FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Nissan Juke i februari 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Nissan Juke.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Gjensidige.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Nissan Juke

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har vunnit popularitet genom att erbjuda smidiga digitala lösningar. De erbjuder tre typer av bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring.

Trafikförsäkringen täcker skador på annans egendom och personskador vid en olycka där du är ansvarig. Halvförsäkringen inkluderar även skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Räddningsskydd och bärgningshjälp ingår också. Helförsäkringen täcker allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen täcker, samt ger skydd mot vagnskador.

En unik fördel med Hedvig är att de inkluderar kristerapi i hel- och halvförsäkringarna. Om du eller dina passagerare behöver behandling för psykisk ohälsa till följd av en olycka eller rån, täcker försäkringen upp till tio terapisessioner per person. Detta kan vara en värdefull resurs för att hantera trauman efter en svår händelse.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder förmånliga priser på sina bilförsäkringar. De erbjuder trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring för Nissan Juke.

En unik fördel med ICA Försäkring är deras femårsprisgaranti. Det innebär att de lovar att inte höja priset på din försäkring under de första fem åren, förutsatt att du inte har några skador under den perioden. Detta kan ge dig trygghet och stabilitet när det gäller kostnaderna för din försäkring.

ICA Försäkring erbjuder också olika tillval, inklusive hyrbilsskydd, assistanstillägg och självriskskydd. Dessa tillval kan skräddarsy din försäkring efter dina specifika behov och ge extra skydd och bekvämlighet vid behov.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring för Nissan Juke. Vad som skiljer Gjensidige från många andra försäkringsbolag är det breda utbudet av tillägg du kan lägga till i din försäkring.

Tillägg som skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse kan läggas till för extra skydd. Vid skadegörelse kan du få upp till 6000 kronor i ersättning, förutsatt att reparationerna överstiger 1000 kronor. Genom att välja tillägg kan du anpassa din försäkring efter dina specifika behov och få ett skräddarsytt skydd för din Nissan Juke.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en förmånlig försäkring för Nissan Juke och har ett tilläggspaket som heter BackUp Plus. Detta tilläggspaket täcker i princip alla eventualiteter längs vägen, inklusive stöld, motorskador och sanering av tanken vid tankningsfel.

För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. Denna extra nivå av skydd kan ge dig ökad trygghet och säkerhet när du kör din Nissan Juke.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Nissan Juke

Trafikförsäkringen är den lagstadgade försäkringen som alla fordonsägare måste ha. Den täcker skador du orsakar på andra personer eller deras egendom vid en olycka där du är ansvarig.

Halvförsäkring för Nissan Juke

Halvförsäkringen inkluderar trafikförsäkringen och ger även skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Den kan vara ett bra alternativ om du vill ha ett bredare skydd för din Nissan Juke.

Helförsäkring för Nissan Juke

Helförsäkringen ger det mest omfattande skyddet för din Nissan Juke. Utöver det som täcks av trafikförsäkringen och halvförsäkringen inkluderar den också skydd mot vagnskador. Om du vill ha maximalt skydd och trygghet kan en helförsäkring vara det bästa alternativet för dig.

Vad kostar en försäkring för en Nissan Juke

Priset på en försäkring för en Nissan Juke kan variera beroende på flera faktorer, inklusive modell och ålder på bilen samt din ålder som ägare och var du bor. För att få en exakt prisuppgift behöver du gå in på försäkringsbolagens hemsidor och ange dina uppgifter, som registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Då får du ett prisförslag baserat på din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för Nissan Juke

Vilket försäkringsbolag är billigast för Nissan Juke?

Priserna kan variera mellan försäkringsbolagen beroende på dina specifika omständigheter. Det bästa sättet att hitta det billigaste alternativet är att gå in på försäkringsbolagens hemsidor och ange dina uppgifter för att få prisförslag.

Vilken försäkringstyp är bäst för Nissan Juke?

Det beror på dina behov och önskemål. Trafikförsäkringen är obligatorisk och den mest grundläggande försäkringen. Halvförsäkringen ger ett bredare skydd, medan helförsäkringen ger det mest omfattande skyddet.

Vilket försäkringsbolag har bäst kundservice?

Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, OKQ8 Försäkring är alla bra alternativ för dig som gillar bra kundservice.

Kan jag jämföra priser mellan olika försäkringsbolag?

Ja, för att hitta det bästa priset kan det vara en god idé att jämföra priser mellan olika försäkringsbolag. Gå in på deras hemsidor och ange dina uppgifter för att få prisförslag som är anpassade efter din specifika situation.

Skaffa bilförsäkring