FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Porsche 911 i juli 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Porsche 911.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Porsche 911

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har tagit marknaden med storm genom sitt moderna och digitala tillvägagångssätt. En av fördelarna med Hedvig är att de erbjuder möjligheten att få en prisuppgift direkt på deras hemsida eller genom deras app. Detta gör det enkelt att jämföra priser och få en överblick över vad deras bilförsäkringar inkluderar.

Hedvig erbjuder tre olika typer av bilförsäkringar. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar även skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Dessutom ingår räddningsskydd och bärgningshjälp om det skulle behövas. Helförsäkringen täcker allt som trafik- och halvförsäkringen inkluderar samt ett skydd för vagnskador.

En unik fördel med Hedvig är deras kristerapiservice. Om du har tecknat en halv- eller helförsäkring hos Hedvig inkluderas detta skydd. Det innebär att du och eventuella passagerare kan få behandling för psykisk ohälsa om ni har varit med om en trafikolycka eller blivit utsatta för rån. Detta kan vara en värdefull resurs för att hantera trauman efter en olycka.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en förmånlig bilförsäkring för din Porsche 911, och deras största fördel är tilläggspaketet BackUp Plus. Detta tilläggspaket täcker i princip allt som kan hända längs vägen. Det inkluderar även skydd mot stöld, motorskador och sanering av tanken om du skulle tanka fel drivmedel.

För att få teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Porsche 911

Trafikförsäkringen är den lagstadgade mininivån av försäkring som alla bilar måste ha. Den täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka orsakad av dig.

Halvförsäkring för Porsche 911

Halvförsäkringen ger ett utökat skydd för din Porsche 911 jämfört med trafikförsäkringen. Den inkluderar vanligtvis stöldskydd, brandskydd, glasskador och rättsskydd.

Helförsäkring för Porsche 911

Helförsäkringen är den mest omfattande försäkringen för din Porsche 911. Den täcker vanligtvis allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen täcker, samt skydd mot vagnskador.

Vad kostar en försäkring för en Porsche 911

Priset på en bilförsäkring för en Porsche 911 kan variera beroende på flera faktorer. Faktorer som påverkar priset inkluderar bilens modell och ålder, ägarens ålder samt var du bor. För att få en exakt prisuppgift på en försäkring för din Porsche 911 bör du besöka försäkringsbolagens hemsidor och ange dina specifika uppgifter, som registreringsnummer och personnummer. Då kommer du att få ett prisförslag baserat på din situation.

Frågor & svar om försäkringar för Porsche 911

Vilket försäkringsbolag är det billigaste alternativet för en Porsche 911?

Priset på bilförsäkringar varierar beroende på flera faktorer, såsom modell och ålder på bilen samt ägarens ålder och var man bor. För att hitta det billigaste alternativet för din Porsche 911 bör du besöka olika försäkringsbolags hemsidor och få prisuppgifter baserat på dina specifika uppgifter.

Vilket försäkringsbolag erbjuder den mest omfattande försäkringen för en Porsche 911?

Hedvig och OKQ8 Försäkring erbjuder båda helförsäkringar som ger omfattande skydd för din Porsche 911. Dessa försäkringsbolag täcker vanligtvis trafikförsäkring, halvförsäkring och vagnskador i sina helförsäkringar. Det kan vara värt att jämföra villkoren och priserna för att se vilket alternativ som passar dig bäst.

Vilket försäkringsbolag erbjuder förmånliga tillägg för en Porsche 911?

ICA Försäkring och Gjensidige erbjuder båda olika tillägg som kan vara förmånliga för din Porsche 911. ICA Försäkring erbjuder till exempel hyrbilstillägg och självriskskydd, medan Gjensidige erbjuder tillägg som skydd mot parkeringsskador och skadegörelse.

Vilket försäkringsbolag är mest digitalt tillgängligt för att förenkla processen?

Hedvig och evoli är båda försäkringsbolag som har satsat på att vara digitalt tillgängliga. Hedvig erbjuder en smidig process där du kan få prisuppgifter direkt på deras hemsida eller genom deras app. evoli har också en användarvänlig app där du kan anpassa din försäkring efter dina behov.

Skaffa bilförsäkring