FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Porsche 718 i april 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Porsche 718.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Gjensidige.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Porsche 718

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har gjort sig känt för sin moderna och digitala approach. De erbjuder en smidig ansökningsprocess där du kan få en prisuppgift direkt genom att ange ditt registreringsnummer och information om din bil. Hos Hedvig kan du välja mellan tre olika försäkringsalternativ: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Deras helförsäkring täcker vagnskador, vilket är särskilt viktigt för en exklusiv bil som Porsche 718.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder förmånliga priser för bilförsäkringar. Hos ICA Försäkring kan du hitta trafik-, halv- och helförsäkringar för din Porsche 718. En unik fördel med ICA Försäkring är att de lovar att inte höja priset under de första fem åren, förutsatt att du inte har några skador under den perioden. Du kan också välja till populära tillval som hyrbil och assistans.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för Porsche 718. Vad som skiljer Gjensidige från många andra försäkringsbolag är det stora utbudet av tillägg som du kan lägga till i din försäkring. Till exempel kan du välja till skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Gjensidige erbjuder mer omfattande skydd för att ge dig extra trygghet på vägen.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder BackUp Plus, ett tilläggspaket som ger omfattande skydd för din Porsche 718. Detta paket täcker allt från stöld och motorskador till sanering av tanken om du skulle tanka fel drivmedel. För att teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. Detta gör dem till ett bra alternativ om du vill ha ett komplett skydd för din bil.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Porsche 718

När du äger en Porsche 718 är det lagstadgat att du måste ha en trafikförsäkring för att täcka eventuella personskador eller skador på annans egendom vid en olycka. Samtliga försäkringsbolag vi har nämnt erbjuder trafikförsäkringar för din Porsche 718.

Halvförsäkring för Porsche 718

Utöver trafikförsäkringen kan det vara fördelaktigt att välja en halvförsäkring för din Porsche 718. Halvförsäkringen inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Dessutom kan den omfatta räddningsskydd och hjälp med bärgning vid behov.

Helförsäkring för Porsche 718

Om du vill ha ett ännu mer omfattande skydd för din Porsche 718 kan du välja en helförsäkring. Utöver trafikförsäkringen och skyddet som ingår i halvförsäkringen täcker helförsäkringen vanligtvis också vagnskador. Detta kan vara särskilt värdefullt för att skydda din exklusiva bil mot eventuella skador.

Vad kostar en försäkring för en Porsche 718

Priset på en försäkring för en Porsche 718 kan variera beroende på flera faktorer, inklusive modell och ålder på bilen samt din ålder som ägare. För att få en exakt prisuppgift behöver du gå in på försäkringsbolagens hemsidor och ange dina uppgifter, såsom registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Därefter får du ett prisförslag baserat på din specifika situation. Det är viktigt att jämföra priser och erbjudanden från olika försäkringsbolag för att hitta det bästa och billigaste alternativet för din Porsche 718.

Frågor & svar om försäkringar för Porsche 718

Vilket försäkringsbolag är det billigaste för en Porsche 718?

Priserna för försäkringar kan variera och beror på flera faktorer. För att hitta det billigaste alternativet för din Porsche 718 rekommenderas det att du går in på försäkringsbolagens hemsidor och får prisuppgifter baserat på din specifika situation.

Vilket försäkringsbolag erbjuder det bredaste skyddet för en Porsche 718?

Både Gjensidige och OKQ8 Försäkring erbjuder omfattande tilläggspaket som ger ett brett skydd för din Porsche 718. Det kan vara värt att jämföra deras erbjudanden och se vilket som passar dina behov bäst.

Finns det något speciellt skydd för unga förare?

evoli erbjuder ett tillval som kallas "Ung förare", vilket tar bort den förhöjda självrisken för förare under 24 år. Detta kan vara fördelaktigt om du är en ung förare som äger en Porsche 718.

Kan jag byta försäkringsbolag om jag inte är nöjd?

Ja, du kan byta försäkringsbolag när som helst om du inte är nöjd. Hedvig erbjuder till och med möjligheten att byta försäkring omedelbart utan bindningstid, vilket kan vara fördelaktigt om du vill byta försäkring snabbt.

Skaffa bilförsäkring