FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Mazda6 i juni 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Mazda6.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Mazda6

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har blivit populärt bland svenska bilägare. De erbjuder en smidig digital upplevelse där du kan se ditt pris direkt på deras hemsida eller i appen. Hedvig ger dig också frihet att byta försäkringsbolag när du vill, utan någon bindningstid.

Deras bilförsäkringar inkluderar trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Förutom vanliga skydd som stöld- och skadeersättning, erbjuder de också kristerapi för att hjälpa dig hantera eventuell psykisk ohälsa efter en olycka eller rån.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett tilläggspaket kallat BackUp Plus, som ger ett omfattande skydd längs vägen. Det inkluderar även skydd mot stöld, motorskador och felaktigt tankat bränsle. För att få tillägget BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8.

Med OKQ8 Försäkring kan du vara trygg på vägen med deras omfattande skydd och tilläggspaket.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Mazda6

När det gäller trafikförsäkring för din Mazda6 kan du överväga försäkringsbolagen Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, evoli och OKQ8 Försäkring. Dessa bolag erbjuder trafikförsäkringar som ger skydd mot personskador och skador på annans egendom.

Halvförsäkring för Mazda6

För att få ett bredare skydd kan du välja en halvförsäkring för din Mazda6. Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, evoli och OKQ8 Försäkring erbjuder alla halvförsäkringar som inkluderar skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Vissa av dem erbjuder även räddningsskydd och bärgning vid behov.

Helförsäkring för Mazda6

Om du vill ha det mest omfattande skyddet för din Mazda6 kan du överväga en helförsäkring. Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, evoli och OKQ8 Försäkring erbjuder helförsäkringar som inkluderar alla förmåner från trafik- och halvförsäkringar, samt skydd mot vagnskador.

Vad kostar en försäkring för en Mazda6

Priset på en försäkring för en Mazda6 kan variera beroende på flera faktorer, inklusive modell och ålder på bilen samt ålder på ägaren och bostadsplats. För att få en exakt prisuppgift bör du besöka försäkringsbolagens hemsidor och ange dina personuppgifter, såsom registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Du kommer då få ett prisförslag baserat på din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för Mazda6

Vilket försäkringsbolag är billigast för en Mazda6?

Priset på en försäkring kan variera mellan olika försäkringsbolag och beror på individuella faktorer. För att hitta det billigaste alternativet bör du jämföra priserna genom att besöka försäkringsbolagens hemsidor och få prisuppgifter baserat på dina specifika uppgifter.

Vilket försäkringsbolag har den bästa täckningen för en Mazda6?

Hedvig, OKQ8 Försäkring, erbjuder alla olika nivåer av täckning för en Mazda6. Det beror på dina individuella behov och preferenser när det gäller skydd och tillägg. Det är viktigt att noggrant granska vilka skydd som erbjuds av varje försäkringsbolag och välja det som bäst passar dina krav.

Vilket försäkringsbolag är mest pålitligt för en Mazda6?

Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, evoli och OKQ8 Försäkring är alla etablerade försäkringsbolag som har gott rykte på marknaden.

Vilka faktorer påverkar priset på en försäkring för en Mazda6?

Priset på en försäkring för en Mazda6 påverkas av flera faktorer, inklusive bilens modell och ålder, förarens ålder och körhistorik, bostadsplats samt önskad försäkringsnivå. Nyare och dyrare bilar kan generellt sett ha högre försäkringskostnader.

Skaffa bilförsäkring