FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa & billigaste försäkring för MG ZS EV

När man äger en bil, oavsett om det är en MG ZS EV eller någon annan modell är det viktigt att se till att ha en bra bilförsäkring. En bilförsäkring skyddar både dig och din bil mot oväntade händelser och kan ge dig trygghet på vägarna. Det finns flera försäkringsbolag som erbjuder olika typer av försäkringar för din MG ZS EV och i den här artikeln kommer vi att titta på några av de bästa alternativen.

Bästa val av försäkring för MG ZS EV i oktober 2023

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för MG ZS EV.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi evoli.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för MG ZS EV

1. evoli

evoli är ett digitalt försäkringsbolag som har blivit populärt på marknaden. De erbjuder en smidig ansökningsprocess online och har en användarvänlig app där du kan hantera dina försäkringar. En unik fördel med evoli är deras tillval "Ung förare", där förhöjd självrisk för förare under 24 år kan tas bort.

2. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har blivit populärt på marknaden genom att erbjuda enkelhet och flexibilitet. Hos Hedvig kan du få en trafikförsäkring som ger grundläggande skydd mot personskador och skador på annans egendom. De erbjuder också halv- och helförsäkringar som ger ett bredare skydd för din MG ZS EV. En fördel med Hedvig är att du kan se ditt pris direkt på deras hemsida eller i deras app genom att ange ditt registreringsnummer och bilinformation. Dessutom kan du byta försäkring omedelbart utan bindningstid.

3. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett annat populärt alternativ för bilförsäkringar. De erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar till förmånliga priser. En unik fördel med ICA Försäkring är deras löfte att inte höja priset under de första fem åren, förutsatt att du inte har några skador under den perioden. De erbjuder också olika tillval, inklusive assistans på vägen och självriskskydd, som kan anpassas efter dina behov.

4. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som sticker ut genom att erbjuda fler tillval än många andra försäkringsbolag. Utöver trafik-, halv- och helförsäkringar kan du lägga till tillval som skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Gjensidige ger dig möjlighet att skräddarsy din försäkring och lägga till extra skydd som passar din MG ZS EV.

5. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett bra tilläggspaket kallat BackUp Plus som täcker många olika situationer längs vägen. För att få teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. Detta tillval ger ett omfattande skydd för din MG ZS EV och täcker även stöld och motorskador.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för MG ZS EV

För att ha en trafikförsäkring för din MG ZS EV kan du vända dig till något av försäkringsbolagen nämnda ovan. En trafikförsäkring är obligatorisk och ger ett grundläggande skydd som täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka. Priset för trafikförsäkringen kan variera beroende på faktorer som modell och ålder på bilen samt din ålder som ägare.

Halvförsäkring för MG ZS EV

En halvförsäkring ger utökat skydd för din MG ZS EV jämfört med en trafikförsäkring. Det inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Vissa försäkringsbolag erbjuder även räddningsskydd och bärgning.

Helförsäkring för MG ZS EV

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din MG ZS EV. Utöver det som täcks av trafik- och halvförsäkringen kan en helförsäkring även inkludera skydd för vagnskador. Detta kan vara särskilt användbart om du planerar att göra en bilsemester utomlands.

Vad kostar en försäkring för en MG ZS EV

Priset på en försäkring för en MG ZS EV kan variera beroende på flera faktorer. Faktorer som kan påverka priset inkluderar bilens modell och ålder samt din ålder som ägare. För att få en exakt prisuppgift för din MG ZS EV rekommenderas det att du besöker försäkringsbolagens hemsidor och anger ditt registreringsnummer och personnummer för att få fram ett pris.

Frågor & svar om försäkringar för MG ZS EV

Vilket försäkringsbolag är det bästa valet för en MG ZS EV?

Svaret på den frågan beror på dina personliga preferenser och behov. evoli, Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring är alla bra alternativ att överväga.

Vilken typ av försäkring behöver jag för min MG ZS EV?

Det rekommenderas att ha åtminstone en trafikförsäkring, som är obligatorisk enligt lag. Utöver det kan du överväga att ha en halv- eller helförsäkring för att få ett bredare skydd för din bil.

Vilket försäkringsbolag erbjuder det mest omfattande skyddet?

Både Gjensidige och OKQ8 Försäkring erbjuder tilläggspaket som ger ett omfattande skydd för din MG ZS EV. Gjensidige erbjuder flera tillval, inklusive skydd mot parkeringsskador och skadegörelse, medan OKQ8 Försäkring har BackUp Plus-paketet som täcker olika situationer längs vägen.

Kan jag teckna försäkringar online?

Ja, flera försäkringsbolag, inklusive Hedvig och evoli, erbjuder enkel och smidig onlineansökan. Du kan fylla i din information och få en prisuppgift direkt på deras hemsidor eller via deras appar.

Skaffa bilförsäkring