FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Porsche Cayenne i juli 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Porsche Cayenne.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Porsche Cayenne

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som erbjuder enkel och snabb prissättning genom deras hemsida eller app. De har ingen bindningstid, vilket innebär att du kan byta försäkring omedelbart om du skulle vilja det. Hedvig erbjuder tre olika nivåer av bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Dessutom inkluderar både halv- och helförsäkring kristerapi, vilket kan vara till hjälp om du eller dina passagerare behöver behandling för psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller ett rån.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring är ett försäkringsbolag som erbjuder ett tilläggspaket kallat BackUp Plus för Porsche Cayenne-ägare. Detta tillägg ger ett omfattande skydd längs vägen och täcker även stöld, motorskador och felbränslefyllning. För att kunna teckna BackUp Plus måste du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Porsche Cayenne

När det gäller trafikförsäkring, som är ett lagkrav i Sverige, kan du välja mellan olika försäkringsbolag som erbjuder denna typ av skydd. Både Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, evoli och OKQ8 Försäkring erbjuder trafikförsäkring för Porsche Cayenne. Trafikförsäkringen täcker skador som du kan orsaka på andra personer eller deras egendom vid en olycka. Priset på trafikförsäkringen kan variera beroende på faktorer som din ålder, var du bor och din bilmodell.

Halvförsäkring för Porsche Cayenne

Om du vill ha ett bredare skydd kan du välja en halvförsäkring för din Porsche Cayenne. Halvförsäkringen täcker vanligtvis stöld, brand, glasskador, räddningsskydd och hjälp med bärgning.

Helförsäkring för Porsche Cayenne

För ett ännu mer omfattande skydd kan du välja en helförsäkring för din Porsche Cayenne. Helförsäkringen täcker normalt trafikförsäkringens och halvförsäkringens skydd, samt vagnskador på din egen bil.

Vad kostar en försäkring för en Porsche Cayenne

Priset på en försäkring för en Porsche Cayenne kan variera beroende på flera faktorer. Faktorer som kan påverka priset inkluderar din ålder, var du bor, din körhistorik, din bilmodell och ålder på bilen. För att få en exakt prisuppgift för din specifika situation är det bäst att gå in på försäkringsbolagens hemsidor och använda deras formulär där du anger dina uppgifter, som registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Du kommer då att få ett prisförslag som är anpassat efter dina specifika omständigheter.

Frågor & svar om försäkringar för Porsche Cayenne

Vilket försäkringsbolag är det billigaste alternativet för en Porsche Cayenne?

Priset på försäkringar kan variera beroende på flera faktorer. För att hitta det billigaste alternativet för din Porsche Cayenne är det bäst att jämföra priser från olika försäkringsbolag genom att använda deras online-formulär och ange dina specifika uppgifter.

Vilket försäkringsbolag har den bästa kundservicen för Porsche Cayenne-ägare?

Kundservicen kan variera mellan olika försäkringsbolag, men bra alternativ brukar innefatta Hedvig, OKQ8 Försäkring, .

Vilket försäkringsbolag har den bredaste täckningen för en Porsche Cayenne?

Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, evoli och OKQ8 Försäkring erbjuder alla olika nivåer av försäkringar som kan anpassas efter dina behov. Helförsäkringen brukar ge den bredaste täckningen, inklusive vagnskador på din egen bil.

Vilket försäkringsbolag har den smidigaste ansökningsprocessen för en Porsche Cayenne-försäkring?

Hedvig och evoli är båda digitala försäkringsbolag som erbjuder en smidig ansökningsprocess online och har användarvänliga appar där du kan hantera din försäkring.

Skaffa bilförsäkring