FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Opel Zafira i maj 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Opel Zafira.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Opel Zafira

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som utmanar den traditionella marknaden genom att erbjuda en smidig digital upplevelse för sina kunder. De erbjuder tre olika bilförsäkringar, inklusive trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. En av fördelarna med Hedvig är att du kan få en prisuppskattning direkt på deras hemsida eller i deras app genom att fylla i ditt registreringsnummer och information om din bil. Dessutom kan du teckna eller avsluta en försäkring när som helst utan bindningstid.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett attraktivt tilläggspaket som heter BackUp Plus. Detta tillval täcker i princip alla eventualiteter längs vägen, inklusive stöld, motorskador och tankning av fel drivmedel. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Opel Zafira

När du äger en Opel Zafira är det obligatoriskt att ha en trafikförsäkring. Detta ger ett grundläggande skydd mot personskador och skador på annans egendom vid en olycka som är din fels. Flera försäkringsbolag erbjuder trafikförsäkringar, inklusive Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, evoli och OKQ8 Försäkring.

Halvförsäkring för Opel Zafira

En halvförsäkring är ett steg upp från trafikförsäkringen och ger utökat skydd. Det inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Dessutom kan det omfatta räddningsskydd och hjälp med bärgning vid behov. Flera av försäkringsbolagen nämnda ovan erbjuder halvförsäkringar, inklusive Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, evoli och OKQ8 Försäkring.

Helförsäkring för Opel Zafira

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din Opel Zafira och inkluderar vanligtvis allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen täcker. Dessutom kan den innehålla skydd mot vagnskador. Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, evoli och OKQ8 Försäkring erbjuder helförsäkringar.

Vad kostar en försäkring för en Opel Zafira

Priset på en försäkring för en Opel Zafira kan variera beroende på flera faktorer, inklusive bilens modell och ålder, ägarens ålder och var bilen är registrerad. För att få ett exakt prisförslag bör du besöka försäkringsbolagens hemsidor och ange dina specifika uppgifter, som registreringsnummer och personnummer. Då kommer du att få en prisuppskattning baserad på din individuella situation.

Frågor & svar om försäkringar för Opel Zafira

Vilket försäkringsbolag är det bästa valet för en Opel Zafira?

Det bästa valet för en Opel Zafira beror på dina individuella behov och preferenser. Hedvig, OKQ8 Försäkring, är några av de populära alternativen att överväga.

Vilken försäkringstyp är obligatorisk för en Opel Zafira?

En trafikförsäkring är obligatorisk för alla bilar i Sverige, inklusive Opel Zafira. Det ger ett grundläggande skydd mot personskador och skador på annans egendom vid en olycka som är din fels.

Vilka tillval bör jag överväga för min Opel Zafira-försäkring?

Det beror på dina specifika behov och önskemål. Populära tillval inkluderar hyrbil, assistans vid vägproblem, skydd mot parkeringsskador och skydd mot skadegörelse.

Vad är skillnaden mellan en halvförsäkring och en helförsäkring?

En halvförsäkring ger ett utökat skydd jämfört med trafikförsäkringen och inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet och inkluderar vanligtvis allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen täcker, samt skydd mot vagnskador.

Skaffa bilförsäkring