FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Mitsubishi ASX i oktober 2023

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Mitsubishi ASX.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi evoli.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Mitsubishi ASX

1. evoli

evoli är ett annat försäkringsbolag som har fokuserat på digitala lösningar. De erbjuder en snabb och enkel ansökningsprocess online. Genom deras smidiga app kan du själv lägga till eller ta bort tillval för att anpassa din försäkring. En unik funktion som evoli erbjuder är "Ung förare"-tillvalet, som tar bort den förhöjda självrisken för förare under 24 år. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för yngre förare som vill ha en mer prisvärd försäkring för sin Mitsubishi ASX.

2. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har gjort sig känt för sin moderna och digitala approach. De erbjuder en enkel och snabb process för att få en försäkring, där du kan se priset direkt på deras hemsida eller i appen. En fördel med Hedvig är att deras bilförsäkringar kan tecknas utan bindningstid, vilket ger dig friheten att byta försäkring när som helst. De erbjuder tre olika nivåer av försäkringar, inklusive trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Dessutom inkluderar Hedvig kristerapi i sina hel- och halvförsäkringar, vilket kan vara till stor hjälp vid eventuell psykisk ohälsa efter en olycka eller rån.

3. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder bilförsäkringar till förmånliga priser. De lovar sina kunder att inte höja priset under de första fem åren, förutsatt att ingen skada inträffar under den perioden. ICA Försäkring erbjuder även flera tillägg, inklusive hyrbilsskydd, assistanstillägg och självriskskydd. Med hjälp av hyrbilsskyddet kan du få ersättning för kostnader relaterade till hyrbil om din bil blir skadad och behöver repareras. Assistanssjälper dig om du skulle behöva hjälp på vägen, till exempel vid bensinstopp eller om du låser in nycklarna i bilen. Självriskskyddet minskar självrisken för vagnskador eller ersätter hela självrisken, inklusive kollisioner utomlands.

4. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för din Mitsubishi ASX. Vad som skiljer Gjensidige från många andra försäkringsbolag är deras breda utbud av tillägg. Du kan lägga till skydd mot parkeringsskador, djurkollisioner och skadegörelse. Gjensidige erbjuder också ersättning för reparation av skadegörelse upp till 6000 kronor, förutsatt att kostnaderna överstiger 1000 kronor. Genom att välja Gjensidige får du en försäkring som kan anpassas efter dina specifika behov och önskemål.

5. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en fördelaktig försäkring för din Mitsubishi ASX med deras BackUp Plus-tilläggspaket. BackUp Plus inkluderar omfattande skydd för olika situationer längs vägen, inklusive stöld, motorskador och sanering av tanken om du skulle tanka fel drivmedel. För att få tillgång till BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. Detta tilläggspaket ger extra trygghet och säkerhet för din bil.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Mitsubishi ASX

När du äger en bil i Sverige är det lagstadgat att ha en trafikförsäkring. Trafikförsäkringen täcker skador som du orsakar på andra personer eller deras egendom. Det är viktigt att ha en trafikförsäkring som uppfyller dina behov och ger tillräckligt skydd.

Halvförsäkring för Mitsubishi ASX

En halvförsäkring ger ett bredare skydd än en trafikförsäkring genom att inkludera skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Halvförsäkringen kan också omfatta räddningsskydd och bärgningstjänster vid behov. Det är viktigt att kontrollera vilka specifika täckningar och tillägg som ingår i halvförsäkringen hos olika försäkringsbolag för att hitta den bästa lösningen för din Mitsubishi ASX.

Helförsäkring för Mitsubishi ASX

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din Mitsubishi ASX. Utöver täckningen som ingår i trafik- och halvförsäkringar kan en helförsäkring också omfatta skydd för vagnskador. Detta innebär att du är skyddad mot skador som kan uppstå på din egen bil. Genom att välja en helförsäkring kan du känna dig trygg och säker i vetskapen om att du har ett brett skydd för din bil.

Vad kostar en försäkring för en Mitsubishi ASX

Priset på en försäkring för en Mitsubishi ASX kan variera beroende på olika faktorer såsom modell och ålder på bilen samt ålder på ägaren och var du bor. För att få en exakt prisuppgift för din specifika situation är det bäst att besöka försäkringsbolagens hemsidor och ange dina uppgifter, som registreringsnummer för bilen och personnummer. Genom att göra en individuell offertförfrågan kan du få en prisuppgift som är anpassad efter dina behov och omständigheter.

Frågor & svar om försäkringar för Mitsubishi ASX

Vilket försäkringsbolag har den billigaste trafikförsäkringen för Mitsubishi ASX?

Priset på trafikförsäkringen kan variera mellan olika försäkringsbolag beroende på olika faktorer. Genom att jämföra olika försäkringsbolag och deras erbjudanden kan du hitta den bästa och mest prisvärda trafikförsäkringen för din Mitsubishi ASX.

Vilket försäkringsbolag erbjuder det bästa skyddet för vagnskador på en Mitsubishi ASX?

Flera försäkringsbolag erbjuder skydd för vagnskador i sina helförsäkringar. Genom att jämföra olika försäkringsbolag kan du hitta det bästa skyddet för vagnskador som passar dina behov och önskemål.

Vilket försäkringsbolag erbjuder bäst assistans vid behov av hjälp på vägen?

ICA Försäkring och Gjensidige erbjuder assistanstillägg som ger hjälp på vägen vid olika situationer. Genom att jämföra deras assistansprogram kan du hitta den bästa assistansen för din Mitsubishi ASX.

Kan jag justera min försäkring om jag vill lägga till eller ta bort tillval?

Ja, flera försäkringsbolag, såsom Hedvig och evoli, erbjuder möjligheten att justera din försäkring och lägga till eller ta bort tillval genom deras digitala plattformar. Detta ger dig flexibilitet att anpassa försäkringen efter dina behov och preferenser.

Skaffa bilförsäkring