FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för MG Marvel R i april 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för MG Marvel R.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Gjensidige.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för MG Marvel R

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har blivit populärt bland svenska bilägare. De erbjuder en smidig digital lösning där du kan se ditt pris direkt på deras hemsida eller i appen genom att fylla i ditt registreringsnummer och bilinformation. En fördel med Hedvig är att de inte har någon bindningstid, vilket innebär att du kan byta försäkring omedelbart om du så önskar.

Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar även skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador samt räddningsskydd och bärgning. I helförsäkringen ingår allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen täcker, samt ett skydd för vagnskador.

En unik fördel med Hedvig är att de erbjuder kristerapi som en del av hel- eller halvförsäkringen. Detta innebär att du och eventuella passagerare kan få behandling för psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån. Behandlingen utförs av legitimerade psykologer i Sverige, och Hedvig står för upp till tio terapisessioner per person utan självrisk.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder förmånliga priser för bilförsäkringar. Hos ICA Försäkring kan du välja mellan trafik-, halv- och helförsäkringar. En fördel med ICA Försäkring är att de lovar att inte höja priset på din försäkring under de första fem åren, förutsatt att du inte får några skador under den perioden.

Förutom de grundläggande försäkringarna kan du välja till olika tillval hos ICA Försäkring. Ett populärt tillval är Hyrbil, där du får ersättning för hyrbilskostnader om din bil blir skadad och behöver repareras. ICA Försäkring erbjuder också assistans på vägen inom en timme, oavsett orsak. Andra populära tillval inkluderar självriskskydd och utökad skydd vid kollision utomlands.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för din MG Marvel R. Det som gör Gjensidige unikt är det stora utbudet av tilläggsmöjligheter. Du kan lägga till tillval som skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Gjensidige erbjuder också ersättning vid skadegörelse upp till 6000 kronor, förutsatt att reparationen överstiger 1000 kronor.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en fördelaktig försäkring för din MG Marvel R med deras BackUp Plus-tillägg. Detta tillval täcker i princip alla händelser längs vägen och inkluderar även skydd mot stöld och motorskador. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för MG Marvel R

Trafikförsäkringen är obligatorisk och täcker personskador och skador på annans egendom.

Halvförsäkring för MG Marvel R

Halvförsäkringen ger dig ett bredare skydd och inkluderar även skydd mot stöld, inbrott, brand, glasskador samt räddningsskydd och bärgning.

Helförsäkring för MG Marvel R

Helförsäkringen täcker allt som trafik- och halvförsäkringen erbjuder, samt skydd för vagnskador.

Vad kostar en försäkring för en MG Marvel R

Priset på en försäkring för din MG Marvel R kan variera beroende på flera faktorer, såsom modell och ålder på bilen, din ålder som ägare och var du bor. För att få en exakt prisuppgift behöver du gå in på försäkringsbolagens hemsidor och ange din bilinformation, som registreringsnummer och personnummer. Därefter kommer du få ett prisförslag som är anpassat efter din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för MG Marvel R

Vilket försäkringsbolag är billigast för en MG Marvel R?

Priset på försäkringar kan variera, och det bästa sättet att hitta det billigaste alternativet är att jämföra olika försäkringsbolag och deras erbjudanden. Genom att ange din bilinformation på försäkringsbolagens hemsidor kan du få prisförslag baserat på din specifika situation.

Vilket försäkringsbolag har bäst tillval för en MG Marvel R?

ICA Försäkring, Gjensidige, evoli och OKQ8 Försäkring erbjuder olika tillval för din MG Marvel R. Valet av bästa tillval beror på dina personliga preferenser och behov. Genom att gå in på respektive försäkringsbolags hemsidor kan du få mer information om deras tillval och välja det som passar dig bäst.

Vilket försäkringsbolag har den smidigaste ansökningsprocessen för en MG Marvel R?

Hedvig och evoli har båda en smidig digital ansökningsprocess där du kan få prisuppgifter direkt på deras hemsidor eller genom deras appar. Du kan själv fylla i din bilinformation och få en översikt över ditt prisförslag.

Vilket försäkringsbolag erbjuder bäst skydd vid kollision utomlands för en MG Marvel R?

Hedvig erbjuder ett skydd för vagnskador som även gäller vid kollision utomlands. Detta kan vara en fördel om du planerar att göra en bilsemester utomlands med din MG Marvel R.

Skaffa bilförsäkring