FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Porsche Panamera i juni 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Porsche Panamera.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Porsche Panamera

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som utmärker sig genom att erbjuda moderna och digitala lösningar för sina kunder. Genom att använda deras hemsida eller app kan du enkelt få en prisuppgift för din bilförsäkring genom att ange ditt registreringsnummer och bilinformation. Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Deras helförsäkring inkluderar även skydd mot vagnskador. En unik fördel med Hedvig är att de erbjuder kristerapi som en del av deras hel- och halvförsäkringar, vilket kan vara till hjälp om du upplever psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån. Kristerapin inkluderar behandling av legitimerad psykolog i Sverige och erbjuder upp till tio terapisessioner per person som omfattas av försäkringen.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett förmånligt tilläggspaket som kallas BackUp Plus för din Porsche Panamera. Detta tilläggspaket inkluderar omfattande skydd längs vägen, inklusive stöldskydd och ersättning vid motorskador eller om du skulle tanka fel drivmedel. För att få teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Porsche Panamera

När du äger en bil i Sverige är det obligatoriskt att ha en trafikförsäkring för att täcka skador på andra fordon och personskador som du kan orsaka vid en olycka. Samtliga försäkringsbolag som nämns i denna artikel erbjuder trafikförsäkringar för din Porsche Panamera.

Halvförsäkring för Porsche Panamera

En halvförsäkring ger ett bredare skydd än en trafikförsäkring genom att inkludera skydd mot exempelvis stöld, inbrott, brand och glasskador. I halvförsäkringen ingår också räddningsskydd och hjälp med bärgning om det skulle behövas. Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring erbjuder halvförsäkringar för din Porsche Panamera.

Helförsäkring för Porsche Panamera

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din Porsche Panamera och inkluderar allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen redan täcker. Dessutom inkluderar en helförsäkring ett skydd för vagnskador. Både Hedvig och Gjensidige erbjuder helförsäkringar för din Porsche Panamera.

Vad kostar en försäkring för en Porsche Panamera

Priset på en försäkring för en Porsche Panamera kan variera beroende på flera faktorer, inklusive modell och ålder på din bil samt din ålder som ägare och var du bor. För att få det exakta priset på en försäkring för din Porsche Panamera bör du besöka försäkringsbolagens hemsidor och ange dina uppgifter, som registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Du kommer då få ett prisförslag baserat på din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för Porsche Panamera

Vilket försäkringsbolag är det billigaste alternativet för en Porsche Panamera?

Priserna kan variera beroende på dina specifika omständigheter och försäkringsbolagets individuella bedömning. För att hitta det billigaste alternativet bör du använda försäkringsbolagens online-tjänster och få prisuppgifter baserat på din Porsche Panamera och personliga uppgifter.

Vilket försäkringsbolag erbjuder den mest omfattande försäkringen för en Porsche Panamera?

Hedvig och Gjensidige erbjuder både halv- och helförsäkringar som ger ett brett skydd för din Porsche Panamera. Det är viktigt att jämföra försäkringsvillkoren för att se vilket försäkringsbolag som erbjuder den mest omfattande täckningen som passar dina behov.

Vilket försäkringsbolag erbjuder unika förmåner för en Porsche Panamera?

Hedvig erbjuder kristerapi som en del av sina hel- och halvförsäkringar, vilket kan vara en unik fördel om du skulle behöva behandling för psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån. Gjensidige erbjuder också fler tilläggsmöjligheter än många andra försäkringsbolag.

Vilket försäkringsbolag har en enkel och smidig ansökningsprocess för en Porsche Panamera?

Både Hedvig och evoli erbjuder moderna och digitala lösningar för att ansöka om bilförsäkringar. Du kan använda deras hemsidor eller appar för att enkelt få prisuppgifter och anpassa din försäkring efter dina behov.

Skaffa bilförsäkring