FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Mercedes-Benz GLE i maj 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Mercedes-Benz GLE.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Mercedes-Benz GLE

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som erbjuder enkelhet och flexibilitet. Genom att vara digitalt fokuserade kan de erbjuda snabba och smidiga försäkringslösningar. Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringar för din Mercedes-Benz GLE: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar även skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador, samt räddningsskydd och bärgningshjälp vid behov. Helförsäkringen täcker alla försäkringar som trafikförsäkringen och halvförsäkringen redan täcker, samt skydd mot vagnskador. Dessutom inkluderar både helförsäkringen och halvförsäkringen kristerapi, vilket är ett unikt skydd för att behandla eventuell psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån. Kristerapin omfattar behandling hos en legitimerad psykolog i Sverige och kan omfatta upp till tio terapisessioner per person.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett förmånligt tilläggspaket kallat BackUp Plus för din Mercedes-Benz GLE. Detta tilläggspaket inkluderar omfattande skydd längs vägen och täcker allt från stöld och motorskador till sanering av tanken om du råkar tanka fel drivmedel. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Mercedes-Benz GLE

En trafikförsäkring är lagstadgad och nödvändig för att få köra din Mercedes-Benz GLE på svenska vägar. Trafikförsäkringen täcker skador på annans egendom och personskador. Alla försäkringsbolag som nämnts erbjuder trafikförsäkringar för din bil.

Halvförsäkring för Mercedes-Benz GLE

En halvförsäkring är ett steg upp från trafikförsäkringen och ger ett bredare skydd för din Mercedes-Benz GLE. Utöver trafikförsäkringens skydd kan du få ersättning vid stöld, inbrott, brand, glasskador och assistans vid behov. Halvförsäkringen inkluderar vanligtvis även räddningsskydd och bärgningshjälp.

Helförsäkring för Mercedes-Benz GLE

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din Mercedes-Benz GLE. Utöver trafikförsäkringens och halvförsäkringens skydd täcker helförsäkringen även vagnskador. Detta innebär att du får ersättning för skador på din egen bil vid till exempel kollisioner eller om du skulle köra av vägen.

Vad kostar en försäkring för en Mercedes-Benz GLE

Kostnaden för en försäkring för din Mercedes-Benz GLE kan variera beroende på flera faktorer, såsom din ålder, körhistorik, bilens värde och försäkringsbolagets prissättning.

Frågor & svar om försäkringar för Mercedes-Benz GLE

Vilket försäkringsbolag är bäst för en Mercedes-Benz GLE?

Det beror på dina personliga preferenser och behov. Hedvig, OKQ8 Försäkring, erbjuder alla fördelaktiga försäkringsalternativ för din Mercedes-Benz GLE. Det är bäst att jämföra deras erbjudanden och priser för att hitta det som passar dig bäst.

Vilken försäkringstyp är mest lämplig för en Mercedes-Benz GLE?

Det beror på dina önskemål och behov. En trafikförsäkring är lagstadgad och nödvändig, medan en halvförsäkring ger ett bredare skydd inklusive stöldskydd och assistans. En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet och täcker även vagnskador.

Kan jag anpassa min försäkring för min Mercedes-Benz GLE?

Ja, flera försäkringsbolag erbjuder tillval och flexibla alternativ för att anpassa din försäkring efter dina behov. Tillval som hyrbil, assistans och extra skydd kan läggas till beroende på försäkringsbolaget.

Hur kan jag få en försäkringsoffert för min Mercedes-Benz GLE?

Du kan besöka försäkringsbolagens hemsidor för att få en offert baserad på dina specifika omständigheter.

Skaffa bilförsäkring