FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Nissan X-Trail i oktober 2023

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Nissan X-Trail.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi evoli.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Nissan X-Trail

1. evoli

evoli är ett försäkringsbolag som har fokuserat på att erbjuda snabba och enkla försäkringsprocesser online. Genom deras användarvänliga app kan du enkelt lägga till eller ta bort tillval som passar dig bäst. En unik funktion som evoli erbjuder är "Ung förare"-tillvalet, vilket gör att förare under 24 år kan ta bort den förhöjda självrisken.

2. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har gjort sig känt för att erbjuda smidiga digitala lösningar. En av fördelarna med Hedvig är att de tillåter sina kunder att se försäkringspriset direkt på deras hemsida eller i appen. Du kan enkelt fylla i ditt registreringsnummer och bilinformation för att få en direkt prisuppskattning. Dessutom erbjuder Hedvig försäkringar utan bindningstid, vilket ger dig friheten att byta försäkring när du vill.

3. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder konkurrenskraftiga priser på sina bilförsäkringar. En unik fördel med ICA Försäkring är att de lovar att inte höja priset under de första fem åren, förutsatt att du inte drabbas av några skador under den perioden. De erbjuder också olika tillval, såsom hyrbil och assistanstillägg, som kan göra din försäkring ännu mer omfattande.

4. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för din Nissan X-Trail. Vad som skiljer Gjensidige från många andra försäkringsbolag är det stora antalet tillval de erbjuder. Du kan lägga till tillval som skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Med deras omfattande tillval kan du anpassa din försäkring efter dina specifika behov.

5. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett attraktivt tilläggspaket kallat BackUp Plus. Med detta tillägg får du ett omfattande skydd som täcker en rad olika situationer längs vägen. För att teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. Detta tilläggspaket kan vara ett bra alternativ för dig som vill ha ett extra omfattande skydd för din Nissan X-Trail.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Nissan X-Trail

När du äger en bil som Nissan X-Trail är en trafikförsäkring obligatorisk enligt lag. Trafikförsäkringen täcker skador du orsakar på andra personer och deras egendom vid en olycka. Det är viktigt att ha en trafikförsäkring för att vara lagligt skyddad på vägarna.

Halvförsäkring för Nissan X-Trail

En halvförsäkring är ett bra val om du vill ha ett utökat skydd för din Nissan X-Trail. Utöver trafikförsäkringen inkluderar halvförsäkringen vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Det kan också inkludera räddningsskydd och hjälp med bärgning vid behov.

Helförsäkring för Nissan X-Trail

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din Nissan X-Trail. Utöver trafikförsäkringen och skyddet i en halvförsäkring täcker helförsäkringen även vagnskador. Detta innebär att om din bil skadas i en olycka täcker försäkringen kostnaderna för reparation eller ersättning.

Vad kostar en försäkring för en Nissan X-Trail

Priset på en bilförsäkring för en Nissan X-Trail kan variera beroende på flera faktorer. Faktorer som kan påverka priset inkluderar modell och ålder på din bil samt din ålder som ägare och var du bor. För att få en exakt prisuppskattning bör du gå in på försäkringsbolagens hemsidor och ange dina specifika uppgifter, som registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Därigenom kommer du att få ett prisförslag som är baserat på din individuella situation.

Frågor & svar om försäkringar för Nissan X-Trail

Vilket försäkringsbolag har det bästa tilläggspaketet för min Nissan X-Trail?

OKQ8 Försäkring erbjuder ett omfattande tilläggspaket kallat BackUp Plus, som täcker en rad olika situationer längs vägen. Detta kan vara ett bra val om du vill ha ett extra omfattande skydd för din bil.

Vilket försäkringsbolag är mest digitalt och enkelt att hantera?

Hedvig och evoli är två försäkringsbolag som har satsat stort på digitala lösningar och erbjuder smidiga försäkringsprocesser via deras appar eller hemsidor.

Vilket försäkringsbolag erbjuder låga priser och en stabil prisnivå över tid?

ICA Försäkring lovar att inte höja priset på sina försäkringar under de första fem åren, förutsatt att du inte har några skador under den perioden. Detta kan vara fördelaktigt för att ha en stabil prisnivå över tid.

Vilket försäkringsbolag erbjuder unika tillval för min Nissan X-Trail?

Gjensidige erbjuder flera tillval, inklusive skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Deras breda utbud av tillval ger dig möjlighet att anpassa din försäkring efter dina specifika behov.

Skaffa bilförsäkring