FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Peugeot Expert i april 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Peugeot Expert.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Gjensidige.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Peugeot Expert

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt och populärt försäkringsbolag som utmanar branschens etablerade bolag. Genom att erbjuda en smidig digital plattform kan du snabbt få prisförslag för din Peugeot Expert genom att ange registreringsnumret och annan relevant information. En fördel med Hedvig är att de inte har någon bindningstid, vilket ger dig flexibilitet att byta försäkring när som helst. De erbjuder tre olika försäkringsalternativ: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Dessutom ingår kristerapi om du skulle behöva det till följd av en trafikolycka eller rån.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder förmånliga priser för bilförsäkringar. De erbjuder trafik-, halv- och helförsäkring för din Peugeot Expert. En unik fördel med ICA Försäkring är deras prisgaranti, där de lovar att inte höja priset under de första fem åren, förutsatt att inga skador uppstår under den perioden. Du kan också lägga till tillval som hyrbil, assistans och självriskskydd för att anpassa din försäkring efter dina behov.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för din Peugeot Expert. De skiljer sig från många andra försäkringsbolag genom att erbjuda fler tilläggsmöjligheter. Du kan välja till skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett tilläggspaket kallat BackUp Plus, som inkluderar omfattande skydd längs vägen för din Peugeot Expert. Det täcker allt från stöld och motorskador till sanering av tanken om du skulle tanka fel drivmedel. För att få tillgång till BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Peugeot Expert

En trafikförsäkring är den lagstadgade grundförsäkringen som alla bilar måste ha i Sverige. Den täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka där du är ansvarig. Genom att välja en trafikförsäkring för din Peugeot Expert får du ett grundläggande skydd som är lagkravet.

Halvförsäkring för Peugeot Expert

En halvförsäkring erbjuder ett bredare skydd för din Peugeot Expert. Utöver det skydd som trafikförsäkringen ger inkluderar en halvförsäkring oftast skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Vissa försäkringsbolag erbjuder även räddningsskydd och hjälp med bärgning som en del av halvförsäkringen.

Helförsäkring för Peugeot Expert

Om du vill ha ett ännu mer omfattande skydd kan en helförsäkring vara det bästa valet för din Peugeot Expert. Utöver trafikförsäkringens och halvförsäkringens täckning ingår också ett skydd för vagnskador. Detta innebär att eventuella skador på din egen bil också täcks av försäkringen.

Vad kostar en försäkring för en Peugeot Expert

Priset på en försäkring för en Peugeot Expert kan variera beroende på flera faktorer. Modell och ålder på bilen samt ålder på ägaren kan påverka priset. Dessutom kan var du bor ha en inverkan på kostnaden. För att få en exakt prisuppgift bör du gå in på försäkringsbolagens hemsidor och ange din specifika information, såsom registreringsnummer och personnummer. Där kommer du få ett prisförslag baserat på din situation.

Frågor & svar om försäkringar för Peugeot Expert

Vilket försäkringsbolag är det billigaste alternativet för min Peugeot Expert?

Priset på en försäkring kan variera beroende på flera faktorer. För att hitta det billigaste alternativet för din Peugeot Expert rekommenderas det att du jämför olika försäkringsbolag och begär prisuppgifter baserat på din specifika situation.

Kan jag anpassa min försäkring utifrån mina behov?

Ja, flera försäkringsbolag erbjuder tillval som du kan lägga till för att anpassa din försäkring efter dina behov. Tillval kan inkludera skydd mot olika typer av skador eller extra förmåner som hyrbil och assistans.

Vad är fördelarna med att välja en digitalt baserad försäkringsleverantör?

Digitalt baserade försäkringsbolag, såsom Hedvig och evoli, erbjuder fördelar som enkelhet, snabbhet och konkurrenskraftiga priser. Genom att hantera försäkringsprocessen online kan du snabbt få prisförslag och enkelt hantera din försäkring.

Vilket försäkringsbolag erbjuder det mest omfattande skyddet för min Peugeot Expert?

För att få det mest omfattande skyddet för din Peugeot Expert kan en helförsäkring vara det bästa valet. Försäkringsbolag som erbjuder helförsäkringar, till exempel Hedvig och Gjensidige, inkluderar vanligtvis ett brett skydd för vagnskador utöver grundläggande skydd.

Skaffa bilförsäkring