FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Mercedes-Benz EQS i juni 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Mercedes-Benz EQS.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Mercedes-Benz EQS

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har blivit populärt bland svenska bilägare. En av fördelarna med Hedvig är deras enkla och smidiga ansökningsprocess. Genom att ange ditt registreringsnummer och information om din bil kan du snabbt få en prisuppskattning direkt på deras hemsida eller i deras app. Dessutom erbjuder Hedvig flexibilitet genom att låta dig byta bilförsäkring omedelbart utan bindningstid.

Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar även skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador, samt räddningsskydd och bärgningshjälp vid behov. I helförsäkringen ingår allt som trafik- och halvförsäkringen täcker, plus ett skydd för vagnskador.

En unik fördel med Hedvig är deras kristerapiservice. Om du skulle vara med om en trafikolycka eller utsättas för rån, inkluderar deras hel- och halvförsäkringar kristerapi för dig och dina passagerare. Du får behandling av en legitimerad psykolog i Sverige, och Hedvig står för upp till tio terapisessioner per person utan att du behöver betala någon självrisk.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en omfattande försäkring kallad BackUp Plus. Detta tilläggspaket täcker i princip alla möjliga händelser längs vägen, inklusive stöld, motorskador och felaktig tankning. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Mercedes-Benz EQS

När det gäller trafikförsäkring för Mercedes-Benz EQS är det lagstadgat att ha en sådan försäkring för att få köra på vägarna. Trafikförsäkringen täcker skador som du orsakar på andra personer eller deras egendom vid en olycka. Priset för trafikförsäkringen varierar beroende på faktorer som bilmodell, ålder på bilen och förarens ålder. För att få det exakta priset för trafikförsäkringen för din Mercedes-Benz EQS, bör du besöka försäkringsbolagens hemsidor och ange dina specifika uppgifter.

Halvförsäkring för Mercedes-Benz EQS

En halvförsäkring ger ett utökat skydd för din Mercedes-Benz EQS jämfört med en trafikförsäkring. Utöver det skydd som trafikförsäkringen erbjuder täcker halvförsäkringen skador på din egen bil vid till exempel stöld, inbrott, brand och glasskador. Dessutom inkluderar den vanligtvis räddningsskydd och bärgningshjälp.

Helförsäkring för Mercedes-Benz EQS

En halvförsäkring ger ett utökat skydd för din Mercedes-Benz EQS jämfört med en trafikförsäkring. Utöver det skydd som trafikförsäkringen erbjuder täcker halvförsäkringen skador på din egen bil vid till exempel stöld, inbrott, brand och glasskador. Dessutom inkluderar den vanligtvis räddningsskydd och bärgningshjälp.

Vad kostar en försäkring för en Mercedes-Benz EQS

Priset för en bilförsäkring för en Mercedes-Benz EQS varierar beroende på flera faktorer. Bland de vanligaste faktorerna som påverkar priset kan nämnas bilmodell, ålder på bilen, förarens ålder och var du bor. För att få ett exakt pris för en försäkring för din Mercedes-Benz EQS bör du besöka försäkringsbolagens hemsidor och ange dina specifika uppgifter. Där får du ett prisförslag baserat på din individuella situation.

Frågor & svar om försäkringar för Mercedes-Benz EQS

Vilket försäkringsbolag har den billigaste försäkringen för Mercedes-Benz EQS?

Priset på bilförsäkringen för en Mercedes-Benz EQS kan variera mellan olika försäkringsbolag. För att hitta den billigaste försäkringen för din bil bör du jämföra priser från olika försäkringsbolag genom att besöka deras hemsidor och ange dina specifika uppgifter.

Vilket försäkringsbolag erbjuder bäst skydd för Mercedes-Benz EQS?

Det bästa försäkringsskyddet för din Mercedes-Benz EQS beror på dina individuella behov och preferenser. Genom att titta på vad olika försäkringsbolag erbjuder i form av tillägg och skydd kan du välja det som passar dig bäst.

Kan jag lägga till tillval i min försäkring för Mercedes-Benz EQS?

Ja, de flesta försäkringsbolag erbjuder olika tillval som du kan lägga till i din försäkring för att utöka skyddet för din Mercedes-Benz EQS. Tillvalen kan variera mellan olika försäkringsbolag, så det är bäst att besöka deras hemsidor för att se vilka tillval som finns tillgängliga.

Vad behöver jag göra för att teckna en bilförsäkring för Mercedes-Benz EQS?

För att teckna en bilförsäkring för din Mercedes-Benz EQS behöver du vanligtvis besöka försäkringsbolagets hemsida och ange dina uppgifter, såsom registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Därefter får du ett prisförslag baserat på din specifika situation, och om du accepterar det kan du gå vidare med att teckna försäkringen.

Skaffa bilförsäkring