CX-5.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Gjensidige.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Mazda CX-5

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har utmanat branschen med sin moderna och digitala approach. För Mazda CX-5 erbjuder de tre olika försäkringsalternativ: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar även skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador samt räddningsskydd och bärgning. Helförsäkringen täcker allt som trafik- och halvförsäkringen redan inkluderar, samt skydd mot vagnskador. Hedvig erbjuder även kristerapi som en del av sina hel- och halvförsäkringar, vilket kan vara till hjälp vid eventuell psykisk ohälsa efter en olycka eller rån.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder konkurrenskraftiga priser för Mazda CX-5. Hos ICA Försäkring kan du välja mellan trafik-, halv- och helförsäkring. En unik fördel med ICA Försäkring är deras femåriga prisgaranti, vilket innebär att priset förblir oförändrat under de första fem åren, förutsatt att du inte har några skador under den perioden. Du kan också lägga till tillval som hyrbilsersättning och assistanstillägg för snabb hjälp på vägen.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkring för Mazda CX-5. Vad som utmärker Gjensidige är deras breda utbud av tillägg som du kan lägga till för extra skydd. Till exempel kan du få skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Gjensidige erbjuder fler tillägg än många andra försäkringsbolag, vilket gör det möjligt att anpassa försäkringen efter dina specifika behov.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en väldigt förmånlig försäkring för Mazda CX-5 med deras tilläggspaket BackUp Plus. Detta tilläggspaket täcker i princip alla möjliga händelser längs vägen, inklusive stöld, motorskador och sanering av tanken om du skulle tanka fel drivmedel. För att få BackUp Plus måste du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Mazda CX-5

Trafikförsäkringen är den obligatoriska delen av bilförsäkringen som täcker personskador och skador på annans egendom. Alla försäkringsbolag erbjuder trafikförsäkring för Mazda CX-5 och priserna kan variera beroende på faktorer som modell, ålder på bilen och din ålder som ägare.

Halvförsäkring för Mazda CX-5

Halvförsäkringen ger ett utökat skydd jämfört med trafikförsäkringen. Den inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador samt räddningsskydd och bärgning. Priset för halvförsäkringen beror på olika faktorer, inklusive försäkringsbolaget, bilmodellen och din egen profil som förare.

Helförsäkring för Mazda CX-5

Helförsäkringen ger det mest omfattande skyddet för din Mazda CX-5. Utöver det som trafik- och halvförsäkringen täcker inkluderar helförsäkringen skydd mot vagnskador. Priset för helförsäkringen kan variera beroende på försäkringsbolag, bilmodell och din egen profil som förare.

Vad kostar en försäkring för en Mazda CX-5

Priset för en försäkring för en Mazda CX-5 kan variera beroende på flera faktorer, inklusive modell och ålder på bilen samt din ålder som ägare. För att få det exakta priset för din specifika situation är det bäst att besöka försäkringsbolagens hemsidor och ange dina uppgifter, som registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Då får du en prisuppgift baserad på din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för Mazda CX-5

Vilket försäkringsbolag är billigast för Mazda CX-5?

Priset på försäkringen beror på flera faktorer och kan variera mellan olika försäkringsbolag. För att hitta det billigaste alternativet är det bäst att jämföra priser från olika försäkringsbolag baserat på din specifika situation.

Vilken försäkring täcker bäst vid skador på Mazda CX-5?

Helförsäkringen ger det mest omfattande skyddet vid skador på Mazda CX-5, eftersom den täcker både trafikförsäkringen och tilläggsskydd för vagnskador.

Vilket försäkringsbolag har bäst tillägg för Mazda CX-5?

Flera försäkringsbolag erbjuder bra tillägg för Mazda CX-5, inklusive ICA Försäkring, Gjensidige, evoli och OKQ8 Försäkring.

Vilket försäkringsbolag rekommenderas för Mazda CX-5?

Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, OKQ8 Försäkring är alla bra alternativ att överväga för en Mazda CX-5.

Skaffa bilförsäkring