FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Mercedes-Benz E-Klass i april 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Mercedes-Benz E-Klass.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Gjensidige.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Mercedes-Benz E-Klass

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har blivit populärt bland svenska bilägare. De erbjuder en smidig digital tjänst där du kan få en offert direkt genom att ange ditt registreringsnummer och information om din bil. En fördel med Hedvig är att du kan teckna deras bilförsäkringar utan bindningstid, vilket ger dig flexibilitet att byta försäkring när du vill.

Hedvig erbjuder tre olika nivåer av bilförsäkringar. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar även skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador, samt räddningsskydd och bärgning. Helförsäkringen täcker allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen erbjuder, samt skydd mot vagnskador.

En unik fördel med Hedvig är att de inkluderar kristerapi i sina hel- och halvförsäkringar. Om du eller dina passagerare skulle behöva behandla psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån, täcker försäkringen upp till tio terapisessioner per person. Kristerapin utförs av legitimerade psykologer i Sverige och har ingen självrisk.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder förmånliga priser för bilförsäkringar. En fördel med ICA Försäkring är deras femårsprislås, vilket innebär att ditt försäkringspris inte höjs under de första fem åren, förutsatt att du inte får några skador under den perioden.

Utöver grundskyddet kan du hos ICA Försäkring välja till olika tilläggstjänster. Till exempel kan du få ersättning för hyrbil om din bil blir skadad och behöver repareras. ICA Försäkring erbjuder också assistans på vägen inom en timme, oavsett orsak, samt självriskskydd för vagnskador som även gäller vid kollisioner utomlands.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för Mercedes-Benz E-Klass. Vad som särskiljer Gjensidige är deras breda utbud av tilläggstjänster. Du kan till exempel lägga till skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse.

Om din bil blir utsatt för skadegörelse kan du få upp till 6000 kronor i ersättning för reparationer som överstiger 1000 kronor. Gjensidige ger dig möjligheten att skräddarsy din försäkring genom att lägga till de tillägg som passar dina behov.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en väldigt förmånlig tilläggspaket kallat BackUp Plus. Detta tillägg ger omfattande skydd längs vägen och täcker bland annat stöld, motorskador och tankning av fel drivmedel.

För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. Detta tilläggspaket kan vara särskilt attraktivt för Mercedes-Benz E-Klass-ägare som vill ha omfattande skydd och trygghet.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Mercedes-Benz E-Klass

När det gäller att välja rätt försäkring för din Mercedes-Benz E-Klass kan du välja mellan olika nivåer av skydd. Trafikförsäkringen är lagstadgad och täcker personskador och skador på annans egendom.

Halvförsäkring för Mercedes-Benz E-Klass

Halvförsäkringen erbjuder utöver trafikförsäkringen även skydd mot stöld, inbrott, brand, glasskador, samt räddningsskydd och bärgning.

Helförsäkring för Mercedes-Benz E-Klass

Helförsäkringen inkluderar allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen täcker, samt skydd mot vagnskador.

Vad kostar en försäkring för en Mercedes-Benz E-Klass

Priset på en försäkring för en Mercedes-Benz E-Klass kan variera beroende på faktorer som din ålder, körhistorik och var du bor.

Frågor & svar om försäkringar för Mercedes-Benz E-Klass

Vilket försäkringsbolag har den bästa och billigaste försäkringen för Mercedes-Benz E-Klass?

Det är svårt att säga vilket försäkringsbolag som är det absolut bästa och billigaste eftersom det kan variera beroende på individuella faktorer. Det är bäst att jämföra olika försäkringsbolag för att hitta det som passar dina behov och plånbok bäst.

Vilket försäkringsbolag erbjuder kristerapi som en del av försäkringen?

Hedvig är ett försäkringsbolag som erbjuder kristerapi som en del av sina hel- och halvförsäkringar. Detta kan vara en viktig fördel för personer som vill ha extra stöd vid psykisk ohälsa efter en trafikolycka eller rån.

Vilket försäkringsbolag erbjuder möjligheten att skräddarsy sin försäkring med tilläggstjänster?

Gjensidige och evoli är två försäkringsbolag som erbjuder möjligheten att lägga till olika tilläggstjänster för att skräddarsy din försäkring efter dina behov.

Vilket försäkringsbolag har ett förmånligt tilläggspaket för Mercedes-Benz E-Klass?

OKQ8 Försäkring erbjuder ett förmånligt tilläggspaket kallat BackUp Plus som ger omfattande skydd längs vägen. Detta kan vara särskilt attraktivt för Mercedes-Benz E-Klass-ägare som vill ha extra trygghet och säkerhet.

Skaffa bilförsäkring