FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Mitsubishi Eclipse i juni 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Mitsubishi Eclipse.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Mitsubishi Eclipse

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har gjort sig känt för sin moderna och digitala approach. Med Hedvig kan du enkelt få en offert genom att ange ditt registreringsnummer och bilinformation på deras hemsida eller i deras app. Detta har gjort Hedvig till ett populärt val bland svenska bilägare.

Hedvig erbjuder tre olika typer av bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar även skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador, samt räddningsskydd och bärgning vid behov. Helförsäkringen täcker allt som trafik- och halvförsäkringen redan täcker, samt vagnskador.

En unik förmån med Hedvig är deras kristerapi, som ingår i hel- och halvförsäkringen. Om du eller dina passagerare skulle behöva behandling för psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån, täcker Hedvig upp till tio terapisessioner per person. Detta kan vara till stor hjälp i en svår tid.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett förmånligt tilläggspaket som heter BackUp Plus. Detta tillägg täcker i stort sett allt som kan hända längs vägen, inklusive stöld, motorskador och sanering av tanken om du skulle råka tanka fel drivmedel. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Mitsubishi Eclipse

En trafikförsäkring är ett lagkrav i Sverige och täcker personskador och skador på annans egendom.

Halvförsäkring för Mitsubishi Eclipse

Om du vill ha ett bredare skydd kan du välja en halvförsäkring som inkluderar skydd mot stöld, inbrott, brand, glasskador och räddningsskydd.

Helförsäkring för Mitsubishi Eclipse

Helförsäkringen täcker allt som trafik- och halvförsäkringen täcker, samt vagnskador.

Vad kostar en försäkring för en Mitsubishi Eclipse

Priset på en försäkring för en Mitsubishi Eclipse kan variera beroende på flera faktorer, inklusive bilmodell, ålder och var du bor. För att få en exakt prisuppgift bör du besöka försäkringsbolagens webbplatser och ange dina uppgifter, som registreringsnummer och personnummer. Genom att göra det kommer du att få en prisuppgift baserad på din specifika situation och behov.

Frågor & svar om försäkringar för Mitsubishi Eclipse

Vilket försäkringsbolag är det billigaste alternativet för en Mitsubishi Eclipse?

Priset på försäkringar varierar och beror på flera faktorer. För att hitta det billigaste alternativet bör du besöka försäkringsbolagens webbplatser och få prisuppgifter baserade på dina specifika uppgifter.

Vilket försäkringsbolag har den bästa kundservicen?

Det är svårt att säga vilket försäkringsbolag som har den bästa kundservicen eftersom det kan vara subjektivt. Det kan vara bra att läsa recensioner och höra andras erfarenheter för att få en uppfattning om försäkringsbolagens kundservice.

Vilket försäkringsbolag har flest förmåner och tillval?

ICA Försäkring och Gjensidige erbjuder båda ett brett utbud av tillval och förmåner för sina bilförsäkringar. Det kan vara värt att jämföra deras erbjudanden för att se vilket som passar dig bäst.

Vilket försäkringsbolag är enklast att använda digitalt?

Hedvig och evoli har båda satsat på digitala lösningar och erbjuder enkel användning via sina appar och webbplatser. Dessa försäkringsbolag kan vara bra alternativ om du föredrar en smidig och digital hantering av din försäkring.

Skaffa bilförsäkring