FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för MG EHS i april 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för MG EHS.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Gjensidige.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för MG EHS

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har blivit populärt bland svenska bilägare. Det som utmärker Hedvig är deras användarvänliga digitala plattform, där du kan få en direkt prisuppgift genom att fylla i ditt registreringsnummer och annan relevant information om din bil. Hedvig erbjuder tre olika försäkringsalternativ för MG EHS-ägare: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom, medan halvförsäkringen inkluderar skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. I helförsäkringen ingår även skydd för vagnskador. En unik förmån med Hedvig är att de erbjuder kristerapi för att hjälpa till att behandla psykisk ohälsa efter en trafikolycka eller rån.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder konkurrenskraftiga priser för MG EHS-ägare. Hos ICA Försäkring kan du välja mellan trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. En unik fördel med ICA Försäkring är deras "prisgaranti" som innebär att de inte höjer priset på försäkringen under de första fem åren, förutsatt att inga skador inträffar under den perioden. Du kan också lägga till populära tillägg som hyrbilsersättning och assistans på vägen.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder en rad olika tillägg för MG EHS-ägare. Förutom trafik-, halv- och helförsäkring kan du lägga till extra skydd mot parkeringsskador, djurkollisioner och skadegörelse. Gjensidige sticker ut genom att erbjuda fler tillägg än många andra försäkringsbolag, vilket ger dig möjlighet att skräddarsy din försäkring efter dina specifika behov.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder BackUp Plus, ett omfattande tilläggspaket som täcker en rad olika situationer längs vägen. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. BackUp Plus inkluderar skydd mot stöld och motorskador.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för MG EHS

Trafikförsäkringen är den grundläggande försäkringen som är obligatorisk enligt lag för alla bilägare i Sverige. Den täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka där du är ansvarig. Alla försäkringsbolag som nämns ovan erbjuder trafikförsäkring för MG EHS.

Halvförsäkring för MG EHS

Halvförsäkringen är ett mellanalternativ som ger ett bredare skydd än trafikförsäkringen. Den inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Du kan också få räddningsskydd och bärgningshjälp. Alla försäkringsbolag som nämns ovan erbjuder halvförsäkring för MG EHS.

Helförsäkring för MG EHS

Helförsäkringen ger det mest omfattande skyddet för din bil och inkluderar vanligtvis allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen täcker. Dessutom ingår skydd för vagnskador. Helförsäkringen kan vara fördelaktig om du vill ha ett extra lager av trygghet för din MG EHS. Alla försäkringsbolag som nämns ovan erbjuder helförsäkring för MG EHS.

Vad kostar en försäkring för en MG EHS

Priset på en försäkring för en MG EHS kan variera beroende på flera faktorer, inklusive din körhistorik, ålder, bostadsort och mer.

Frågor & svar om försäkringar för MG EHS

Vilket försäkringsbolag är billigast för MG EHS?

Priserna kan variera, så det är bäst att jämföra prisuppgifter från flera försäkringsbolag för att hitta den billigaste försäkringen för din MG EHS.

Vilket försäkringsbolag erbjuder det bredaste skyddet för MG EHS?

Alla försäkringsbolag som nämns i artikeln erbjuder olika nivåer av skydd för MG EHS. Helförsäkringen ger generellt sett det bredaste skyddet.

Vilket försäkringsbolag har den enklaste ansökningsprocessen?

Både Hedvig och evoli har digitala plattformar och appar som gör ansökningsprocessen enkel och smidig för MG EHS-ägare.

Vilket försäkringsbolag erbjuder extratjänster som kristerapi?

Hedvig erbjuder kristerapi som en förmån för sina kunder med hel- eller halvförsäkringar. Detta kan vara värdefullt för att behandla psykisk ohälsa efter en olycka eller rån.

Skaffa bilförsäkring