FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Peugeot Boxer i mars 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Peugeot Boxer.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Gjensidige.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Peugeot Boxer

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har utmärkt sig genom sin moderna och digitala approach. Genom att erbjuda en smidig ansökningsprocess på deras hemsida eller i appen kan du som ägare till en Peugeot Boxer snabbt och enkelt se priset för din försäkring. Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Genom att erbjuda flexibla villkor och möjligheten att byta försäkring omedelbart har Hedvig blivit populärt bland svenska bilägare.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett annat populärt val när det gäller bilförsäkringar. De erbjuder olika typer av försäkringar, inklusive trafik-, halv- och helförsäkring för din Peugeot Boxer. En unik fördel med ICA Försäkring är deras "prisgaranti" som innebär att de lovar att inte höja priset under de första fem åren, förutsatt att ingen skada inträffar under den perioden. Dessutom erbjuder de populära tillval som hyrbilsersättning och assistans på vägen.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för din Peugeot Boxer. Vad som gör Gjensidige unikt är det breda utbudet av tillägg de erbjuder. Du kan lägga till extra skydd mot parkeringsskador, djurkollisioner och skadegörelse. Dessutom kan du få ersättning för reparationer av skador som överstiger 1000 kronor. Gjensidige erbjuder alltså möjligheten att skräddarsy din försäkring utifrån dina behov.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder olika försäkringspaket för din Peugeot Boxer, och deras BackUp Plus-paket är ett attraktivt tillägg för många. Detta tillägg täcker i stort sett allt som kan hända längs vägen, inklusive stöld, motorskador och felaktig tankning. För att teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Peugeot Boxer

När du äger en Peugeot Boxer är det lagstadgat att du måste ha en trafikförsäkring. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom vid en eventuell olycka som du orsakar med din bil.

Halvförsäkring för Peugeot Boxer

En halvförsäkring för din Peugeot Boxer inkluderar vanligtvis trafikförsäkringen samt ett bredare skydd. Det kan innefatta skydd mot stöld, inbrott, brand, glasskador och räddningsskydd vid behov av bärgning.

Helförsäkring för Peugeot Boxer

En helförsäkring för din Peugeot Boxer ger dig ett omfattande skydd. Den inkluderar vanligtvis trafikförsäkringen, skydd mot stöld, inbrott, brand, glasskador och räddningsskydd. Dessutom täcker den vagnskador på din egen bil.

Vad kostar en försäkring för en Peugeot Boxer

Priset på en försäkring för din Peugeot Boxer kan variera beroende på flera faktorer, inklusive bilmodell, ålder på bilen, din ålder som ägare och var du bor. För att få en exakt prisuppgift behöver du ange dina specifika uppgifter, som registreringsnummer för bilen och ditt personnummer, på försäkringsbolagens hemsidor. Då kommer du att få ett prisförslag baserat på din individuella situation.

Frågor & svar om försäkringar för Peugeot Boxer

Vilket försäkringsbolag har den bästa prisgarantin?

ICA Försäkring erbjuder en unik prisgaranti där de lovar att inte höja priset under de första fem åren, förutsatt att du inte får någon skada under den perioden.

Vilket försäkringsbolag erbjuder kristerapi som en del av försäkringen?

Hedvig erbjuder kristerapi som en del av sina hel- och halvförsäkringar. Detta skydd hjälper dig och dina passagerare att behandla eventuell psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån.

Vilket försäkringsbolag erbjuder flest tillägg till försäkringen?

Gjensidige erbjuder fler tillägg än många andra försäkringsbolag. Du kan lägga till skydd mot parkeringsskador, djurkollisioner och skadegörelse, bland annat.

Vilket försäkringsbolag har en smidig app där jag kan hantera min försäkring?

evoli erbjuder en användarvänlig app där du själv kan lägga till eller ta bort tillval för din försäkring.

Skaffa bilförsäkring