FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Renault Zoe i juni 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Renault Zoe.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Renault Zoe

1. Hedvig

Hedvig är en populär försäkringsleverantör som erbjuder enkel digital hantering och möjlighet att se priserna direkt på deras hemsida eller app. Hos Hedvig kan du välja mellan tre olika bilförsäkringsalternativ: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar skydd mot stöld, inbrott, brand, glasskador, räddningsskydd och bärgningshjälp. I helförsäkringen ingår allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen täcker, samt ett skydd för vagnskador. En unik fördel med Hedvig är att de erbjuder kristerapi som en del av hel- eller halvförsäkringen, vilket kan vara till nytta om du behöver behandla psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder BackUp Plus, ett tilläggspaket som täcker nästan alla eventualiteter längs vägen. För att teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. Tillägget täcker även stöld och motorskador.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Renault Zoe

Trafikförsäkringen är den lagstadgade grundförsäkringen som alla fordon i Sverige måste ha. Den täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka som är ditt fel. Trafikförsäkringen är den billigaste typen av bilförsäkring och kan vara tillräcklig för vissa ägare av Renault Zoe.

Halvförsäkring för Renault Zoe

Halvförsäkringen är ett steg upp från trafikförsäkringen och ger ytterligare skydd. Utöver det som täcks av trafikförsäkringen inkluderar halvförsäkringen skydd mot stöld, inbrott, brand, glasskador samt räddningsskydd och bärgningshjälp.

Helförsäkring för Renault Zoe

Helförsäkringen ger det mest omfattande skyddet för din Renault Zoe och inkluderar vanligtvis både trafikförsäkringens och halvförsäkringens täckning. Dessutom kan den inkludera skydd mot vagnskador. Priserna för helförsäkringar kan vara högre än för trafik- och halvförsäkringar, men det kan vara värt att överväga om du vill ha ett komplett skydd för din bil.

Vad kostar en försäkring för en Renault Zoe

Priserna för bilförsäkringar kan variera beroende på flera faktorer, inklusive modell och ålder på din Renault Zoe samt din egen ålder. För att få exakta prisuppgifter är det bäst att besöka försäkringsbolagens webbplatser för att få ett pris baserat på din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för Renault Zoe

Vilket försäkringsbolag är det bästa för Renault Zoe?

Det beror på dina specifika behov och preferenser. Hedvig, OKQ8 Försäkring, är några av de populära försäkringsbolagen att överväga.

Vilken typ av försäkring behöver jag ha för min Renault Zoe?

Du behöver minst en trafikförsäkring enligt lag. För ett mer omfattande skydd kan du överväga att lägga till en halv- eller helförsäkring.

Kan jag anpassa min försäkring för att passa mina behov?

Ja, de flesta försäkringsbolag erbjuder olika tillval och tillägg som du kan välja för att skräddarsy din försäkring efter dina behov.

Vad påverkar priset på en försäkring för en Renault Zoe?

Faktorer som kan påverka priset inkluderar modell och ålder på bilen, din ålder som ägare och eventuella tillägg du väljer för din försäkring.

Skaffa bilförsäkring