FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Opel Combo i oktober 2023

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Opel Combo.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi evoli.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Opel Combo

1. evoli

evoli är ett försäkringsbolag som satsar på digitala lösningar. De erbjuder en smidig ansökningsprocess online och en användarvänlig app där du själv kan lägga till eller ta bort tillval efter behov. En unik förmån hos evoli är möjligheten att ta bort den förhöjda självrisken för förare under 24 år genom tillvalet "Ung förare".

2. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som erbjuder smidiga digitala lösningar för sina kunder. De erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Vad som skiljer Hedvig från många andra försäkringsbolag är möjligheten att se prisförslag direkt på deras hemsida eller i appen genom att ange registreringsnumret och information om bilen. Dessutom kan du hos Hedvig byta försäkring omedelbart utan bindningstid.

3. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder bra priser på bilförsäkringar. De erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för din Opel Combo. En unik förmån med ICA Försäkring är deras femåriga prisgaranti, vilket innebär att priset inte höjs under de första fem åren om du inte råkar ut för några skador. Du kan även välja till populära tillval som hyrbilsersättning och assistans på vägen.

4. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar samt ett brett utbud av tillval. De sticker ut genom att erbjuda fler tillägg än många andra försäkringsbolag. Till exempel kan du välja till skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Gjensidige ger dig möjlighet att anpassa din försäkring efter dina specifika behov.

5. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en omfattande försäkring för din Opel Combo och har ett tilläggspaket som kallas BackUp Plus. Detta tillägg täcker i princip alla eventualiteter längs vägen, inklusive stöld, motorskador och tankning av fel drivmedel. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Opel Combo

Trafikförsäkringen är den lagstadgade försäkringen som alla fordon måste ha. Den täcker personskador och skador på annans egendom i händelse av en olycka. Alla de nämnda försäkringsbolagen erbjuder trafikförsäkringar för din Opel Combo, och priserna kan variera beroende på faktorer som bilmodell, ålder och förarens ålder.

Halvförsäkring för Opel Combo

En halvförsäkring ger utöver trafikförsäkringen även skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Vissa försäkringsbolag kan också erbjuda räddningsskydd och bärgningstjänster. Halvförsäkringar kan vara ett bra alternativ för att få ett bredare skydd till ett rimligt pris.

Helförsäkring för Opel Combo

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din Opel Combo. Utöver det som trafik- och halvförsäkringarna täcker ingår även skydd för vagnskador. Detta innebär att du får ersättning även om du själv orsakar skador på din bil i en kollision eller annan olycka.

Vad kostar en försäkring för en Opel Combo

Priset på en försäkring för en Opel Combo varierar beroende på flera faktorer, inklusive bilmodell och ålder samt förarens ålder och bostadsort. För att få en exakt prisuppgift rekommenderas det att du besöker försäkringsbolagens hemsidor och fyller i dina uppgifter, som registreringsnummer och personnummer. Då kommer du få ett prisförslag baserat på din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för Opel Combo

Vilket försäkringsbolag har det bästa priset för en Opel Combo?

Priset på försäkringen kan variera beroende på dina individuella omständigheter, så det bästa sättet att hitta det bästa priset är att jämföra offerter från olika försäkringsbolag baserat på din specifika situation.

Vilket försäkringsbolag erbjuder den bästa digitala upplevelsen?

Hedvig och evoli är två försäkringsbolag som erbjuder smidiga digitala lösningar och användarvänliga appar. Du kan snabbt få prisförslag och hantera din försäkring online hos dessa bolag.

Vilket försäkringsbolag erbjuder fördelaktiga tillval för Opel Combo-ägare?

ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring erbjuder ett brett utbud av tillval som kan anpassas efter dina behov. Du kan lägga till tillval som hyrbilsersättning, assistans på vägen och skydd mot skador och stöld.

Vilket försäkringsbolag har den mest förmånliga självrisknivån?

Självrisknivån kan variera mellan försäkringsbolagen och beror på vilken typ av försäkring du väljer. Det är viktigt att noggrant läsa igenom villkoren för att få en tydlig bild av självrisken för varje bolag.

Skaffa bilförsäkring