FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Peugeot 2008 i juni 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Peugeot 2008.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Peugeot 2008

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har blivit mycket populärt bland svenska bilägare. De erbjuder en enkel och digital process för att få en försäkring, där man kan få en prisuppgift direkt på deras hemsida eller genom deras app. Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Helförsäkringen inkluderar skydd för vagnskador och erbjuder även kristerapi om man skulle behöva det efter en olycka.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder BackUp Plus, ett tilläggspaket som täcker en mängd olika situationer längs vägen. Det inkluderar bland annat skydd mot stöld, motorskador och felaktig tankning. För att få teckna BackUp Plus behöver man först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Peugeot 2008

En trafikförsäkring är ett lagkrav för att få köra på svenska vägar. Den täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka. Samtliga försäkringsbolag nämnda ovan erbjuder trafikförsäkringar för Peugeot 2008, som ger det grundläggande skyddet enligt lag.

Halvförsäkring för Peugeot 2008

En halvförsäkring ger ett utökat skydd utöver trafikförsäkringen. Det inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring erbjuder alla halvförsäkringar för Peugeot 2008, där skyddet kan skräddarsys med olika tillval.

Helförsäkring för Peugeot 2008

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för Peugeot 2008. Utöver trafikförsäkringen och skyddet i en halvförsäkring inkluderar det också vagnskador. Både Hedvig och Gjensidige erbjuder helförsäkringar för Peugeot 2008.

Vad kostar en försäkring för en Peugeot 2008

Kostnaden för en försäkring för en Peugeot 2008 kan variera beroende på flera faktorer, inklusive försäkringsbolag, förarens ålder, körvana och bostadsort.

Frågor & svar om försäkringar för Peugeot 2008

Vilket försäkringsbolag har den bästa digitala plattformen?

Hedvig och evoli är försäkringsbolag som har satsat på moderna digitala lösningar och erbjuder användarvänliga appar och enkel hantering online.

Vilket försäkringsbolag har den bästa grundförsäkringen?

ICA Försäkring och Hedvig erbjuder båda konkurrenskraftiga grundförsäkringar för Peugeot 2008. ICA Försäkring har förmånen att inte höja priset under de första fem åren, medan Hedvig erbjuder enkel och omedelbar teckning av försäkringen.

Vilket försäkringsbolag har det bredaste utbudet av tillägg?

Gjensidige erbjuder ett brett utbud av tillägg som kan läggas till i försäkringen för att skräddarsy den efter individuella behov.

Vilket försäkringsbolag har det mest omfattande skyddet för vagnskador?

Hedvig och Gjensidige erbjuder båda helförsäkringar som inkluderar skydd mot vagnskador för Peugeot 2008.

Skaffa bilförsäkring