FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa & billigaste försäkring för Mercedes-Benz AMG GT

När det gäller att försäkra din Mercedes-Benz AMG GT är det viktigt att hitta den bästa försäkringen som passar dina behov och samtidigt är kostnadseffektiv. Det finns flera försäkringsbolag på marknaden som erbjuder olika typer av försäkringar för din bil. I denna jämförelsen kommer vi att jämföra några av de bästa försäkringsbolagen för din Mercedes-Benz AMG GT och ta en titt på deras erbjudanden och fördelar.

Bra val av försäkring för Mercedes-Benz AMG GT i maj 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Mercedes-Benz AMG GT.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Mercedes-Benz AMG GT

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har utmärkt sig genom att erbjuda en modern och digital försäkringsupplevelse. De erbjuder tre olika försäkringsalternativ för din Mercedes-Benz AMG GT. Deras trafikförsäkring ger grundläggande skydd för personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar skydd mot stöld, inbrott, brand, glas- och rättsskydd, samt räddningsskydd och bärgning. I helförsäkringen får du även skydd för vagnskador. En unik fördel med Hedvig är att de erbjuder kristerapi som en del av deras hel- och halvförsäkringar, vilket kan vara till stor hjälp vid psykisk ohälsa efter en trafikolycka eller rån.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett tilläggspaket som heter BackUp Plus, vilket ger ett omfattande skydd för din Mercedes-Benz AMG GT. Detta tillägg täcker allt från stöld och motorskador till sanering av tanken om du skulle råka tanka fel drivmedel. För att teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Mercedes-Benz AMG GT

När det kommer till trafikförsäkring för din Mercedes-Benz AMG GT är det ett lagkrav att ha en giltig trafikförsäkring för att få köra på svenska vägar. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom om du skulle vara inblandad i en olycka.

Halvförsäkring för Mercedes-Benz AMG GT

En halvförsäkring för din Mercedes-Benz AMG GT ger ett bredare skydd jämfört med en trafikförsäkring. Utöver det grundläggande skyddet i trafikförsäkringen täcker halvförsäkringen även skador på din egen bil till följd av stöld, inbrott, brand och glasskador. Många försäkringsbolag erbjuder även räddningsskydd och bärgning i halvförsäkringen för extra trygghet.

Helförsäkring för Mercedes-Benz AMG GT

För maximalt skydd för din Mercedes-Benz AMG GT kan du välja en helförsäkring. Helförsäkringen inkluderar allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen redan täcker, samt ett skydd för vagnskador. Med en helförsäkring kan du känna dig trygg i vetskapen om att du är väl skyddad i olika scenarier, inklusive skador på din egen bil.

Vad kostar en försäkring för en Mercedes-Benz AMG GT

Priset på en försäkring för en Mercedes-Benz AMG GT varierar beroende på flera faktorer, såsom modell och ålder på bilen samt ålder på ägaren. För att få en exakt prisuppgift behöver du gå in på försäkringsbolagens hemsidor och ange dina uppgifter, såsom registreringsnummer och personnummer. Där får du sedan ett prisförslag baserat på din specifika situation. Det är viktigt att jämföra priser och villkor från olika försäkringsbolag för att hitta det bästa och mest kostnadseffektiva alternativet för din Mercedes-Benz AMG GT.

Frågor & svar om försäkringar för Mercedes-Benz AMG GT

Vilket försäkringsbolag är bäst för min Mercedes-Benz AMG GT?

Det bästa försäkringsbolaget beror på dina specifika behov och preferenser. Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, evoli och OKQ8 Försäkring är några av de populära alternativen att överväga.

Vilka fördelar har ICA Försäkring?

ICA Försäkring erbjuder bra priser och en unik femårig prisgaranti. De har även populära tillval som hyrbil och assistans på vägen.

Vad är speciellt med Hedvig?

Hedvig erbjuder en modern och digital försäkringsupplevelse. De har även inkluderat kristerapi i sina hel- och halvförsäkringar för att hjälpa till vid psykisk ohälsa efter en trafikolycka eller rån.

Vilket försäkringsbolag erbjuder flest tillägg?

Gjensidige erbjuder ett brett utbud av tillägg till sina försäkringar. Till exempel kan du lägga till skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse.

Skaffa bilförsäkring