FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Mitsubishi Outlander i juni 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Mitsubishi Outlander.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Mitsubishi Outlander

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har blivit mycket populärt bland svenska bilägare. De erbjuder en smidig ansökningsprocess online, där du enkelt kan se och anpassa ditt pris direkt på deras hemsida eller app. En av fördelarna med Hedvig är att de inte har någon bindningstid för sina försäkringar, vilket innebär att du kan byta försäkring när som helst utan att behöva vänta till förfallodagen. Hedvig erbjuder tre olika försäkringsalternativ för din Mitsubishi Outlander: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Dessutom inkluderar deras försäkringar ett unikt kristerapiskydd om du skulle behöva behandling för psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en fördelaktig tilläggspaket kallat BackUp Plus för din Mitsubishi Outlander. Detta paket täcker i princip alla möjliga händelser längs vägen och inkluderar även skydd mot stöld, motorskador och felaktig tankning. För att teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Mitsubishi Outlander

När det kommer till trafikförsäkring för din Mitsubishi Outlander är det ett lagkrav att ha en sådan försäkring. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom om du skulle vara inblandad i en olycka. De flesta försäkringsbolag erbjuder trafikförsäkring som det grundläggande försäkringsalternativet.

Halvförsäkring för Mitsubishi Outlander

Om du vill ha ett bredare skydd kan du välja en halvförsäkring för din Mitsubishi Outlander. En halvförsäkring inkluderar vanligtvis trafikförsäkringen samt skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Många försäkringsbolag erbjuder också räddningsskydd och hjälp med bärgning om det skulle behövas.

Helförsäkring för Mitsubishi Outlander

Om du vill ha det mest omfattande skyddet för din Mitsubishi Outlander kan du välja en helförsäkring. Utöver trafikförsäkringen och skyddet som ingår i halvförsäkringen täcker helförsäkringen även vagnskador. Detta innebär att om du orsakar skador på din egen bil i en olycka eller kollision, kommer du att få ekonomiskt skydd för reparation eller ersättning för bilens värde.

Vad kostar en försäkring för en Mitsubishi Outlander

Priset på en försäkring för din Mitsubishi Outlander kan variera beroende på flera faktorer, inklusive modell och ålder på bilen samt din ålder som ägare och var du bor. För att få en exakt prisuppgift behöver du besöka försäkringsbolagens webbplatser och ange dina uppgifter, som registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Därefter kommer du att få ett prisförslag som baseras på din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för Mitsubishi Outlander

Vilket försäkringsbolag är billigast för en Mitsubishi Outlander?

Priset på en försäkring beror på flera faktorer, såsom bilmodell, ålder och din egen profil som förare. För att hitta det billigaste alternativet bör du jämföra priser och erbjudanden från olika försäkringsbolag.

Vilket försäkringsbolag erbjuder det bredaste skyddet för en Mitsubishi Outlander?

Flera försäkringsbolag erbjuder breda skydd för Mitsubishi Outlander, inklusive skydd mot stöld, skador och andra olyckor. Hedvig, ICA Försäkring och OKQ8 Försäkring är några av de försäkringsbolag som erbjuder omfattande skydd för din bil.

Vilket försäkringsbolag har det bästa tillvalet för hyrbil?

ICA Försäkring erbjuder tillvalet Hyrbil, där du får ersättning för kostnaderna för en hyrbil om din försäkrade bil behöver repareras. Du får ersättning för 75 procent av dygnskostnaderna och kilometerkostnaderna för hyrbilen.

Vilket försäkringsbolag erbjuder kristerapi efter en olycka?

Hedvig är ett försäkringsbolag som erbjuder kristerapi som en del av deras hel- och halvförsäkringar. Detta skydd hjälper dig och eventuella passagerare att få behandling för psykisk ohälsa som kan uppstå till följd av en trafikolycka eller rån.

Skaffa bilförsäkring