FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Mercedes-Benz B-Klass i oktober 2023

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Mercedes-Benz B-Klass.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi evoli.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Mercedes-Benz B-Klass

1. evoli

evoli är ett annat försäkringsbolag som har gjort sig känt för sin digitala närvaro och enkelhet i ansökningsprocessen. Genom deras användarvänliga app kan du enkelt lägga till eller ta bort tillval för din Mercedes-Benz B-Klass. En unik förmån som evoli erbjuder är möjligheten att ta bort den förhöjda självrisken för förare under 24 år. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för unga förare som vill minska sina kostnader och få en mer prisvärd försäkring.

2. Hedvig

Hedvig är ett modernt och populärt försäkringsbolag som har vunnit många svenska bilägares förtroende. Med deras användarvänliga app kan du snabbt och enkelt få prisuppgifter för din Mercedes-Benz B-Klass. Hedvig erbjuder tre olika typer av bilförsäkringar, inklusive trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Dessutom inkluderar Hedvig ett kristerapiskydd för att hjälpa dig och dina passagerare att hantera eventuell psykisk ohälsa efter en olycka eller rån. Med Hedvig kan du teckna och ändra din försäkring utan bindningstid, vilket ger dig flexibilitet och möjlighet att anpassa skyddet efter dina behov.

3. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder konkurrenskraftiga priser för din Mercedes-Benz B-Klass. De erbjuder trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring, och lovar att inte höja priset på din försäkring under de första fem åren, förutsatt att du inte har några skador. ICA Försäkring erbjuder också populära tillval som hyrbil och assistans, vilket kan vara mycket användbart om du behöver hjälp vid exempelvis bensinstopp eller batteriproblem.

4. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som sticker ut genom att erbjuda ett brett utbud av tillval för din Mercedes-Benz B-Klass. Förutom trafik-, halv- och helförsäkring erbjuder de tillägg som skyddar mot parkeringsskador, djurkollisioner och skadegörelse. Gjensidige ger dig möjlighet att skräddarsy din försäkring och lägga till de tillval som passar dina behov och önskemål.

5. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett omfattande tilläggspaket, kallat BackUp Plus, för din Mercedes-Benz B-Klass. Detta tillval täcker en rad olika situationer längs vägen, inklusive stöld, motorskador och felaktig tankning. För att kvalificera sig för BackUp Plus måste du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. Detta tillval kan vara särskilt fördelaktigt för dig som vill ha ett omfattande skydd och extra trygghet när du kör din bil.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Mercedes-Benz B-Klass

Trafikförsäkringen är den obligatoriska försäkringen som alla bilägare i Sverige måste ha. Den täcker skador som orsakas på andra fordon, personskador och skador på egendom. Olika försäkringsbolag kan erbjuda olika förmåner och tillägg till trafikförsäkringen, så det är viktigt att jämföra olika alternativ för att hitta det bästa erbjudandet för din Mercedes-Benz B-Klass.

Halvförsäkring för Mercedes-Benz B-Klass

Halvförsäkringen är ett steg upp från trafikförsäkringen och erbjuder ytterligare skydd för din Mercedes-Benz B-Klass. Utöver det som trafikförsäkringen täcker inkluderar halvförsäkringen vanligtvis stöldskydd, brandskydd, rättsskydd och glasreparation.

Helförsäkring för Mercedes-Benz B-Klass

Helförsäkringen är den mest omfattande försäkringen för din Mercedes-Benz B-Klass och ger ett komplett skydd mot skador som orsakas på andra fordon, personskador och skador på egendom. Utöver detta täcker helförsäkringen även vagnskador på din egen bil. Detta kan vara fördelaktigt om du vill ha ett mer omfattande skydd och extra trygghet för din bil.

Vad kostar en försäkring för en Mercedes-Benz B-Klass

Priset på en försäkring för en Mercedes-Benz B-Klass kan variera beroende på flera faktorer. Modell och ålder på bilen, ålder på ägaren och var du bor kan alla påverka priset på försäkringen. För att få exakta prisuppgifter och hitta det billigaste alternativet för din Mercedes-Benz B-Klass rekommenderas det att du går in på försäkringsbolagens hemsidor och anger dina uppgifter, som registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Då kommer du få ett prisförslag som är baserat på din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för Mercedes-Benz B-Klass

Vilket försäkringsbolag är bäst för min Mercedes-Benz B-Klass?

Det bästa försäkringsbolaget beror på dina individuella behov och önskemål. Det är viktigt att jämföra olika alternativ, inklusive evoli, Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring , för att hitta det försäkringsbolaget som erbjuder det bästa skyddet och de mest fördelaktiga tillvalen för din Mercedes-Benz B-Klass.

Vilken typ av försäkring behöver jag för min Mercedes-Benz B-Klass?

Det beror på din egen situation och behov. Trafikförsäkringen är obligatorisk och måste vara inkluderad i din försäkring. Utöver detta kan du välja mellan halvförsäkring och helförsäkring, beroende på vilket skydd du önskar för din bil.

Vilka tillägg är viktiga att överväga för min Mercedes-Benz B-Klass?

Det beror på dina personliga preferenser och behov. Populära tillägg kan inkludera hyrbil, assistans, självriskskydd, skydd mot parkeringsskador och skydd mot skadegörelse. Genom att jämföra olika försäkringsbolag kan du hitta de tillval som passar dig bäst.

Hur kan jag få exakta prisuppgifter för min Mercedes-Benz B-Klass?

För att få exakta prisuppgifter för din Mercedes-Benz B-Klass rekommenderas det att du besöker försäkringsbolagens hemsidor och anger dina specifika uppgifter, som registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Då kommer du att få ett prisförslag baserat på din individuella situation och behov.

Skaffa bilförsäkring