FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa & billigaste försäkring för Mercedes-Benz CLS

När det kommer till att välja rätt bilförsäkring för din Mercedes-Benz CLS, är det viktigt att jämföra olika alternativ för att hitta det bästa och mest kostnadseffektiva alternativet för dina behov. Det finns flera försäkringsbolag på marknaden som erbjuder olika typer av försäkringar för att skydda din bil. Nedan kommer vi att titta närmare på några av de mest populära försäkringsbolagen och vilka fördelar de har att erbjuda för dig och din Mercedes-Benz CLS.

Bra val av försäkring för Mercedes-Benz CLS i juni 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Mercedes-Benz CLS.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Mercedes-Benz CLS

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har blivit populärt bland svenska bilägare. De erbjuder en smidig och digital process där du kan se ditt pris direkt på deras hemsida eller i appen genom att ange ditt registreringsnummer och bilinformation. Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom, medan halvförsäkringen inkluderar skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador, samt räddningsskydd och bärgningshjälp. Helförsäkringen täcker allt som trafik- och halvförsäkringen erbjuder, samt skydd för vagnskador. En unik fördel med Hedvig är deras kristerapi som ingår i hel- och halvförsäkringarna, vilket kan vara till hjälp vid psykisk ohälsa efter en trafikolycka eller rån.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett tilläggspaket kallat BackUp Plus som täcker en mängd olika situationer längs vägen. Till exempel inkluderar detta tillägg skydd mot stöld, motorskador och felbränslefyllning. För att få teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Mercedes-Benz CLS

En trafikförsäkring är ett lagkrav och täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka där du är ansvarig. Alla försäkringsbolag erbjuder trafikförsäkringar för din Mercedes-Benz CLS.

Halvförsäkring för Mercedes-Benz CLS

En halvförsäkring ger ett bredare skydd än en trafikförsäkring. Förutom skydd mot personskador och skador på annans egendom täcker halvförsäkringen vanligtvis stöld, inbrott, brand och glasskador. Räddningsskydd och hjälp med bärgning kan också ingå i halvförsäkringen.

Helförsäkring för Mercedes-Benz CLS

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din Mercedes-Benz CLS. Utöver det skydd som trafik- och halvförsäkringen erbjuder täcker helförsäkringen också vagnskador.

Vad kostar en försäkring för en Mercedes-Benz CLS

Priset på en bilförsäkring för en Mercedes-Benz CLS kan variera beroende på flera faktorer. Faktorer som kan påverka priset inkluderar bilens modell och ålder, din ålder som ägare samt var du bor. För att få det mest exakta priset bör du besöka försäkringsbolagens hemsidor och ange dina specifika uppgifter, som registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Då kommer du att få ett prisförslag som är baserat på din unika situation.

Frågor & svar om försäkringar för Mercedes-Benz CLS

Vilket försäkringsbolag är bäst för en Mercedes-Benz CLS?

Svaret på den frågan beror på dina individuella behov och preferenser. Hedvig, OKQ8 Försäkring, är alla välrenommerade försäkringsbolag som erbjuder olika fördelar och tillägg för din Mercedes-Benz CLS. Det är bäst att jämföra deras erbjudanden och priser för att hitta det som passar dig bäst.

Vilken typ av försäkring behöver jag ha för min Mercedes-Benz CLS?

En trafikförsäkring är ett lagkrav och är nödvändig för att täcka personskador och skador på annans egendom vid en olycka där du är ansvarig. Utöver trafikförsäkringen kan det vara fördelaktigt att överväga en halvförsäkring eller helförsäkring för att få ett bredare skydd som inkluderar stöld, skador på egen bil och andra förluster.

Vad är skillnaden mellan en halvförsäkring och en helförsäkring?

En halvförsäkring ger ett bredare skydd än en trafikförsäkring och inkluderar vanligtvis stöld, inbrott, brand och glasskador. Den täcker också räddningsskydd och hjälp med bärgning. En helförsäkring inkluderar allt som trafik- och halvförsäkringen täcker samt skydd för vagnskador på din egen bil.

Var kan jag få prisuppgifter för en försäkring till min Mercedes-Benz CLS?

För att få prisuppgifter för en försäkring till din Mercedes-Benz CLS kan du besöka försäkringsbolagens hemsidor och använda deras online-formulär för att ange dina uppgifter, som registreringsnummer och personnummer. Genom att göra det kommer du att få ett prisförslag baserat på din specifika situation.

Skaffa bilförsäkring