FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Peugeot 108 i februari 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Peugeot 108.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Gjensidige.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Peugeot 108

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som sticker ut genom sin digitala inriktning. De erbjuder enkelhet och flexibilitet genom att låta dig se ditt pris direkt på deras hemsida eller i appen. Du kan även byta försäkring omedelbart utan bindningstid. Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Dessutom ingår kristerapi om du eller dina passagerare skulle behöva det efter en olycka eller rån.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder bra priser på sina bilförsäkringar. De lovar att inte höja priset under de första fem åren, vilket är unikt. Hos ICA Försäkring kan du välja till populära tillval som hyrbil och assistans. Hyrbilstillvalet ger dig ersättning för 75 procent av hyrbilskostnaderna om din bil blir skadad och behöver repareras. Assistansförsäkringen ger dig hjälp på vägen inom en timme vid behov, oavsett orsak.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkring för din Peugeot 108. Det som gör Gjensidige speciellt är deras breda utbud av tillval. Du kan lägga till skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Till exempel kan du få ersättning på upp till 6000 kronor för skadegörelse, förutsatt att reparationen kostar mer än 1000 kronor.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett förmånligt tilläggspaket kallat BackUp Plus. Detta tillägg täcker det mesta som kan hända längs vägen, inklusive stöld, motorskador och sanering av tanken vid tankning av fel drivmedel. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Peugeot 108

Trafikförsäkringen är den grundläggande försäkringen som är lagstadgad och obligatorisk för alla fordon i Sverige. Den täcker personskador och skador på annans egendom om du skulle vara inblandad i en olycka. Trafikförsäkringen är inkluderad i samtliga försäkringsbolags erbjudanden för din Peugeot 108.

Halvförsäkring för Peugeot 108

Halvförsäkringen är ett steg upp från trafikförsäkringen och inkluderar skydd mot bland annat stöld, inbrott, brand och glasskador. I en halvförsäkring ingår även räddningsskydd och hjälp med bärgning vid behov. Halvförsäkringen kan vara ett bra alternativ om du vill ha ett utökat skydd för din Peugeot 108 utan att välja en fullständig helförsäkring.

Helförsäkring för Peugeot 108

Helförsäkringen är den mest omfattande försäkringen för din Peugeot 108 och inkluderar allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen redan täcker. Dessutom ingår ett skydd för vagnskador. Helförsäkringen kan vara särskilt värdefull om du vill ha ett högre skydd för din bil, särskilt om den är ny eller av högre värde.

Vad kostar en försäkring för en Peugeot 108

Priset på en försäkring för en Peugeot 108 kan variera beroende på flera faktorer, inklusive modell och ålder på bilen, din ålder som ägare och var du bor. För att få exakta prisuppgifter behöver du besöka försäkringsbolagens webbplatser och ange dina specifika uppgifter, som registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Därefter kommer du få ett prisförslag som baseras på din individuella situation.

Frågor & svar om försäkringar för Peugeot 108

Vilket försäkringsbolag har bäst pris för en Peugeot 108?

Priset på försäkringen beror på flera faktorer, och det kan variera mellan olika försäkringsbolag. För att hitta det bästa priset för din Peugeot 108 rekommenderas det att jämföra priserna hos olika försäkringsbolag genom att använda deras hemsidor.

Vilket försäkringsbolag har bäst skydd för en Peugeot 108?

Alla försäkringsbolag erbjuder olika typer av skydd för din Peugeot 108. Det bästa skyddet beror på dina specifika behov och önskemål. Jämför försäkringsbolagens erbjudanden och tillval för att hitta det som passar dig bäst.

Vilket försäkringsbolag är mest populärt för Peugeot 108-ägare?

Populäriteten för försäkringsbolag kan variera över tiden och beror på individuella preferenser. Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, OKQ8 Försäkring är alla välkända och populära försäkringsbolag som erbjuder försäkringar för Peugeot 108.

Vilket försäkringsbolag har snabbast ansökningsprocess?

Både Hedvig och evoli erbjuder en snabb och smidig ansökningsprocess online. Genom att använda deras digitala plattformar kan du enkelt fylla i dina uppgifter och få ett prisförslag direkt. Det är enkelt att jämföra försäkringsalternativen och välja det som passar dig bäst.

Skaffa bilförsäkring