FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa & billigaste försäkring för MG EHS

Att välja rätt bilförsäkring är viktigt för att skydda sig mot olyckor och skador som kan uppstå i samband med bilkörning. För ägare av MG EHS finns det flera försäkringsbolag att välja mellan, var och ett med sina egna förmåner och priser. I denna jämförelse kommer vi att granska några av de bästa försäkringsbolagen för MG EHS-ägare och utforska vilka försäkringstyper som erbjuds.

Bra val av försäkring för MG EHS i juli 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för MG EHS.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för MG EHS

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har blivit populärt bland svenska bilägare. Det som utmärker Hedvig är deras användarvänliga digitala plattform, där du kan få en direkt prisuppgift genom att fylla i ditt registreringsnummer och annan relevant information om din bil. Hedvig erbjuder tre olika försäkringsalternativ för MG EHS-ägare: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom, medan halvförsäkringen inkluderar skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. I helförsäkringen ingår även skydd för vagnskador. En unik förmån med Hedvig är att de erbjuder kristerapi för att hjälpa till att behandla psykisk ohälsa efter en trafikolycka eller rån.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder BackUp Plus, ett omfattande tilläggspaket som täcker en rad olika situationer längs vägen. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. BackUp Plus inkluderar skydd mot stöld och motorskador.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för MG EHS

Trafikförsäkringen är den grundläggande försäkringen som är obligatorisk enligt lag för alla bilägare i Sverige. Den täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka där du är ansvarig. Alla försäkringsbolag som nämns ovan erbjuder trafikförsäkring för MG EHS.

Halvförsäkring för MG EHS

Halvförsäkringen är ett mellanalternativ som ger ett bredare skydd än trafikförsäkringen. Den inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Du kan också få räddningsskydd och bärgningshjälp. Alla försäkringsbolag som nämns ovan erbjuder halvförsäkring för MG EHS.

Helförsäkring för MG EHS

Helförsäkringen ger det mest omfattande skyddet för din bil och inkluderar vanligtvis allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen täcker. Dessutom ingår skydd för vagnskador. Helförsäkringen kan vara fördelaktig om du vill ha ett extra lager av trygghet för din MG EHS. Alla försäkringsbolag som nämns ovan erbjuder helförsäkring för MG EHS.

Vad kostar en försäkring för en MG EHS

Priset på en försäkring för en MG EHS kan variera beroende på flera faktorer, inklusive din körhistorik, ålder, bostadsort och mer.

Frågor & svar om försäkringar för MG EHS

Vilket försäkringsbolag är billigast för MG EHS?

Priserna kan variera, så det är bäst att jämföra prisuppgifter från flera försäkringsbolag för att hitta den billigaste försäkringen för din MG EHS.

Vilket försäkringsbolag erbjuder det bredaste skyddet för MG EHS?

Alla försäkringsbolag som nämns i artikeln erbjuder olika nivåer av skydd för MG EHS. Helförsäkringen ger generellt sett det bredaste skyddet.

Vilket försäkringsbolag har den enklaste ansökningsprocessen?

Både Hedvig och evoli har digitala plattformar och appar som gör ansökningsprocessen enkel och smidig för MG EHS-ägare.

Vilket försäkringsbolag erbjuder extratjänster som kristerapi?

Hedvig erbjuder kristerapi som en förmån för sina kunder med hel- eller halvförsäkringar. Detta kan vara värdefullt för att behandla psykisk ohälsa efter en olycka eller rån.

Skaffa bilförsäkring