FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Peugeot 508 i juni 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Peugeot 508.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Peugeot 508

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som erbjuder enkelhet och flexibilitet. De erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Med trafikförsäkringen får du grundläggande skydd mot personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar även skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Helförsäkringen täcker allt som trafik- och halvförsäkringen redan inkluderar, samt skydd mot vagnskador. En annan fördel med Hedvig är att de erbjuder kristerapi som en del av hel- eller halvförsäkringen, vilket kan vara till stor hjälp om du eller dina passagerare skulle behöva behandling för psykisk ohälsa efter en olycka.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en bra försäkring för Peugeot 508 med deras tilläggspaket BackUp Plus. Detta tilläggspaket täcker nästan alla tänkbara situationer längs vägen, inklusive stöld, motorskador och tankning av fel drivmedel. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Peugeot 508

Trafikförsäkringen är den lagstadgade minstakravet och täcker skador som du orsakar på andra personer eller deras egendom.

Halvförsäkring för Peugeot 508

Halvförsäkringen ger ytterligare skydd, inklusive stöldskydd och skydd mot glasskador.

Helförsäkring för Peugeot 508

Helförsäkringen ger det mest omfattande skyddet och täcker även skador på din egen bil.

Vad kostar en försäkring för en Peugeot 508

Priset på en försäkring för en Peugeot 508 kan variera beroende på flera faktorer, inklusive bilens modell och ålder samt din ålder som ägare och var du bor. För att få en exakt prisuppgift rekommenderas det att du besöker försäkringsbolagens hemsidor och fyller i dina uppgifter, som registreringsnummer och personnummer. Därefter kommer du att få ett prisförslag som är baserat på din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för Peugeot 508

Vilken försäkring är billigast för en Peugeot 508?

Priset på försäkringen beror på flera faktorer, och det bästa sättet att hitta den billigaste försäkringen för din Peugeot 508 är att jämföra olika försäkringsbolag och deras erbjudanden.

Vilken försäkring erbjuder bäst skydd för en Peugeot 508?

Hedvig, OKQ8 Försäkring, erbjuder alla olika nivåer av skydd för din Peugeot 508. Det bästa valet beror på dina specifika behov och önskemål.

Vilken försäkring är mest populär för en Peugeot 508?

Hedvig och ICA Försäkring är populära val bland svenska bilägare på grund av deras konkurrenskraftiga priser och flexibla alternativ.

Vilket försäkringsbolag är mest digitalt och enkelt att använda?

Hedvig och evoli är båda försäkringsbolag som satsar på enkelhet och digitala lösningar för att göra försäkringsprocessen smidigare för sina kunder.

Skaffa bilförsäkring