FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Subaru Outback i oktober 2023

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Subaru Outback.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi evoli.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Subaru Outback

1. evoli

evoli är ett digitalt försäkringsbolag som erbjuder en enkel och snabb ansökningsprocess online. En fördel med evoli är deras användarvänliga app där du kan lägga till eller ta bort tilläggstjänster efter eget önskemål.

En unik tilläggstjänst som erbjuds av evoli är "Ung förare". Med detta tillägg kan förare under 24 år ta bort den förhöjda självrisken som vanligtvis gäller. Detta kan vara fördelaktigt för unga förare som vill minska sina kostnader vid eventuella skador.

2. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har blivit populärt bland svenska bilägare. De erbjuder en smidig digital tjänst där du kan få en offert direkt genom att ange ditt registreringsnummer och information om din bil. En fördel med Hedvig är att du kan teckna deras bilförsäkringar utan bindningstid, vilket ger dig flexibilitet att byta försäkring när du vill.

Hedvig erbjuder tre olika nivåer av bilförsäkringar för Subaru Outback. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar även skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador, samt räddningsskydd och bärgning. Helförsäkringen täcker allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen erbjuder, samt skydd mot vagnskador.

En unik fördel med Hedvig är att de inkluderar kristerapi i sina helförsäkringar och halvförsäkringar för Subaru Outback. Om du eller dina passagerare skulle behöva behandla psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån, täcker försäkringen upp till tio terapisessioner per person. Kristerapin utförs av legitimerade psykologer i Sverige och har ingen självrisk.

3. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder förmånliga priser för bilförsäkringar. En fördel med ICA Försäkring är deras femårsprislås, vilket innebär att ditt försäkringspris inte höjs under de första fem åren, förutsatt att du inte får några skador under den perioden.

Utöver grundskyddet kan du hos ICA Försäkring välja till olika tilläggstjänster för Subaru Outback. Till exempel kan du få ersättning för hyrbil om din bil blir skadad och behöver repareras. ICA Försäkring erbjuder också assistans på vägen inom en timme, oavsett orsak, samt självriskskydd för vagnskador som även gäller vid kollisioner utomlands.

4. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för Subaru Outback. Vad som särskiljer Gjensidige är deras breda utbud av tilläggstjänster. Du kan till exempel lägga till skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse.

Om din bil blir utsatt för skadegörelse kan du få upp till 6000 kronor i ersättning för reparationer som överstiger 1000 kronor. Gjensidige ger dig möjligheten att skräddarsy din försäkring genom att lägga till de tillägg som passar dina behov.

5. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett förmånligt tilläggspaket kallat BackUp Plus för Subaru Outback. Detta tilläggspaket ger omfattande skydd längs vägen och täcker bland annat stöld, motorskador och tankning av fel drivmedel.

För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. Detta tilläggspaket kan vara särskilt attraktivt för Subaru Outback-ägare som vill ha extra trygghet och säkerhet.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Subaru Outback

Trafikförsäkringen är den lagstadgade grundförsäkringen som täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka där du är ansvarig. Trafikförsäkringen är obligatorisk och krävs för att få köra din Subaru Outback på vägarna.

Halvförsäkring för Subaru Outback

Halvförsäkringen är ett mellanalternativ som erbjuder ett bredare skydd än trafikförsäkringen. Förutom det grundläggande skyddet täcker halvförsäkringen vanligtvis skador på din egen bil vid till exempel stöld, inbrott, brand och glasskador. Den kan även inkludera räddningsskydd och hjälp med bärgning vid behov.

Helförsäkring för Subaru Outback

Helförsäkringen är den mest omfattande försäkringsnivån och täcker både trafikförsäkringens skydd samt skador på din egen bil. Detta inkluderar vanligtvis vagnskador som kollisionsskador och skador vid parkering, samt stöld, inbrott, brand, glasskador och rättsskydd. Helförsäkringen ger dig det mest omfattande skyddet för din Subaru Outback.

Vad kostar en försäkring för en Subaru Outback

Priset på en försäkring för en Subaru Outback kan variera beroende på faktorer som din ålder, körhistorik och var du bor.

Frågor & svar om försäkringar för Subaru Outback

Vilket försäkringsbolag har den bästa och billigaste försäkringen för Subaru Outback?

Det är svårt att säga vilket försäkringsbolag som är det absolut bästa och billigaste eftersom det kan variera beroende på individuella faktorer. Det är bäst att jämföra olika försäkringsbolag för att hitta det som passar dina behov och plånbok bäst.

Vilket försäkringsbolag erbjuder kristerapi som en del av försäkringen?

Hedvig är ett försäkringsbolag som erbjuder kristerapi som en del av sina helförsäkringar och halvförsäkringar för Subaru Outback. Detta kan vara en viktig fördel för personer som vill ha extra stöd vid psykisk ohälsa efter en trafikolycka eller rån.

Vilket försäkringsbolag erbjuder möjligheten att skräddarsy sin försäkring med tilläggstjänster?

Gjensidige och evoli är två försäkringsbolag som erbjuder möjligheten att lägga till olika tilläggstjänster för Subaru Outback. Detta ger dig möjlighet att skräddarsy din försäkring efter dina behov och önskemål.

Vilket försäkringsbolag har ett förmånligt tilläggspaket för Subaru Outback?

OKQ8 Försäkring erbjuder ett förmånligt tilläggspaket kallat BackUp Plus för Subaru Outback. Detta tilläggspaket ger omfattande skydd längs vägen och kan vara särskilt attraktivt för Subaru Outback-ägare som vill ha extra trygghet och säkerhet.

Skaffa bilförsäkring