FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Porsche Macan i april 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Porsche Macan.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Gjensidige.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Porsche Macan

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har gjort sig känt för sin moderna och digitala approach. De erbjuder enkel och smidig hantering av försäkringen genom sin webbplats och app. Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringar för Porsche Macan: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom, medan halvförsäkringen ger extra skydd mot exempelvis stöld, inbrott, brand och glasskador. I helförsäkringen ingår allt som trafik- och halvförsäkringen täcker, samt skydd för vagnskador. En unik fördel med Hedvig är att de inkluderar kristerapi som hjälp vid psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt val bland svenska bilägare och erbjuder konkurrenskraftiga priser. De har tre olika försäkringsalternativ för Porsche Macan: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. En unik fördel med ICA Försäkring är deras femåriga prisgaranti, vilket innebär att de inte höjer priset under de första fem åren, förutsatt att inga skador inträffar under den perioden. De erbjuder även populära tillägg som hyrbil, assistanstillägg och självriskskydd.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkring för Porsche Macan. De utmärker sig genom att erbjuda ett brett utbud av tillägg, inklusive skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Till exempel kan du få ersättning upp till 6000 kronor för skadegörelse, förutsatt att reparationen överstiger 1000 kronor.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett tilläggspaket som kallas BackUp Plus, vilket ger ett omfattande skydd längs vägen. Detta inkluderar bland annat skydd mot stöld, motorskador och sanering av tanken vid felaktig tankning. För att teckna BackUp Plus behöver man först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Porsche Macan

Trafikförsäkringen är den lagstadgade minimiförsäkringen som täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka.

Halvförsäkring för Porsche Macan

Halvförsäkringen ger ett utökat skydd utöver trafikförsäkringen. Den inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador.

Helförsäkring för Porsche Macan

Helförsäkringen ger det mest omfattande skyddet för en Porsche Macan. Den täcker vanligtvis allt som trafik- och halvförsäkringen inkluderar, samt skydd för vagnskador.

Vad kostar en försäkring för en Porsche Macan

Priset för en försäkring för en Porsche Macan varierar beroende på flera faktorer. Det inkluderar bilens modell, ålder och ägarens personliga omständigheter. För att få en exakt prisuppgift kan man besöka försäkringsbolagens hemsidor och ange specifik information, såsom registreringsnummer och personnummer. Då får man ett prisförslag baserat på den specifika situationen.

Frågor & svar om försäkringar för Porsche Macan

Vilket försäkringsbolag är det billigaste alternativet för en Porsche Macan?

Det billigaste alternativet för en Porsche Macan kan variera beroende på individuella faktorer och vilka tillval man väljer. För att hitta det billigaste alternativet bör man jämföra priser och erbjudanden från olika försäkringsbolag.

Vilka tillval är viktiga att överväga för en Porsche Macan?

Några viktiga tillval att överväga för en Porsche Macan kan vara tillägg som skydd mot stöld, assistans vid vägproblem, hyrbil vid skada samt självriskskydd.

Vad är fördelen med Hedvigs försäkringar för Porsche Macan?

Hedvig erbjuder en modern och enkel hantering av försäkringen genom sin webbplats och app. De inkluderar också kristerapi som hjälp vid psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån, vilket kan vara en värdefull fördel för många.

Vilka försäkringsbolag erbjuder digitala lösningar för försäkringar?

Hedvig, evoli och OKQ8 Försäkring är försäkringsbolag som har satsat på digitala lösningar och erbjuder smidiga appar och onlineansökningar för att förenkla försäkringshanteringen för kunderna.

Skaffa bilförsäkring