FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för SEAT Tarraco i oktober 2023

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för SEAT Tarraco.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi evoli.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för SEAT Tarraco

1. evoli

evoli är ett försäkringsbolag som har gjort sig känt för sin snabba och smidiga ansökningsprocess online. De erbjuder också en användarvänlig app där du själv kan lägga till eller ta bort tillval efter dina önskemål. En unik förmån hos evoli är "Ung förare"-tillvalet, som gör att förare under 24 år kan ta bort den förhöjda självrisken på tio procent av ett prisbasbelopp.

2. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har gjort sig känt för sin digitala inriktning och flexibilitet. De erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Hedvig sticker ut genom att erbjuda möjligheten att se priset direkt på deras hemsida eller i deras app genom att ange registreringsnumret och information om bilen. Dessutom kan försäkringar hos Hedvig tecknas utan bindningstid, vilket ger dig flexibilitet att byta försäkring när det passar dig.

3. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder bilförsäkringar till förmånliga priser. Du kan välja mellan trafik-, halv- och helförsäkring hos ICA Försäkring. En unik förmån är att de lovar att inte höja priset under de första fem åren, förutsatt att du inte gör några skadeanmälningar under den perioden. ICA Försäkring erbjuder också olika tillval, såsom hyrbil vid skada, assistans och självriskskydd för vagnskador.

4. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för din SEAT Tarraco. Vad som skiljer Gjensidige är deras breda utbud av tilläggstjänster. Du kan lägga till tillval för skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Om du skulle drabbas av skadegörelse kan du få upp till 6000 kronor i ersättning, under förutsättning att reparationerna överstiger 1000 kronor.

5. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett tilläggspaket kallat BackUp Plus som är värt att nämna. Detta tillägg ger ett omfattande skydd längs vägen och täcker även stöld, motorskador och sanering av tanken om du råkar tanka fel drivmedel. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för SEAT Tarraco

När det gäller trafikförsäkring är det obligatoriskt att ha det för att få köra din SEAT Tarraco på svenska vägar. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka som du orsakar. Samtliga nämnda försäkringsbolag erbjuder trafikförsäkring för din SEAT Tarraco.

Halvförsäkring för SEAT Tarraco

En halvförsäkring ger ett utökat skydd utöver trafikförsäkringen. Vanligtvis inkluderar den skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Räddningsskydd och assistans vid bärgning ingår också ofta. Samtliga nämnda försäkringsbolag erbjuder halvförsäkringar för din SEAT Tarraco.

Helförsäkring för SEAT Tarraco

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din SEAT Tarraco. Utöver skyddet som trafikförsäkringen och halvförsäkringen erbjuder, inkluderar helförsäkringen också skydd för vagnskador. Detta kan vara särskilt användbart om du vill ha ett omfattande skydd för din bil. Samtliga nämnda försäkringsbolag erbjuder helförsäkringar för din SEAT Tarraco.

Vad kostar en försäkring för en SEAT Tarraco

Priset på en försäkring för din SEAT Tarraco kan variera beroende på flera faktorer. Modellen och åldern på din bil samt din ålder som ägare och var du bor kan påverka priset. För att få en exakt prisuppgift behöver du gå in på försäkringsbolagens hemsidor och ange dina uppgifter, såsom registreringsnumret för bilen och ditt personnummer. Du kommer då få ett prisförslag baserat på din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för SEAT Tarraco

Vilket försäkringsbolag är det billigaste för en SEAT Tarraco?

Priset på försäkringen kan variera beroende på olika faktorer. För att hitta det billigaste alternativet för din SEAT Tarraco rekommenderas det att gå in på försäkringsbolagens hemsidor och jämföra priserna baserat på din specifika situation.

Vilket försäkringsbolag erbjuder den bästa kundservicen?

Kundservicen kan variera mellan olika försäkringsbolag, men bolag som evoli, Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring anses ha god kundtjänst.

Kan jag ändra min försäkring under pågående försäkringsperiod?

Möjligheten att ändra din försäkring under pågående försäkringsperiod kan variera mellan olika försäkringsbolag. Vissa försäkringsbolag, som Hedvig, erbjuder flexibilitet och möjlighet att byta försäkring omedelbart utan bindningstid.

Vilket försäkringsbolag erbjuder det bredaste utbudet av tillval för min SEAT Tarraco?

Gjensidige är ett försäkringsbolag som sticker ut genom att erbjuda ett brett utbud av tillval för din SEAT Tarraco. De har fler tillval än många andra försäkringsbolag, vilket ger dig möjlighet att anpassa din försäkring efter dina specifika behov.

Skaffa bilförsäkring