FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Mercedes-Benz CLS i februari 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Mercedes-Benz CLS.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Gjensidige.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Mercedes-Benz CLS

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har blivit populärt bland svenska bilägare. De erbjuder en smidig och digital process där du kan se ditt pris direkt på deras hemsida eller i appen genom att ange ditt registreringsnummer och bilinformation. Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom, medan halvförsäkringen inkluderar skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador, samt räddningsskydd och bärgningshjälp. Helförsäkringen täcker allt som trafik- och halvförsäkringen erbjuder, samt skydd för vagnskador. En unik fördel med Hedvig är deras kristerapi som ingår i hel- och halvförsäkringarna, vilket kan vara till hjälp vid psykisk ohälsa efter en trafikolycka eller rån.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder bra priser på sina bilförsäkringar. Du kan välja mellan trafik-, halv- och helförsäkring hos ICA Försäkring. En unik fördel med ICA Försäkring är deras femåriga prisgaranti, vilket innebär att de inte höjer priset under de första fem åren, förutsatt att du inte får några skador under den perioden. ICA Försäkring erbjuder också populära tillval, som hyrbil och assistanstillägg för hjälp på vägen inom en timme vid behov, samt självriskskydd som kan minska självrisken för vagnskador eller ersätta hela självrisken, även vid kollisioner utomlands.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för din Mercedes-Benz CLS. Vad som utmärker Gjensidige är deras breda utbud av tilläggsmöjligheter. Till exempel kan du lägga till skydd mot parkeringsskador, djurkollisioner och skadegörelse. Gjensidige erbjuder också ersättning för reparationer vid skadegörelse, upp till 6000 kronor, förutsatt att reparationskostnaderna överstiger 1000 kronor.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett tilläggspaket kallat BackUp Plus som täcker en mängd olika situationer längs vägen. Till exempel inkluderar detta tillägg skydd mot stöld, motorskador och felbränslefyllning. För att få teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Mercedes-Benz CLS

En trafikförsäkring är ett lagkrav och täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka där du är ansvarig. Alla försäkringsbolag erbjuder trafikförsäkringar för din Mercedes-Benz CLS.

Halvförsäkring för Mercedes-Benz CLS

En halvförsäkring ger ett bredare skydd än en trafikförsäkring. Förutom skydd mot personskador och skador på annans egendom täcker halvförsäkringen vanligtvis stöld, inbrott, brand och glasskador. Räddningsskydd och hjälp med bärgning kan också ingå i halvförsäkringen.

Helförsäkring för Mercedes-Benz CLS

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din Mercedes-Benz CLS. Utöver det skydd som trafik- och halvförsäkringen erbjuder täcker helförsäkringen också vagnskador.

Vad kostar en försäkring för en Mercedes-Benz CLS

Priset på en bilförsäkring för en Mercedes-Benz CLS kan variera beroende på flera faktorer. Faktorer som kan påverka priset inkluderar bilens modell och ålder, din ålder som ägare samt var du bor. För att få det mest exakta priset bör du besöka försäkringsbolagens hemsidor och ange dina specifika uppgifter, som registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Då kommer du att få ett prisförslag som är baserat på din unika situation.

Frågor & svar om försäkringar för Mercedes-Benz CLS

Vilket försäkringsbolag är bäst för en Mercedes-Benz CLS?

Svaret på den frågan beror på dina individuella behov och preferenser. Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, OKQ8 Försäkring är alla välrenommerade försäkringsbolag som erbjuder olika fördelar och tillägg för din Mercedes-Benz CLS. Det är bäst att jämföra deras erbjudanden och priser för att hitta det som passar dig bäst.

Vilken typ av försäkring behöver jag ha för min Mercedes-Benz CLS?

En trafikförsäkring är ett lagkrav och är nödvändig för att täcka personskador och skador på annans egendom vid en olycka där du är ansvarig. Utöver trafikförsäkringen kan det vara fördelaktigt att överväga en halvförsäkring eller helförsäkring för att få ett bredare skydd som inkluderar stöld, skador på egen bil och andra förluster.

Vad är skillnaden mellan en halvförsäkring och en helförsäkring?

En halvförsäkring ger ett bredare skydd än en trafikförsäkring och inkluderar vanligtvis stöld, inbrott, brand och glasskador. Den täcker också räddningsskydd och hjälp med bärgning. En helförsäkring inkluderar allt som trafik- och halvförsäkringen täcker samt skydd för vagnskador på din egen bil.

Var kan jag få prisuppgifter för en försäkring till min Mercedes-Benz CLS?

För att få prisuppgifter för en försäkring till din Mercedes-Benz CLS kan du besöka försäkringsbolagens hemsidor och använda deras online-formulär för att ange dina uppgifter, som registreringsnummer och personnummer. Genom att göra det kommer du att få ett prisförslag baserat på din specifika situation.

Skaffa bilförsäkring