FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Mitsubishi Space Star i juni 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Mitsubishi Space Star.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Mitsubishi Space Star

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har gjort sig känt för sin enkla och smidiga digitala process. De erbjuder tre olika bilförsäkringar, inklusive trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. En fördel med Hedvig är att de inte har någon bindningstid, vilket ger flexibilitet för kunderna att byta försäkring när de önskar. Förutom grundläggande skydd täcker Hedvig även vagnskador och erbjuder kristerapi för psykiskt välbefinnande efter en trafikolycka.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett omfattande tilläggspaket kallat BackUp Plus, som täcker en mängd olika situationer längs vägen. För att teckna BackUp Plus behöver man först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8. Tilläggen inkluderar skydd mot stöld, motorskador och felaktigt tankat drivmedel.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Mitsubishi Space Star

Trafikförsäkringen är den lagstadgade försäkringen som täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka. Alla försäkringsbolag erbjuder trafikförsäkring, och priset kan variera beroende på faktorer som ålder, körhistorik och geografiskt område.

Halvförsäkring för Mitsubishi Space Star

Halvförsäkringen inkluderar skydd mot stöld, inbrott, brand, glasskador samt räddningsskydd och bärgning vid behov. Det är ett mellanalternativ som ger lite mer omfattande skydd än en trafikförsäkring.

Helförsäkring för Mitsubishi Space Star

Helförsäkringen är den mest omfattande försäkringen som täcker alla de skador som trafik- och halvförsäkringen gör samt vagnskador på den egna bilen.

Vad kostar en försäkring för en Mitsubishi Space Star

Kostnaden för en försäkring för en Mitsubishi Space Star kan variera beroende på flera faktorer, inklusive förarens ålder, körhistorik, geografiskt område och val av försäkringsbolag.

Frågor & svar om försäkringar för Mitsubishi Space Star

Vilket försäkringsbolag är det billigaste alternativet för en Mitsubishi Space Star?

ICA Försäkring är känt för sina konkurrenskraftiga priser och kan vara ett bra alternativ för att hitta en billig bilförsäkring.

Vilket försäkringsbolag är mest digitalt och enkelt att använda?

Både Hedvig och evoli är försäkringsbolag som har satsat på enkel och smidig digital hantering, vilket gör dem populära bland kunder som föredrar en digital upplevelse.

Vilket försäkringsbolag erbjuder flest tilläggstjänster?

Gjensidige sticker ut från mängden genom att erbjuda fler tilläggstjänster än många andra försäkringsbolag, vilket ger kunderna möjlighet att anpassa sin försäkring efter sina specifika behov.

Vilket försäkringsbolag erbjuder bäst skydd för vagnskador?

Både Hedvig och Gjensidige erbjuder skydd för vagnskador i sina helförsäkringar, vilket gör dem bra alternativ för att skydda en Mitsubishi Space Star mot skador.

Skaffa bilförsäkring