FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Nissan Qashqai i april 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Nissan Qashqai.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Gjensidige.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Nissan Qashqai

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har blivit populärt bland svenska bilägare. De erbjuder enkelhet och smidighet genom att låta kunderna få prisuppgifter direkt på deras hemsida eller i appen. Dessutom erbjuder de möjligheten att teckna försäkringen utan bindningstid, vilket ger flexibilitet för bilägare som vill byta försäkringsbolag. Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringsalternativ: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. De unika förmånerna med Hedvig inkluderar även kristerapi som kan erbjudas till dig och dina passagerare om ni skulle behöva behandla psykisk ohälsa efter en olycka eller ett rån.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder konkurrenskraftiga priser för bilförsäkringar. Hos ICA Försäkring kan du hitta trafik-, halv- och helförsäkringar. En fördel med ICA Försäkring är deras prisgaranti, där de lovar att inte höja priset under de första fem åren, förutsatt att inga skador inträffar under den perioden. De erbjuder också tillval som hyrbil och assistanstillägg för att ge extra fördelar och hjälp på vägen.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för Nissan Qashqai. Vad som gör Gjensidige speciellt är deras breda utbud av tillval. Du kan lägga till skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Dessutom erbjuder de ersättning upp till 6000 kronor för skadegörelse, förutsatt att reparationens kostnad överstiger 1000 kronor. Gjensidige ger dig möjligheten att anpassa din försäkring efter dina behov.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett förmånligt tilläggspaket kallat BackUp Plus för Nissan Qashqai. Detta tillval täcker i princip allt som kan hända längs vägen, inklusive stöld, motorskador och sanering av tanken vid felaktig tankning. För att kunna teckna BackUp Plus behöver man först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. Detta gör OKQ8 Försäkring till ett bra val för bilägare som vill ha ett omfattande skydd för sin Nissan Qashqai.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Nissan Qashqai

En trafikförsäkring är ett lagkrav och täcker skador som orsakas på andra fordon och personer vid en olycka där du är ansvarig. Alla försäkringsbolag i Sverige erbjuder trafikförsäkringar för Nissan Qashqai. Det är viktigt att notera att trafikförsäkringen inte täcker skador på din egen bil. För ett mer omfattande skydd kan det vara fördelaktigt att överväga en halv- eller helförsäkring.

Halvförsäkring för Nissan Qashqai

En halvförsäkring inkluderar vanligtvis trafikförsäkringens skydd och ger även täckning för skador på din egen bil vid exempelvis stöld, inbrott, brand och glasskador. Vissa försäkringsbolag kan erbjuda extra förmåner som räddningsskydd och hjälp med bärgning. Halvförsäkringen kan vara ett bra alternativ för Nissan Qashqai-ägare som vill ha ett brett skydd till ett rimligt pris.

Helförsäkring för Nissan Qashqai

Helförsäkringen ger det mest omfattande skyddet för din Nissan Qashqai. Förutom trafikförsäkringens och halvförsäkringens täckning inkluderar helförsäkringen även skydd för vagnskador. Detta innebär att om du skulle orsaka skador på din egen bil vid en olycka, så täcker försäkringen reparationen eller eventuell förlust av bilens värde. En helförsäkring kan vara lämplig för Nissan Qashqai-ägare som vill ha fullständig trygghet och skydd för sin bil.

Vad kostar en försäkring för en Nissan Qashqai

Kostnaden för en försäkring för en Nissan Qashqai kan variera beroende på flera faktorer, såsom din ålder, bostadsort, körvana och försäkringsbolagets prissättning.

Frågor & svar om försäkringar för Nissan Qashqai

Vilket försäkringsbolag är bäst för min Nissan Qashqai?

Beroende på dina preferenser och behov kan olika försäkringsbolag passa dig bättre än andra. Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, OKQ8 Försäkring erbjuder alla konkurrenskraftiga försäkringsalternativ för Nissan Qashqai.

Vad är skillnaden mellan trafik-, halv- och helförsäkring?

En trafikförsäkring täcker skador som orsakas på andra fordon och personer vid en olycka där du är ansvarig. Halvförsäkringen ger utöver trafikförsäkringens skydd även täckning för skador på din egen bil vid exempelvis stöld, inbrott, brand och glasskador. Helförsäkringen inkluderar både trafikförsäkringens och halvförsäkringens skydd samt skydd för vagnskador som du orsakar på din egen bil vid en olycka.

Vilket försäkringsalternativ passar mig bäst?

Det beror på dina individuella behov och önskemål. Om du endast vill uppfylla lagkravet kan en trafikförsäkring vara tillräcklig. Om du vill ha ett bredare skydd mot olika risker kan en halvförsäkring vara lämplig. För maximal trygghet och omfattande skydd för din bil kan en helförsäkring vara det bästa alternativet.

Vilket försäkringsbolag erbjuder det bästa priset för en Nissan Qashqai?

Priset på försäkringen kan variera mellan olika försäkringsbolag. För att få det bästa priset för din Nissan Qashqai är det rekommenderat att jämföra olika försäkringsbolag för att få prisuppgifter baserade på dina individuella omständigheter.

Skaffa bilförsäkring