FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Mercedes-Benz CLA i juli 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Mercedes-Benz CLA.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Mercedes-Benz CLA

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har gjort sig känt för sin digitala approach och flexibilitet. För Mercedes-Benz CLA-ägare erbjuder Hedvig tre olika bilförsäkringsalternativ: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen innefattar även skydd mot stöld, inbrott, brand, glasskador, räddningsskydd och hjälp med bärgning. I helförsäkringen ingår alla de tidigare nämnda skydden samt ett skydd för vagnskador. En unik fördel med Hedvig är att du kan se priset på deras försäkringar direkt på deras hemsida eller i appen. Dessutom kan du byta försäkring omedelbart utan bindningstid.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett bra tilläggspaket vid namn BackUp Plus som kan vara attraktivt för Mercedes-Benz CLA-ägare. Detta tillägg täcker i princip allt som kan hända längs vägen och inkluderar skydd mot stöld, motorskador och felaktigt tankat drivmedel. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Mercedes-Benz CLA

När det gäller trafikförsäkring, som är ett lagkrav i Sverige, erbjuder samtliga nämnda försäkringsbolag detta skydd för Mercedes-Benz CLA. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka där du är ansvarig.

Halvförsäkring för Mercedes-Benz CLA

En halvförsäkring är ett bra mellanalternativ som ger ytterligare skydd för din Mercedes-Benz CLA. Förutom trafikförsäkringens skydd inkluderar halvförsäkringen vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand, glasskador, räddningsskydd och hjälp med bärgning. Det kan vara fördelaktigt att välja en halvförsäkring om du vill ha extra trygghet utan att betala för en helförsäkring.

Helförsäkring för Mercedes-Benz CLA

För att ge din Mercedes-Benz CLA ett omfattande skydd kan du välja en helförsäkring. Utöver skyddet som trafik- och halvförsäkringar erbjuder inkluderar helförsäkringen vanligtvis också skydd för vagnskador. Detta kan vara särskilt fördelaktigt om du vill ha ett maximalt skydd för din bil.

Vad kostar en försäkring för en Mercedes-Benz CLA

Det exakta priset för en bilförsäkring för en Mercedes-Benz CLA kan variera beroende på olika faktorer såsom modell, ålder på bilen och din ålder som ägare, samt var du bor. För att få ett prisförslag baserat på din specifika situation rekommenderas det att du besöker försäkringsbolagens hemsidor och fyller i nödvändiga uppgifter, som registreringsnummer för din bil och ditt personnummer. Genom att göra detta får du en mer exakt uppfattning om vad kostnaden för försäkringen kan vara för din Mercedes-Benz CLA.

Frågor & svar om försäkringar för Mercedes-Benz CLA

Vilket försäkringsbolag är billigast för Mercedes-Benz CLA?

Priset på bilförsäkringen kan variera beroende på flera faktorer, såsom din personliga profil och försäkringsbolagets erbjudanden. För att hitta den billigaste försäkringen för din Mercedes-Benz CLA rekommenderas det att du jämför priser och erbjudanden från olika försäkringsbolag.

Vilket försäkringsbolag har bäst täckning för Mercedes-Benz CLA?

Hedvig, OKQ8 Försäkring, är alla försäkringsbolag som erbjuder täckning för Mercedes-Benz CLA. Vilket försäkringsbolag som har den bästa täckningen kan variera beroende på dina specifika behov och preferenser. Det är viktigt att noggrant granska vad varje försäkringsbolag erbjuder och jämföra deras villkor för att avgöra vilket som passar dig bäst.

Kan jag anpassa min försäkring för Mercedes-Benz CLA?

Ja, de flesta försäkringsbolag erbjuder möjligheten att anpassa din försäkring för Mercedes-Benz CLA genom tillval och tillägg. Detta kan inkludera extra skydd eller förmåner som passar dina specifika behov. Var noga med att läsa igenom villkoren för varje tillval och avgöra om det är värt att inkludera i din försäkring.

Behöver jag trafikförsäkring för min Mercedes-Benz CLA?

Ja, en trafikförsäkring är ett lagkrav i Sverige för alla registrerade fordon, inklusive Mercedes-Benz CLA. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka där du är ansvarig. Det är viktigt att du har en trafikförsäkring innan du tar din Mercedes-Benz CLA ut på vägen.

Skaffa bilförsäkring