FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Mercedes-Benz GLC i juni 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Mercedes-Benz GLC.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Mercedes-Benz GLC

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har gjort sig känt för sitt digitala fokus och enkelhet. Genom att ange ditt registreringsnummer och bilinformation på deras hemsida eller i appen kan du snabbt få en prisuppgift för din GLC. En fördel med Hedvig är att de erbjuder bilförsäkringar utan bindningstid, vilket ger dig flexibilitet att byta försäkring när du vill. De erbjuder tre olika nivåer av försäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Helförsäkringen inkluderar skydd mot vagnskador och trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom. En unik fördel med Hedvig är att de erbjuder kristerapi som en del av sina försäkringar, vilket kan vara till hjälp vid psykisk ohälsa efter en trafikolycka eller rån.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett förmånligt tilläggspaket som kallas BackUp Plus för din GLC. Med BackUp Plus får du ett omfattande skydd längs vägen, inklusive skydd mot stöld, motorskador och sanering av tanken om du råkar tanka fel drivmedel. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. Detta tilläggspaket kan vara ett bra alternativ för att ge dig extra trygghet och skydd för din GLC.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Mercedes-Benz GLC

Trafikförsäkring är den lagstadgade grundförsäkringen som täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka där du är ansvarig.

Halvförsäkring för Mercedes-Benz GLC

Halvförsäkringen är en utökad försäkring som ger dig ett bredare skydd för din GLC. Utöver trafikförsäkringen inkluderar halvförsäkringen vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Många försäkringsbolag erbjuder också räddningsskydd och hjälp med bärgning om det skulle behövas.

Helförsäkring för Mercedes-Benz GLC

Helförsäkringen är den mest omfattande försäkringen för din GLC och inkluderar allt som trafik- och halvförsäkringarna redan täcker. Dessutom innebär helförsäkringen ett skydd mot vagnskador, vilket kan vara särskilt värdefullt för en högkvalitativ bil som Mercedes-Benz GLC.

Vad kostar en försäkring för en Mercedes-Benz GLC

Priset på en försäkring för en Mercedes-Benz GLC kan variera beroende på flera faktorer, inklusive din ålder, körhistorik, bostadsområde och val av försäkringsbolag.

Frågor & svar om försäkringar för Mercedes-Benz GLC

Vilket försäkringsbolag är bäst för min Mercedes-Benz GLC?

Svaret på denna fråga beror på dina individuella behov och preferenser. Det är viktigt att jämföra olika försäkringsbolag som Hedvig, OKQ8 Försäkring, och deras erbjudanden för att hitta den bästa försäkringen för din GLC.

Vilken typ av försäkring behöver jag för min GLC?

Det krävs att ha åtminstone en trafikförsäkring, men det kan vara fördelaktigt att överväga en halv- eller helförsäkring för ett bredare skydd och extra trygghet.

Kan jag anpassa min försäkring med tillval?

Ja, de flesta försäkringsbolag erbjuder olika tillval som kan anpassas efter dina behov och önskemål. Tillval kan inkludera skydd mot stöld, assistans, hyrbil och mycket mer.

Hur kan jag få en prisuppgift för min GLC-försäkring?

För att få en prisuppgift kan du besöka de olika försäkringsbolagens hemsidor för att få en offert baserad på din GLC och dina personliga förutsättningar.

Skaffa bilförsäkring