FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Opel Mokka i juni 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Opel Mokka.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Opel Mokka

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har gjort sig känt för sin moderna och digitala approach. De erbjuder enkelheten att kunna se och jämföra försäkringspriser direkt på deras hemsida eller i deras app. Dessutom kan du teckna en försäkring hos Hedvig utan bindningstid, vilket ger dig flexibilitet att byta försäkring när du vill.

Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringar. Trafikförsäkringen inkluderar skydd mot personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar även skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Dessutom erbjuder den räddningsskydd och bärgningstjänster vid behov. Helförsäkringen hos Hedvig inkluderar allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen täcker samt ett skydd för vagnskador.

En unik förmån med Hedvig är att de erbjuder kristerapi som en del av hel- eller halvförsäkringen. Detta ger dig och eventuella passagerare möjlighet att få behandling för psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller ett rån. Behandlingen utförs av legitimerade psykologer i Sverige och Hedvig täcker upp till tio terapisessioner per person.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder BackUp Plus, ett tilläggspaket som inkluderar omfattande skydd för olika situationer längs vägen. Detta paket täcker bland annat stöld, motorskador och sanering av tanken om du skulle råka tanka fel drivmedel. För att få teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Opel Mokka

För din Opel Mokka kan du välja mellan olika typer av försäkringar beroende på dina behov och budget. Trafikförsäkringen är den lagstadgade grundförsäkringen som täcker personskador och skador på annans egendom.

Halvförsäkring för Opel Mokka

Halvförsäkringen ger utökat skydd och inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador.

Helförsäkring för Opel Mokka

I helförsäkringen ingår allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen täcker, samt ett skydd för vagnskador.

Vad kostar en försäkring för en Opel Mokka

Kostnaden för en bilförsäkring för en Opel Mokka kan variera beroende på olika faktorer, såsom din ålder, bostadsort, körhistorik och val av försäkringsbolag. Det är viktigt att tänka på att priset också kan påverkas av vilken typ av försäkring du väljer (trafik-, halv- eller helförsäkring) samt eventuella tillval du inkluderar.

Frågor & svar om försäkringar för Opel Mokka

Vilket försäkringsbolag är det bästa för min Opel Mokka?

Det beror på dina individuella behov och preferenser. Hedvig, OKQ8 Försäkring, är alla populära alternativ som erbjuder olika förmåner och tillval. Det är viktigt att undersöka och jämföra de olika alternativen för att hitta det bästa försäkringsbolaget för din Opel Mokka.

Vilken typ av försäkring behöver jag för min Opel Mokka?

Det beror på dina behov och budget. Trafikförsäkringen är obligatorisk och täcker personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen ger ytterligare skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Helförsäkringen inkluderar allt som trafik- och halvförsäkringen täcker samt skydd för vagnskador. Välj den typ av försäkring som bäst motsvarar dina krav och önskemål.

Vilka tillval är mest fördelaktiga för en Opel Mokka-försäkring?

Det beror på dina specifika behov och preferenser. Vissa populära tillval inkluderar skydd mot hyrbilskostnader vid skada, assistanstillägg för vägassistans, självriskskydd och skydd mot parkeringsskador. Utvärdera vilka tillval som kan vara mest relevanta och fördelaktiga för din situation.

Var kan jag få en offert för en Opel Mokka-försäkring?

För att få en offert för en Opel Mokka-försäkring kan du besöka försäkringsbolagens webbplatser. Fyll i relevanta uppgifter om din bil och personliga detaljer för att få en anpassad offert baserad på dina behov.

Skaffa bilförsäkring